Friday, October 29, 2010

flashback kan memori itu...(10th anniversary)

Salam...

berjaya jgk aku mengatasi masalah kemalasan nak men 'scan' foto2 aku ni...ni pon mintak kwn opis bantu...bodek2 sket suruh dia tolong scan kan...hahaa aku idak juge...!

Ada yg minta tgk foto2 kawen aku...tapi foto2 majlis kenduri tak hado kat sini ye...kemas tersimpan di album lama...tak suka nk tgk foto2 tu..sgt burok di sebab kan 'insiden' pada hari kenduri tu...ahh malas la nk kenang suma tu...mencikk..!

Setelah insiden ketidakpuasan berfotogedix tu aku request huby supaya kami g wat photoshoot di studio...tu pon atas cadangan kwn2 juge...kami amik pakej...rega tak ingat pulak bape masa tu...hurmm tp puas ati la jgk...satu album dapat...tapi takda la tayang 1 album kat sini...kang menyampah pulak korang kan...

So layan la foto2 yg tak bape nk cantek ni...tak clear pulak scan nya...okeh la tu dh org tlg buat kan...!






sila abai kan sket keseksian di situ...
in chinese look...!
sepersalinan songket...

ala ala baba nyonya punye wedding...
cun kan semasa dulu...ngeee


okeh...itu je nak tempek...

sekian...


25 comments:

CT said...

Wah! Sama tarikh anniversary akak la...29/10 ke??

Fieza79 said...

CT

ye..29/10...sama ehh...

zue @ annaleeya said...

hepy anniversary fieza.... sgguh cekci gambar2 itu..... hehehehe..

semoga berbhgia hgga ujung nyawa... aminnn...

AnneRaini said...

kak fieza..takde perubahan..sampai sekarang maintain comel dan cantik..jeles

|| NaFiRaa || said...

cantekkkk.. x puah tengokkkk~

ciK mOt (",) said...

huhuhu...maintain jek rupa akak ni...tak berubah pun...jeles ahhh

Zaidah said...

miantain jelitalah....rupa asben masa nie macam budak baru habis sekolah...cute...hihihi

az rina a.k.a jaijina said...

wah, kemain bergaya lagik..rina mmg tak penah posing² kat studio..

pss, mmg cun pon mase mude², hehehe..

chugie said...

best bila tengok gambar2 wedding kan? cam kenangan tu segar balik dlm ingatan..

cantik gambar2 tu fieza!

Ena said...

Hehehe..

cantik!

~Miss Sukasih~ said...

lain gler muke kak fieza..=0

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

woweee cam anak patung u..
cantikk...:-)

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah, ada gambar kat studio lg... jeles ar sal tengok sebab sal tak hado pun gambo yg diambil di studio...

bila pikir2 balik rugi lak rasa... huhu

**memang cun la akak masa tu...

Azfa said...

wahh...sy x merasa gambo kt studio..muka fieza nampak mcm muka anis...

rATu kEBaYA said...

oh... sungguh cantik..

LYaFRINA said...

woww.. cunnya dia..
ni thn 2000 kan??

muka hubby sama j.. x berubah..

~aSHa~ said...

dari dulu sampai skrg..tetap cun muda....mmg awet muda ni...turun la resepi resepi ye kak

maslinamansor said...

memang maintain cun...

HALAMANKU said...

va va va... akak..comelnya akak..tapi jelesnya.. akak menten jek ngan 2 anak tu... apa petua..

chekna said...

skg pun still cantik lagi pe....

chekna said...

skg pun still cantik lagi pe....

Qaseh said...

nice picture...tahniah semoga berkekalan hingga ke akhir hayat
tumpang gembira

cheqna said...

salam kak
wahh tak banyak berubah pun akak ni
nway semoga bahagia selamanya ye =)

'NuReeN' said...

muka x berubah sgt masa mude ngan skrg nih.. kira awek mude la ni kan.. ;)

mek da ©™ said...

fulamakkkkkkkkkk..cantik giler fieza..eeeeee..mcm2 pesen baju..cayalahhhh

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy