Wednesday, September 8, 2010

YanG di Tunggu2 suDa DaTanG...sekaLi DaTang Dua Daa...

Haa yang ditunggu suda datang...akhir nya sampai jgk sebelom raya heee
Tima kasih bebanyak pada Aleeya dan Izan....serentak pulak tu datangnya...
Teruja je kalo terima pemberian kwn2 ni walo sekecik2 hadiah tapi ku terima dgn seikhlas hati nya...

Mai tengok apa menda yang ku dapat...






Hadiah Contest Tudung Kesayanganku anjuran blog Aleeya....selamat sampai hari Isnin lepas....

Aduhh...kotak nya comel la sgt...dapat hadiah yang dijanji kan tu...Tudung Ariani...suka sgt sebab ari tu antara kaler yg di request adalah ijau so Aleeya dah kasi ijau maka bertepatan la tema sedondon ijau pagi raya nanti...lalalaa...



Yang kedua dari Izan a.k.a comot....hadiah ni bukan la sebab aku join contest ke hape tapi lebih kpd pemberian ikhlas...daku sgt berbesar hati...


siap dpt kad raya lagi....tima kasih izan susah2 sajok...

ni la shawl yang Izan bermurah hati nak kasik aku....cantek2 belaka tambah2 yg mix kaler tu...lawa sgt mmg takda lagi koleksi kaler gitu...tq...tq...!




12 comments:

wahida said...

salam ziarah fieza..sonok baca blog awak..congrate menang contest...err..saya dah follow awak, kalau sudi follow saya lak ye..hiks...

Ena said...

wahhh..syoknyer..

Tahniah.. ;D

mamalieyna said...

wooo meriahla tudung raya dia taun ni..hehe..Alhamdulillah..murah rezeki ye..^_^ tahniah sekali lgi!

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

kak...sib baik dah sampai...ingatkan belum...riso jek...hubby tu wat lawak plak...memain jek tanya dah anta ke belum...konfiden dia kata dah...rupanya pada hari soalan di ajukan tengahari tu baru dia p pos...tapi at last tersampai gak ke akak...

sudilah kiranya menerima pemberianku itu...shawl kat umah banyak sangat...suka beli shawl, tapi baru sedo banyak yang tak terpakai...hahaha...

Fieza79 said...

izan

itu la nmpk shawl2 tu mcm maseh baru je...bape kali je izan pakai...kak fieza suka yg mix kaler tu...lawa la sgt...tq izan...

Fieza79 said...

wahida

dh folow..tq sudi jengah2 sini...nnt kita kerap2 ye singgah menyinggah...heheh

Aida said...

hamboiiii .. rezeki bulan ramadhan dan syawal nampaknya fieza .. hmm .. bertambah lah koleksi kan ..

Fieza79 said...

Ena

syokk..! sekali dpt amboi meriah...alhamdulillah..

Fieza79 said...

mamalieyna

meriah..meriah...buleh pakai raya...cam tau2 je depa tahun ni fieza nk save bajet...hehee

Fieza79 said...

Aida

hurm bertambah2 la koleksi tudung2 ku itu...baik2 la sgt kwn2 blogger kita ni kan Aida...alhamdulillah...

~Siti Hajar~ said...

Bestnyer dpt hadiah dekat2 nak raya ni, dpt tudung plk tu, blh la pakai d hari raya...murah rezeki fieza..

Fieza79 said...

Siti Hajar

Alhamdulillah...rezki last minit tudung2 tu smpai..buleh pakai raya...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy