Sunday, February 27, 2011

akhir nya...





Salam...

Semangat pagi ni bukak je blog...wahhh dh siap ber template baru...akhir nya..siap jugak template yg aku tunggu...patut berbanyak tenkiu pada sha yg sure semalam punya bertungkus lumus siap kan ni...on time betul la...tq sha..tq...!

Sesungguh nya bukan mudah jgk ye...mcm2 hal itu la ini la...tapi but now, aku sgt puas hati dgn kreativiti sha ni...harap whiteymommy tak serik nak berurusan lagi dgn ku yg mmg byk songeh ni...hehee...

Now, my mood today sgt la hepy n hepy...semangat membara nak terus berblogging ni ngeee...tapi nampak gaya nya esok mmg aku tak free nak berblogging mcm biasa...memandang kan ada tugasan menanti yg tak mampu utk aku elak kan dan memang tak kan ada byk masa utk tumpu kan pada blogwalking esok nyaa...huhuu bukan esok je tapi sampai Jumaat la jgk la...apa nk buat kan tuntutan kerja harus di utama kan dulu...

Okeh jumpa isnin...terus jengah2 sini ye...maceh..!


nota : whiteymommy ada buat entry jgk psl tugasan yg dah siap ni kat entry ini...






20 comments:

maszmadi said...

wah!! kak fieza..... templete baru, cantik lah, suke suke.....

Fieza79 said...

@maszmadi

toce2...kfieza pun lg suke..hehee

Nurr Kasih said...

sis, cantik sgt template baru ni..cute sgt :D

Whitey Mommy said...

terima kasih kak fieza...:) sudi order template dengan sha...

http://whiteymommy.blogspot.com/2011/02/template-kak-fieza.html

Fieza79 said...

@Nurr Kasih

thanks...moga rajen lg singgah2 sini yehh..!

Fieza79 said...

@Whitey Mommy

welcome sha...so nice n cute sgt template sha design kan ni...hikk

Ena said...

cantiknya...
suka suka suka.... :D

~Siti Hajar~ said...

wow! sgghku terkesima...cantik rmh barumu fieza...suka sgt...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..mmg sgt2 Cantik..suke2.. :)

mamashikin said...

cantik la kak fieza..baru cool..pink gitu...cantik dan kemas!

mamalieyna said...

waaaah...cool....! sejuk mataku memandang..harus la selalu masuk umah fieza ni..sehari kena ulang2 masuk..sejuk mata..hehe..
sweet sangat, suka2x.. ^_^

kreatif sha! ^_^

chinta i-sha said...

suka sangat ngan template ni..

Zue AnnaLeeya said...

shantekkk... pink gitu... doll kt atas tuh pon seiras jer...

Myra Jay said...

Header cantik ar.. :)
Memang bersemangat la ngan template baru nieh :)

@e_da said...

cantiknya.............. bunga2 segar kelihatan.. sukakan work WM..heheh

Izan Ishak said...

mmg terbaekkk!!
cantik sangat kak fieza, hasil tgn sha mmg tak mengecewakan~

|| NaFiRaa || said...

canteknye!!! kreatif sungguh WM nih kan~ cantik sgt!!

Normaliza said...

sweettt ajer..suka..suka :)

MamaYatie said...

cantek sngt!! tak tau nak ckp apa dah

AnneRaini said...

cantik weh blog kak fieza ni...sweet jek..nak gak la..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy