Friday, February 4, 2011

Penat...semalam berpicnic di Pulau Aman...

Salam cuti CNY...

Maseh menghapdet blog walaupun sdg mood bercuti...kalau sehari tak mengingat blog memang tak sah la sgt...penat sebenar nya...entry ni di buat selepas balek dari Pulau Aman pada siang nya...penat berjalan dan bertawaf sekitar Pulau Aman belum pun reda tapi still gigih nak autopublishkan entry pada hari ni...rasa kosong dan sunyi pulak kalau tak ber update blog ni...

Pegi nya kami satu family mak ayah adik pun join sekali...cuma kakak je takda tak jadi balek...dah inform akan plan kami ni tp maybe dia ada hal la tu...it's ok next time maybe...
Seawal pagi kami dah gerak gi Jeti Pulau Aman dekat Batu Kawan...yela risau gak takut ramai org..jem pulak nanti kan...huhuu sebab tak suka jem2 nih..!




Jeti Pulau Aman...dh sampai sebelah sana sebenar nya ni...kejap je dah sampai...


Irfan yg excited mandi manda sorang2...hurmm sebab nya my Anis demam pulak pagi tu..alahai tak best..so dia tak kuasa nak join...
bukti...tgk la wajah org demam..siyes takda kuasa dah tu...hehe kalau tak kuasa tu mcm supergirl...! hurmm ciann Anis...


so...tu dulu buat masa ni...malas nak tempek gamba dan bebel panjang2..pun tak kuasa dah ni...fenat..!




klik2 sini...

 


8 comments:

LYAfrina said...

SELAMAT BERCUTI FIEZA..
LYA PON WK SHORT N3 GOK.. MLS LG NK EDIT PIC LTK WATERMARK LA... LPS2 NI LA... MOOD BCUTI MNEBAL NI:-)

♥Azie♥ said...

LAMANYER SAYA TAK G PULAU AMAN..G MAKAN MEE UDANG SEDAPNYER

Zur@ZaRi said...

best nyer dier g jalan2 yer=))
zura ni ha bz tak menang tgn kat opis ni... sades jer..=((

Ena said...

bestnyerrr..

na balik kg kali ni tak dapat nak mandi manda mcm selalu.. sbb ombak besar sangat... nak p air terjun pun tak berani sbb takut ibu air turun pulak musim hujan kat sana.. huhu..

maszmadi said...

eee bestnye cuti cuti jalan jalan.. bila la nak nak sampai pulau nie.. huhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sian Anis..Moga Cepat sembuh ye..!

Rash said...

Salam Kak Fieza =)

seronoknye dpt bermandi mande cmtu.. nk2 ngn family lg la happening.. rash mmg feveret g picnic ni xkisahla air terjun ker pantai ker tp kt tganu musim tengkujuh cm x settle lg so xberani nk g =)

p.s: to anis: get well soon ya sweety ^^

Izan Ishak said...

bestnya kak tempat dia...

syok tu irfan mandi siap berpelampung tu. sian plak kakak anis demam ye. muka pun moody je~

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy