Thursday, September 2, 2010

~ semenTara menunggu WakTu berbuKa...~

Hurmm...sementara kami menunggu waktu berbuka di JUSCO tu ari sempat la kami spent time kat game area...Irfan dah siap merengek bila je nmpak tempat tu so ikut kan je la lg pon waktu berbuka lagi sejam...dah puas round carik baju bdk2 tu..dah rembat selai dua yang mana bekenan takleh nak pilih2 sgt disebab kan ramai nya umat manusia pada ari tu....!

Jalan punya jalan ternampak satu booth yg wt kempen Hati-Hati di Jalan Raya....so kami g terjah situ...nampak cam menarik...





haishh ramai btol umat manusia...suma pakat belumba-lumba nak soping baju...


suda letih kami berehat rehatan di sini...melayan game...

mama pon jadi boring kalo gini nya ramai la Irfan...dh penat pose...tgk pulak gelagat org yg mcm2...dgn anak2 meraung tak hengat...fuhh mencabar kesabaran aku nengok kan...seb bek daku takda anak kecik..huhu

haa..ni la dia kempen Hati-Hati Di Jalan Raya...da mcm2 game berkaitan dgn pemanduan...bdk2 pon buleh cuba2 memandu...opss tak sempat snap la pulak...org ramai..segan..hikk


yg sempat ini je la bdk yg di paksa berposing...tgk tu muka tak iklas...huhu

nota : n3 yg sempat wt di petang gini..ssh sgt nak wt n3 2 kali sehari skrg ni...bizi la..huhu




12 comments:

Aleeya said...

ramai umat ni n besesak sesak kdg ley pening dibuatnye hehhee

Aida said...

mana² shopping complex pun mmg penuh .. mcm habit kan bila ada je raya ..

**anak mu hencem lah .. suka tengok mata dia .. **

maslinamansor said...

memang penuh sekarang nie... shopping last minit... termasuk lah mas nie...

umialya said...

x snggup lak nak brsesak2 d tmpt gini

~aSHa~ said...

ramai org bayar zakat kat shoping mall hujung2 ramadhan ni..tu yg ramai tul umat manusia..ehehehe

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

kak, samalah ngan anak2 saya...
kalu p jusco terutamanya, mesti tempat yang mereka nak kunjungi adalah playground ni...layankan ajalah kan...

mek da ©™ said...

hmm sib baik ade playland kan..leh bdk2 lepak situ

mek da ©™ said...

hmm sib baik ade playland kan..leh bdk2 lepak situ

'NuReeN' said...

mmg ramai kan kat shopping complex..

ellesya mcm irfan, klau bawak p qbay masuk jusco dah tau turun ja dr escalator dia akan lari p kat playground..

best kan tgk telatah anak2..

HALAMANKU said...

wah bestnyer shopping2 nak ikut ha ha ha.. erma x shopping aper2pun he he he..

|| NaFiRaa || said...

kalo orang ramai sgt.. mood nak shopping pon x de kan~

'NuReeN' said...

jom join contest ni
http://nureenasir.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy