Tuesday, February 22, 2011

aktiviti lepas hujan...





Salam...

Ni citer weekend yg lepas2...weekend baru ni mmg kami tk pegi mana pun..duk umah je...ntah lerr kemalasan pulak...awal pagi siap plan nak gi situ nak gi sini...tp bila petang menjelang terus mood nak keluar takda...ntah la kenapa mood ni selalu up n down...

Tempat melepak kami petang hari Maulidur Rasul adalah di Tasik Kulim...berhadapan dgn Stesen Bas Kulim...jalan2 situ rupa nya ada control boat races...ada la 2-3 buah je...menarik jgk tu dok layan situ jap sambil makan kopok losong...tapi yg tak best nya baru je tak sampai setengah jam melayan tiba2 hujan turun dgn lebat nya...berlarian kami gi berteduh di pondok berhampiran...seb baek tk basah kuyup...




lepas ujan berenti layan sini jap menghabis kan sisa2 waktu...dh nak senja time ni...
tadi dok diam je bwh pondok sebab hujan kan...lepas tu je terus bergayut tak hengat...
bdk yg plng aktif...yg sorang nuu aktif bercakap je...pot pet2 24 jam...naik bingit telinga...hehee

nak ajak balik kemain susah...takmo gerak dari situ dah...yela sebelum nya tak puas main kan...hujan pulak...sebok ngajak jenjalan Giant pulak si Irfan ni...apalagi nak pekena abah belikan menan la tu...hohoo

begamba last sebelum gerak balek...haruss..!





9 comments:

Huda said...

seronoknye tengok anis dan irfan main2 kat playground :)

✿etiey erywan✿ said...

seronoknya kan bila anak2 dah besar. dah boleh jadi kawan dah..

Ena said...

semalam pagi pun p malam anak2 main kat playground.. kasi dorang layan diri masing2 plak kan.. hihi.. tapi tak nyenap gambo la puloppp!

acik mimie said...

musim hujan skrang ek ..
kat sini hujan lebat boleh kata hari2 belah petang ...

rajin fieza bawak budak2 main kat playground .. acik mimie amatlaa malas nye ...

kang bila bawak ... sampai tak reti nak balik ...

AnneRaini said...

dah lame tak gi jenjalan..bosannye sy..

Qaseh said...

skrg ni ujan je...nak bw anak2g jejalan pun xsyok..

mamalieyna said...

ni kira jalan2 gak ni..hee~
lepas hujan pun sempat posing ye..harus..hehe..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

sangat best tengok gambo2 kat sini...tak sabo nak tunggu hubby belikan gak untuk kita...hubby kenan yang 550D tu ok gak kan kak
mohon jasa baik undi balqis kat
http://anna-jueanna.blogspot.com/2011/02/jom-pilih-siapa-pemenangnye.html

Balqis no4

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya bawak anak2 p taman...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy