Wednesday, February 23, 2011

tak menginap pun...ambik aura chalet dh laa....




Salam...

Masa pi Pulau Aman hari tu, best je tgk deretan chalet terapung...kalau menginap pun best kan...len kali pegi lagi nak menginap la...baru syok kan...masa kami jenjalan nk balek sempat la menyinggah chalet org buat berposing sekejap...alaa bukan menjadi kesalahan pun kan...dah cantek sgt tempat tu mana tahan aku...amik aura pun jadik la kann...hehee

layan je citer dan gamba yg dah basi....




time ni pns sgt...huby setting gamba tk cantek...terang sgt dan blurr semacam...seb baek ada photoscape membantu...leh arr tacap2 sket...shantek jgk pe...


Irfan merenung air laut kat bwh tu....


layan kan je mama suh berposingg gini....


buat mcm chalet seniri nmpak...seb baek tkda org...hehee


tu je la...tgu la nanti nk pegi lagi sure nak menginap situ...!




27 comments:

Huda said...

xpe kak, nx time leh nginap :)

syariza09 said...

mmg cantik la tempat tu, rasa tringin pula nk tidoq kat ctu, mlm2 mesti sejuk jaa

Nureen said...

x pernah smpei cini lg.. bebila bleh terjah.. len kali fieza plan lain utk singgah nginap lame2 baru best..;)

cheqna said...

ok..
pesanan penaja..
"kalau nak bergambar sila menginap di chalet ini"
hahahahaha

dinor's family said...

cntik pulau aman ye...one day kena p ni...........

wahida said...

mcm best je chalet neh...

@e_da said...

bestnya dapat pi holiday... lama tak gi.. best kan sesekali amik angin laut

Izan Ishak said...

cantiknya kak chalet dia. nak pi sana jauhlah plak ye.

rATu kEBaYA said...

irfan ni cute betullah

Ladies Bizz said...

nice pic...

jom shopping

http://ladiesbizz.blogspot.com/

~Siti Hajar~ said...

chalet tu yg bt drama miasara tu, mmg cantik & murah, xpe 1 day blh la mginap ctu, dekat je nak p kan...hehe

Ena said...

best tu kalo dapat nginap kan kak.. hehehe.. cantik la tempat tu.. best kalo leh p bersantai2 tenangkan fikiran..

✿etiey erywan✿ said...

wah kak cantik tempatnya. tak menginap pun tak ep.. yang penting canon 50d bekerja tangkap gambar lawa2.. hehe

Qaseh said...

mula2 mmg kena ambik aura dulu...nnt barulah rasa nikmat cuti sebenar

Normaliza said...

memula ambik mood, pasni leh la nginap plak kan..

NM02 said...

nampak menarik tempat tu. kalu ai rasa nak pegi, ai minta bantunan dari yu okeh

cikmOt said...

lor, rugilah kak...naper tak menginap???

cikmOt said...

lor, rugilah kak...naper tak menginap???

Myra Jay said...

Cantik gak chalet nie, tp nak menginap cam tak sesuai plak..hehee sebab dekat je ngan rumah :)

Ogy said...

eh mcm pernah nampak lokasi chalet ni...ni tempat penggambaran citer 1000 kali cinta tu kan..

rina a.k.a jaijina said...

WAHHH, AI PULAK YG TERUJA..MESTI VIEW SGT CANTIK KAN..

Natalia said...

lawa la tempat nye..menginap tentu best kan..

Zue AnnaLeeya said...

cantik tmpatnya... klu menginap situ lg best tuh...

LYAfrina said...

ambik aura dulu..
pasni blh mginap terus

ab@h_Izz said...

mesti best malam2 ni..tidur pun masih boleh dengar bunyi air lagi..
-takper nnt time ombak/angin kuat leh pi booking slalu.

mamalieyna said...

janji dpt posing..tmpt cantik...harus la kan..hehe..

mamalieyna said...

janji dpt posing..tmpt cantik...harus la kan..hehe..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy