Monday, September 27, 2010

~ CiTeR RaYa KaMi YanG Ke-9... ~

Ini la citer raya kami yang ke-9...

Citer nya pagi tu kami sekuarga gerak g Alor Setar...umah sedara la jugak ni walo bau2 bacang je....kesah nya mak sedara aku yang dah lama keseorangan setelah hampir 8 tahun berpisah dgn ex-asben nya dulu...bakal menamatkan zaman janda..ehh bole ke ayat mcm tu??

Pagi2 lagi dah gerak g amik mak dgn ayah pastu terus bertolak ke Alor Setar....plan nya kalo boleh nk smpai la awal....takot ketinggalan nak tgk proses akad nikah tu nanti....



posing dulu sebelum gerak...

lagi...

dan lagi...

tak harus di lepas kan peluang begamba...!


kami yg dlm perjalanan...time Irfan tgh merajok...! layan kan dia dgn snap2...

tgk tu...muka merajok...tanak tolek kat kamera dh...tak kira snap ttp snap..!

gigih lg snap..tp Irfan bo layann...huhuu

Kami berhenti di R&R...penoh kan minyak kete dulu...asben ku ini boleh rileks dulu...sementara mak aku g beli kan kepek2 buat ole2 nanti...


dh siap soping kepek...

mula mulut pon nk menguyah....


tgk la si asben ku itu..spek aku pon dirembat nya pakai...! jnji tk silau mata kata nya...hehee

sempat lagi adik aku g beli KFC...pe lagi mamam la kami..mmg tgh lapor ni...


tkda keja len...menyenap je...

hohoo dh smpai...awal kami smpai...koi 11.00 dh smpai umah kenduri...

kenduri kecilan je ni...kenduri kesukuran + open house ni...

saba menunggu nak amik makanan..padahal dh lapoe sgt ni...meja maseh penoh..so saba sket la kan...??

nk ilang kan lapor tu senap2 la ye...gurau2 dgn dak Irfan ni...mood yang berubah ubah sokmo...!
okeh nanti sambung aci tak..?? jgn mare arr kwn2...hehee





25 comments:

mamaaerish@eb said...

cantek2nyer gambar... i lioke... ;p

AnneRaini said...

sakannnye kak fieza beraya..siap sempat buat open house lg...

Ena said...

syoknye tengok gambo..
rajin sungguh nyenap!
nak kena rajin camni la kan
baru syok!.. ;D

Ain said...

gigih betul fieza snap sana sini...

ain memang malas....huhuhu

pssst, nape anak bujang encem tu majuk??

my-niezzareena said...

amek... dah citer raya ke 9 ha. saya plak masih banyak yg tertangguh. tgh syok n3 pasal open house je ni. hehehe

cumel ank2 u... mcm mak dia sebiji.

mamalieyna said...

waaah...leh dpt anugerah ni, pemblogger tegar..hehe..byk menyenap...pic lawo2..puas hati! ^_^

byk aktiviti raya2 ni kan..

az rina a.k.a jaijina said...

ahaks, ghajin dia senap²..rina kalau dah berpeluh² jgn haraplahnak bergambar, malas dah..

pesal lak hero majok tu? tak macho lah..

'NuReeN' said...

raya sakan jgk fieza nie.. sampai alor staq.. hehehhee skali skala kan jln g umah sedara mara..

Fieza79 said...

mamaaerish

eheh cantek ke??..edit2 je..

Fieza79 said...

anne

open house mesti walo kecilan...masa ni la nk jumpa kwn2...

Fieza79 said...

Ena

tu la rajen la mcm fieza ni..hehee pasan pulak..! ntah rasa sonok je men snap2 ni...sejak2 jadi blogger tegar ni... hehe

Fieza79 said...

Ain

bloger tegar la nama pon kan..?? hehe
anak teruna tu majok sebab nak main henpon mama dia ni..tp mama dia tk kasik tu psl bt pangai..hahaa

Fieza79 said...

niezza

ni kira express dh ni...ingat fieza yg ketinggalan...okeh la tu..jnji da masa lagi nk publish citer2 raya..

Fieza79 said...

mamalieyna

haa ada ka anugerah tu??...bak sini hehee...

Fieza79 said...

Rina

fieza ni tk serik nk nyenap2..muka peloh ke tak ke..hentam sajok..! tk lawo nnt leh edit2 ..hehe

Fieza79 said...

Nureen

dah kebetulan kenduri time raya...alor setar pon kena g gk la..

~aSHa~ said...

jeles tgk body kamu...sgt jeles..mcm anak dara

chugie said...

amboi.. memang sakan betul bergambar ye.. tiap2 hari snap ye.. rajin betul fieza ni!

wahida said...

sedap lak mkn kfc dlm keta...

mek da ©™ said...

emm dh lama xturun alor./..miss thereee

|| NaFiRaa || said...

waahhhh... raya sakan nih!! sampai part 9 dah citer nye~

maszmadi said...

eee bestnye tgok blog fieza nie, banyak gamba... bess

Aleeya said...

huhhh beraya sakan nehhh hehehhe

Azfa said...

fieza ni hot mama la... nmpak cun jer pakai kaler oren...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ha...nila raya sakan namanye..sampai posting ke-9..ehehhe..

putih melepak fiza ni..:-)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy