Wednesday, September 29, 2010

My 31th Besday...

Salam pagi...wahh ceria pagi ni....mood pon baek punya...

Pejam celik pejam celik dah 20 Syawal kan...cepat nya masa berlalu...Syawal pon dah di penghujung dah ni...citer2 raya..?? ada lagi ka??...hehee

Punya sonok citer raya ni terlupa pada story ni....
mmg tak patot ni...jom tgk pe la tu....





wuu....celebration for my belated besday...! maklom la jatoh nya tarikh tu 2 Syawal kan....maka celebration tu terpaksa la ditunda...so...ni la kek yg di surprise kan tu...!

opismate yang baek2 ati ni tolong celebrate kan besday aku yg ke-31 ni...baek kan dorang ni??

siap beli kan kek utk aku tu...huhuu terharu...!

kwn2 suruh hembus lilin tu..mak aii kena men hembus2 pulak ni....

adeihh la...over plak rasa...hehee

ni pose gini coz teruja dpt kek harijadi ni....hahaa
over la pempuan ni...ngeee....
Thanks buat kekawan...sudi buat cam gini nya celebration...suka ni...tahun depan buat lagi ehh..?? ngeee....
tgah potong kek..ehhh tapi mana dorang ni?? ilang pulak dh...hehee sila abai kan opis ku yang sgt serabai...hahaa...
Sekian n3....

32 comments:

AnneRaini said...

bestnye kawan2 belikan kek...cute la kek tu..ceria!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hepi belated besday ye fiza..eh kene panggil kakak fiza ni..ehehe

bes kan kwn2 ofis belikan kek..dulu department lama adela..tapi skang nan hado sbb sy sorang je staf pompuan..yg lain semua lelaki..depa mane reti semua ni.,huhu

cheqna said...

salam kak
besh kan dapat seprise dari kengkawan ni..=)

Fieza79 said...

Anne

alhamduliilah..dpt kwn2 yg baik ati...

Fieza79 said...

Rose

hahaa..panggil la ape aje..kak ke fieza ke ok je...hehee

tu la rasa best je sbb di ingati dan di raikan... ni pon kami cuma berempat je kat sini...ni je la yg hado rose..

Fieza79 said...

cheqna

haahh..mmg best cheqna kita di ingati ni...

~aSHa~ said...

wah seronoknye....hepi besday ye fieza..semoga panjang umur dimurahkan rezeki..ha leh ar dpt baby lagi ni....before 35

salimah said...

hepi bday..semoga panjang umur & di murahkan rezeki..

Ena said...

hepi belated birthday.. ;D

Moga sentiasa dirahmati olehNya dalam apa jua lapangan..

cantik la kek tu.. best la ada kawan camtu..

dah lama tak dapat kek dari akwan2 camtu.. last pun masa belajar dulu la. huhu


psst!! merah nye.. tapi cantikkkk!!

Intan Inn said...

happy belated birthday kak fieza..semoga panjang umur n dimurahkan rezeki..semoga happy2 selalu...

wah cantik kek tue..bestlah ada kengkawan opis yg baik n sporting cam tue...

Fieza79 said...

salimah

thanks salimah...doa2 kan ye..

Fieza79 said...

asha

hahaa..insyaalah kalo ada rezki nk baby lg...doa2 kan...hehe

Fieza79 said...

Ena

thanks ena...

kwn2 opis mg gitu suka bt kejutan..alhamdulillah dpt kwn2 mcm ni...

semesti nya merah itu menawan..ahaa

LYaFRINA said...

happy belated birthday fieza.. wowww.. dh 31thn.. tp still nmpak muda remaja lg.. kagum2.. ada petua???

lya doakan fieza trus dkurniakan ksihatan y bpnjangan.. amin..

Fieza79 said...

Intan

thanks intan...untung kwn2 rai kan ni...hehe nk hrp sape lg nk rau kan dh umo mcm ni??

mamalieyna said...

wooo bestnyer dpt kek besooo! ^_^ terharu ni kalau eina..hehe..happy belated besday!

berbeza seangka la kita skrg..hehe..nnti bulan 3 next year kita sebaya balik..ari ni nak kena panggil kak fieza! ekeke..lawak je.. ^_^..senyum selalu k!

Fieza79 said...

Lyafrina

owhh tiada petua...mmg dh suratan mcm gini kot..hehe
maybe kena senyum sokmo kot..?? pndai je fieza ni...

thanks Lya...!

Fieza79 said...

owhh ya ka...beza seangka tahun ni..thn depan sebaya balek...ekeke..mcm2 la..owhh pgil kak pon tk kesahh...hahaa

mmh teharu ni dorang2 ni bt surprise je...huhu

hrp2 bole senyum sokmo ni..!

zurazari said...

woooooo.... epy besday kak...

ingat kan adeq zura... hehehehe... semoga akak panjang umo n akan terus berjaya n berjaya n bahagia bersama family tersayang...

*nak blajaar ngn akak caner nak dapat BE...:p

zue @ annaleeya said...

hepy belated beday....

tp pic nih seme dah basi la.... dah tgk kt FB.... lalalalala!!!!

Zaidah said...

appy belated besday....semoga panjang umur n dimurahkan rezeki....

~~*Lady Salwa*~~ said...

Hepi belated birthday akak...

Boleh kot panggil akak.. hehe.

Kulim dok tang mana? saya org Bandar Baharu, Kedah... Dulu masa form 1 sampai form 5 study kat kulim la. Sek. Sultan Badlishah... hehe

@e_da said...

happy belated besday fieza.. moga selamat dan sihat semuanya... cantik la kek tu.. sweet

Fieza79 said...

zura

tq..tq..

owhh nk blaja cm na nk dt BE?? mak aii akak ni pon sedar2 dpt BE..eheh...tk tau punca cmna nk dpt...cuma tau dr kwn2 blogger len psl ni...kena rajen upadate je kot..pastu ajak kwn2 blogger dtg jengah2..paksa pon ok..hehee

Fieza79 said...

zue

hehee ala tau la dia tu dok skodeng gak gamba2 fb kita...hehee syy diam2 tk basi lg ni...huhuu

Fieza79 said...

zaidah

tq..tq...doa2 kan la mudahan cpt kayo ni..hehee

Fieza79 said...

Lady Salwa

boleh..nk pagil akak..ok je..hehee
k.fieza dok Taman Mutiara Sg Kob...

salwa org bandar bharu?? raya ari tu balek kg tak?? nt leh jumpa2 kan..

Fieza79 said...

eda

thanks...doa2 kan la ye...
tu la sweet sgt kalerful..!

'NuReeN' said...

hepi besday fieza.. bestnyerr... nak cikit

maszmadi said...

hepi belated besday fieza..... uops!!! kak fieza, hehe bleh kan masz panggil kak fieza coz muda setaun,,, hihi terasa cam muda laks..

semoga sentiasa di dalam lingkungan yang maha Esa..... ameen

maslinamansor said...

besaunya kek... :)

bertuah fieza dapat kawan2 macam mereka..

~~*Lady Salwa*~~ said...

balik... tiap2 tahun balik raya kedah... hehe

sebab rumah mentua dekat je, bagan serai. dari umah mak sal ke rumah mentua dalam 20 minit je... lari2 jap balik sana sini je biasanya... hehe

boleh saja... kalau nak datang b. baharu roger2 je... hehe

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy