Tuesday, September 7, 2010

~ Tak Habeh LaGi ghuPa nYa....~

Hoho...tak habeh2 lagi ghupa nya...selagi tak raya selagi itu la soping..soping...hahaa
Dah memang jadi tabiat suka soping sket demi sket sebab tak nampak la sgt wet tu kuar byk serentak...hehe buleh ke mcm tu...ape2 saja laalala..

Agak nya dah bape perbelanjaan u olz untuk raya kali ni...haishhh...senak pewot wehhh...hehe
syyy....biar la rasia...mana leh kasik tau org kan...apa kes nak gitau2 org kan..huhu
yg pasti segala nya biar la besederhana....takleh over2 nnt lepas raya tak psl2 di bebani masalah kewangan pulak...huhu

membebel...hikk pagi ni nya n3 cuma publish kan piccas semata....tak sempat nak wt n3 lebih2 coz kebizian di sini...huhu





Kali ni soping di kedai kecik2 sajok sebagai memenuhi keperluan yang tertangguh....

hajat nak carikan suar tambahan utk Irfan...puas carik di JUSCO tu ari tak bekenan...rega pulak tak padan huhu...cuma dpt selai aje...so kat sini dpt yg bekenan dan murah...hehe yg pasti yg murah itu jgk yg best....!


boleh la kan untuk keperluan tambahan...

maka dpt la 2 helai baju dan sepasang kasut utk Anis....jgk selai suar dan 2 helai baju utk Irfan...haishh berbelanja cara berhemat ni...ekseli tahan saba tu...muahahaa
Selesai misi berbelanja cara berhemat....
nota : nak jenjalan ni lalalaa...meriah tgk blog masing2 dok story2 psl raya...jom kita jln sama2 jomm...



14 comments:

mek da ©™ said...

hamboiii..soping lagi tuuuu....byk betul baju raya dia..eeeeeeeeee

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sy pon esok nak smabung soping
ehhe

fiza,
"SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, SEKIRANYA SEPANJANG KENAL DLM ALAM MAYA NI TERSALAH BAHASA N TERSALAH KATA..AMPUN MAAF DIPINTA.."

MrS. F!zA said...

ni kira last soping ke ni??ntah kang ptg ni pi lagi.. ekekeke..

kak, taman mana ni?? nk beraya ni

MrS. F!zA said...

heheh dh baca..ooo sg kob.. fiza kpg jubai sebelom smpai labu besar.. meh ar dtg raya umah..

cheqna said...

selamat hari raya kak =)
banjer shopping habis berapa???
hehehehehe biarlah rahsia gak r...

chugie said...

huhu.. betul2!! selagi tak raya, selagi tulah otak ni dok ligat p carik barang2 nak beraya tau!

weekend je saya akan shopping! aduh.. letih sungguh!

Zaidah said...

kekadang sampai malam raya pun masih lagi shopping...mesti ade aje yang tak cukup...hehehe

Ena said...

raya sakan nampaknya ye.. ;D

|| NaFiRaa || said...

muehehe.. selagi x raya.. selagi tu lah ade jek bende nak di belikan~

LYaFRINA said...

XPE FIEZA,,BKN SLALU PON BSHOPPING N BELI BAJU BRU KAN??
HARAP RAYA BLH LA SHOPPING SAKAN KN..
LYA PON TGK BAJU BUDAK2.. NAIK GERAM.. TP KNA LA TAHAN.. HEHEHHE

'NuReeN' said...

soping mlm raya la fieza baru meriah.. hehee

mamalieyna said...

selagi tak raya, selagi tu rasa cam tak cukup je tau..rasa nak soping je tau..hehe..eina last soping ari tu, mood en suami takde lagsg, tak best betul..kita excited, depa huh..katanya buang duit je..=P..bls balik..alaa setahun skali jerlah! ^_^

*okla murah2 pun janji cantik & berkualiti, eina pun kengkdg beli kt kedai biasa2 jugak..berpatutan kan..

Aida said...

kalau dah tittle mak, mmg mcm tu .. ada je tak cukup utk anak .. pastu nanti baru sedar yg diri sendiri ada yg tak beli lagi .. hahaha

Fieza79 said...

btol tu Aida..mmg pon beli..beli untk anak...sedar2 kita ni baju selai terkontang kanting..hehe punya excited nk bagi anak2 beraya...tk pa la kita tk da menda nk excited sgt..raya sket2 dh larr..hahah

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy