Wednesday, February 9, 2011

Puas kali ni Irfan dapat mandi manda di air masin...tapi sadis sgt bagi Anis yg demam...




Salam...

Masih lagi pasal berpicnic di Pulau Aman...puas sguh la Irfan kali ni dapat mandi manda sepuas hati..tapi sgt la sadis nya bagi si Anis yang demam berpanjangan...uhukk..Anis tido je dari awal dtg sampai la dah nak balek...cuma bangun sekejap2 je sebab tak tahan maybe tgk kan Irfan yg tgh syok mandi manda...hehee

Jom tgk gelagat Irfan...hikk



nsb baek tak lupa akan pelampung nya...
bergaya dulu with pelampung itik...sgt tak sesuai pelampung tu bagi dia yg dh berumur 7 tahun tu kan...belasah jela...satu2 nya pelampung yg ada dan tahan lama dari tahun lps lagi masa gi picnic kat Teluk Batek haritu....


hajat nak terjon masuk dlm air dah...tapi maseh berbaju formal...hikk

secepat nya dah salin ke swiming suit nya...
gelap gamba2 Irfan masa ni...sebab belum jumpa setting yg betul...huhuu pakai potrait pun still gelap...huhhh tak paham mak...belasah jela...
sonok ye Irfan...teringin sama nak berendam tapi tak bwk pulak bikini baju basahan...hehee

peace no war...tahu la ni Pulau Aman kann....!
yg syok nya dia suka dok rasa air masin tu...dia kata air tu masamm...hahaa...masin la bkn masam....aparaa...
tgk la cmna gaya dia dok dlm pelampung itik tu...kelakar..dah besor panjang...tak sesoai..!


entry Irfan memancing pulak lps ni...

till then~




klik2 HB kat sini... 




18 comments:

~izan~ said...

hensem boy syok berendam..hehe...ala2 hero remaja dah tu =D

mamalieyna said...

ekeke..nmpk lawak la irfan dok dlm pelampong tu..ekeke..takpa la irfan janji ada kan..hehe..

pic dia sajoor haa..puas main air+puas posing ye irfan..bset2x..^_^..cian kakak anis..

~Miss Sukasih~ said...

hehehe..kelakar la irfan pkai pelampung tu kak..cian anis demam..sabar yer anis..hehehe

♥Azie♥ said...

seronoknyer dia mandi laut

LYAfrina said...

enjoyyy:-)

tp kesian anis..lps ni harus pergi lagi.. biar anis rasa nikmatnyer

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alor anis demam eh..sure jeles tgk adik dia men air ehhe
moga cepat sembuh ya aniss

~Siti Hajar~ said...

Pantai kat P.Aman byk batuan kecil, pyh nk mandi tp sblh jeti Bt Kawan best, pantainya berpasir halus..

Best tgk Irfan berendam, klu sy p sana sama la cam Fieza, anak2 je mandi, sy tgk jelah..huhu

eT said...

hehe..mmg sakan main air masin tuh...

mamaaedrean said...

cantiknyer gambar... x mo join kontes eB ker? >_<

~aSHa~ said...

swimming suit dia sama sebijik dgn anak sy punye....

'NuReeN' said...

elly asyik dok ajak ja.. "mummy jom p pantai" natha bila plak bleh bwk dia..
swimming suit cam tue la nureen nk cr utk gegurl..
moga cepat sembuh la anis..;)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

wah, wah.. sonot leh men ayaq ye.. menten wlpn tak de geng..
haah, sopan je ngan swimming suit tu.. hihihihi

Zue AnnaLeeya said...

sonot main air erk... tp klakor tuh irfan lagik beso dari pelampung tuh... hehehe...

Hanis Azla said...

takpelah irfan yer.. janji tak tengelam.. guna pelampung baby pun kira oraitlah tu kann..

rina a.k.a jaijina said...

sronok irfan men air ye..dah lame dah rina takmandi laut, kalau dulu tiap² minggu wajib..tu yg kulit ala² beyonce, ahaks..

Zaidah said...

magic irfan tukar baju....kejap aje

PutRee SeJiNjaNg said...

syok nye irfan mandi....hehhe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah syioknya irfan...napa irfan xajak untie..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy