Friday, September 17, 2010

I'm CoMinG....!

Salam suma....

haahh...baru kembali bekije ari ni...bercuti panjang ni...rindu nya pada kwn2 suma...so suma sihat2 ke....heheh daku dah terlebih sihat ni...kilo pon dah naik ni....hohoo

Nampak nya ramai kwn2 dh mula bersiaran lebih awal mesti byk lah citer2 raya yang nak dikongsikan ye....best tak saba nak jenjalan ni...maybe sekejap lg...tadi awal2 pagi sampai opis dah kena naik meeting...haloo...sgt tak sukaa....

sempat tempek gamba ni je....mood lom mari...heee



best nya raya...hahaa malas nya nak kije...mak aii cuti lama2 lg... jd mcm ni la...huhu sok sabtu ahad cuti lagi...siap da plan nak g kenduri mak sedara kawen kali kedua..heee best ni nk tgk mak sedara naik pelamin lagi....hoho

sekadar warm up....eheh..






12 comments:

zue @ annaleeya said...

zue pon baru start keje ari nih... malas rasa nak keje... nak update blog pon malas rasanya.. mood raya lagi la... heheh!!

mamalieyna said...

mood pelan2 marii nnti..hehe...eina dh warm-up dr hari rabu..so ari ni cam ok2 jer lah..^_^

iish tak sabar nk layan piccas raya berikut2nya..cepat updatee..hehe..

Fieza79 said...

Zue

sama jgk stat kije ari ni..btol la mood talak...hehe

Fieza79 said...

mamalieyna

hrp2 mood tu kembali la eina isnin depan...owhh pelan2 kayuh nk kuar kan gamba2 raya...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

kembali bersiaran... :)
hihihih, masih dlm mood raye lg la..
hahaha, raye kn sebulan, open department, opis, house merata.. x larat nak pi semua.. =)

LYaFRINA said...

lya bru arini start kije.. aduiii.. malas sungguh rasanya... sabo j la.. dh cuti lama2 ni.. smua otot2 dh jd beku dah..mls nya...

~Siti Hajar~ said...

cantik sedondon serba hijau fieza d pg hr..semua org xde mood lg, masih mood raya lg kan? ermmm...sy pon sama la, tu yg masih bcuti lg ni..hehee

Ain said...

hijauuuuu sama dengan ain....

hehehe....

jom join kontest ni...

http://aindancontest.blogspot.com/2010/09/contest-bersama-si-kecil.html

Intan Inn said...

selamat hari raya kak..erm intan pun tak update blog lagi sibuk jenjalan nie kat blog kengkawan..banyak cerita2 raya nie.hehhee

~aSHa~ said...

sama la kita tema hijau...meriah gitu....

sy pun ada kenduri kawin..adik ipar

|| NaFiRaa || said...

canteknye pakai baju kaler sama kan~ x puas tgk gambar raya..

Aida said...

dah seminggu naik keje pun, ttp malas lagi .. mcm mana ni ... takkan nak malas sampai sebulan raya kottttt .. hahahaha

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy