Wednesday, September 22, 2010

~ sesi maKan Dan BersaLamaN IrFaN Dan aNis.. ~

Owhhh...baru boleh ber n3 ni...

Pagi ni masok opis..on pc...bukak fb...pahtu bila time je nak bukak blog...huwaa tokleh arr...taktau arr saipa...huhuu nk nangeh je rasa...


Cuba la g try kat pc len wahh legaaa....ingat kena block ke apa...maybe problem kat pc ni...takpe dah report kat owg pc...kang nanti2 Mr. Yus tu dtg tgk...


Ni pon nsib bek ada laptop opis so..dgn sesuka ati nya aku guna laptop ni dulu...hahaa sori boss..!

Okeh berbalik pada tajok n3...jom tgk ni....maleh arr nk citer panjang2....





dah penat so perot pon dh laparr...


makan ketupat tok...aku pon tumpang sekaki ngan dorang...haishh sedap btol ketupas palas...


ok..dah kenyang suma pakat2 bekumpul dpn tv tgk citer raya...sesi mengira kumpulan syiling dah bermula....Kira punya kira maseh tk puas ati sbb sket kumpulan yg ada...mana tak nya round pon tk abis....hahaa


pahtu sesi besalaman...lawak budak2 ni buat main2 btol...!


tgk tu...sempat toleh2 kamera...


ni lagi sorang..memanjang nk ketawa je...


owhh dah btol2 mintak ampun tuhh..!


ok la cukup la tu...nanti sambung lagi...



15 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

haih...mak bersalaman ngan pak mana???

az rina a.k.a jaijina said...

blom cukup kolek duit raya ye irfan..pas nih tawaf satu taman oerumahan tau..dlu acik pon camtu gak, gigih tau nak kolek duit raya sebab betting ngan adik sape dapat $$ paling banyak sekali..

MrS. F!zA said...

bru nk tnya mcm k.izan.. hahahaha

eh byknya syiling..kt kpg masih mggunakan syiling kan..

Fieza79 said...

izan

hahaa mak besalaman dgn pak takda..huwaa tk sanggup nk tgk...lg pun mmg tk snap pong..!

Fieza79 said...

Rina

kolek duit siling bape la sgt nk dpt nya..kena tgu turn beraya umah sedara mara kot la nk dpt byk...hehe

Fieza79 said...

hahaa mmg da lg tradisi kutio duit silingg ni kat kg..kat bandar mmg tk da dh kan..??

LYaFRINA said...

part salam tangan fieza mana??
hehehehee..

citer lya ada tu ada.. tp pic tu x ok.. jd stop j la..kalo ada..adala lg lps ni. kot2 ada buat mjlis2 open house k.. ada la citer kot. raya kn sbulan.. hehehee..

wahida said...

irfan ngan anis nak wit raya x? meh datang umah auntie kat Rawang..

mamalieyna said...

alaaa part salam2 ni tak snap pic pun, huhu..takde kenangan =P

alaa kalau serius kang nangis pulak ye kakak anis..ketawa2 ok sket..hehe..

|| NaFiRaa || said...

segan nak suh orang amik gambar time kita salam kan~ muehehe

'NuReeN' said...

byknyerr pic raya..
time bersalaman tue yg mahal tue tp x nmpk la muka si bapaknya masa irfan salam.. ;)

Ena said...

hehehe.. comei sungguhsi anis tu la.. nampak sanagt ayu je.. irfan plak beria makan.. sampai muncung mulut.. ;D
time kira duit raya tu la yg sangat2 budak2 suka cam kita dolu2 la gak kan.. hehehhe..
ena pun tak de picture salam with hubby sbb kami dah salam dulu pagi2 kat bilik sblm tu.. ;D

Ain said...

wahhhhh anis, inai merah dijari macam pengantin baru....

hehehe.....

ceria jer dia time bersalam ya...

Aida said...

masih lagi org bagi syiling ye ? kat melaka semer dah demand duit kertas .. ni lah ragam bebudak zaman skang ni ...

mek da ©™ said...

dpt duit raya yeee..eeeeee

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy