Thursday, September 30, 2010

~ SaLaM LebaRan buaT suMa....~

N3 NI MELEKAT SEHINGGA 30 SEPTEMBER...SO N3 TERBARU SILA SCROLL KE BAWAH YEHH...!




Salam....
Di kesempatan ini ku layangkan kad ucapan Hari Raya sebagai tanda ingatan dan bagi pengganti diri....terima la kad raya yg simple ini...!
Kepada rakan2 blogger dan silent reader tu dan sesape la yang singgah di sini daku ucapkan
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR & BATIN
Ampun maaf jika ada terkasar bahasa dalam mengomen blog2 u olz selama ini...
Kepada yang bakal berangkat pulang ke kampung halaman tu di ingatkan agar berhati hati di jalan raya....semoga kita bersua kembali di alam maya ini selepas raya ye....
Wasalamm.....~

18 comments:

zue @ annaleeya said...

selamat ari raya jgk utk fieza dan family yer... hati2 bila balik kg..

LYaFRINA said...

SALAM AIDILFITRI..
MAAF ZAHIR & BATIN...

SKARANG NI KAD DILAYANGKAN KOT ONLINE J.. DH XDE POS2 LG.. HEHHEHEE... FIEZA..LYA AMBIK KAD Y FIEZA LYGKAN NI... NK TEPEK KT BLOG.. JGN LUPA AMBIK KAD DR LYA YE..

Ena said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat fieza sekeluarga

Mohon maaf zahir batin

Aida said...

fieza, selamat hari raya aidilfitri dan mohon maaf andai sepanjang kita berkenalan di alam maya ini ada kata² yg terguris di hati .. saya hanyalah hambaNYA yg tidak lari dari melakukan kesilapan .. :)

'NuReeN' said...

slamat hari raya fieza..
;) kemeriahan dh terasa kan

my-niezzareena said...

hi fieza, xceli u salah komen. i rasa u nk komen kat blog mmbr i si wahida tu. tapi takpe, i dah follow u sekali. so jgn luper follow i balik tau.

salam kenal dari saya, niezzareena memory. jgn luper singgah selalu kat teratak i tu.

my-niezzareena said...

sblm luper, wahida soh follow dia balik. jgn luper tau

chugie said...

salam idilfitri juga buat fieza dan keluarga.. moga meriah di hari lebaran..

Fieza79 said...

Zue

fieza pon nk ucapkan selamat berhari raya dan hepy beraya bersama family..jdn lupa fieza kat sini yerk..hehe

Fieza79 said...

Lyafrina

Selamat Hari Raya Lya sekuarga...

nnt fieza nk tepek jgk suma kad raya dari kwn2...

Fieza79 said...

Ena

salam aidlfitri ukt ena sekeluarga...
jugak ampun maaf dipinta...

Fieza79 said...

Aida

sama la fieza pon kalo ada kata2 yg mengguris perasaan sila la dimaafkan ye..

Selamat Hari Raya Aidilfitri...!

Fieza79 said...

Nureen

Selamat Hari Raya Nureen...
esok dh raya..memamg mood raya dh terasa ni...

Fieza79 said...

my-niezzareena

ya sy dh slh komen..skrg dh pon wt corection..hehe

Selamat Hari Raya...!

Fieza79 said...

Chugie

Salam Lebaran buat Chugie sekuarga...

Hati2 balek kg...

wahida said...

rasanya x terlambat mak wish fieza selamat hari raya..semoga raya kali ni lebih ceria dan happening utk fieza sekeluarga...

|| NaFiRaa || said...

selamat hari raya.. maaf zahir dan batin jugak buat fieza..

Big Mamma Bukhari said...

selamat hari raya fieza.. t dtg sini singgah tgk gmbr2 raya u.. cantik make-up u dear.. guna produk apa? t guna avon dan jugak farmasi..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy