Wednesday, February 2, 2011

Layan aktiviti petang...

Salam...

Maseh lagi di sini dgn keje2 harian yg tak berkesudahan...jeles je tgk kwn2 rata2 sekarang dh selamat tiba di kampung halaman masing2 ..mesti suma sebok dgn agenda masing2...takpe tumpang kegembiraan itu...

Hari ni last keje utk minggu ni...dpt la berehatan lama sket...4 hari cuti tu...asal cuti je agenda utk famly harus ada...dah plan besok pagi2 nak gerak gi Pulau Aman...berpicnic kami satu family...hope berjalan lancar plan tu...excited sgt ni sebab suma nya akan berkumpul besok...hoyeyy berpicnic la pulak...!

Di sebab kan mmg takda mood nak kuar kan citer aktiviti kami last week sebab ramai yg dah bercuti ari ni..so aku tempek kan mana yg sempat...




ni setelah puas berphotoshooting dgn dslr baru kami...berehatan sekejap...ehehh
masing2 dh letih memanjat sana sini...semata nak begamba je...hehee kelakar...dah mcm shooting filem hindustan dah kami...aduss...

ok tu jela nak bebel...mood sudah ke laut Pulau Aman...huhuu...menanti jam 5.00 ptg je ni...huwaaa..!





jgn lupa klik2 sini ehh...





22 comments:

nursalwa said...

wahh nak g picnic heh.. dapat ar bergambo puas² menggunakan camera baru kan.. hehehe slamat bercuti kak..

mamaaedrean said...

picnic?
nak ikot... ;p

jemput singgah jenguk kami yer :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

semua model dah letih ek...bestnya dapat camera baru tu

Zue AnnaLeeya said...

sonot eh posing2 dgn kamera baru...

zue pon keje agi ari nih... tp mood sudah kelaut sbb tak sabo jgk tggu kol 5.oo... huhuhu...

NM02 said...

badan di opis tapi hati melayang entah ke mana

Huda said...

bestnye cuti2 ni jalan3 kalau x ujan kan kak :)

[-suziey-] said...

waaaa sakan la bergambo yek..hehe..

Fieza79 said...

nursalwa

ha'ahh hrp2 plan menjadi...wahh mmg tak saba ni..

Fieza79 said...

eb

nk ikut..jomm..!

Fieza79 said...

Anje

tersgt letih la Anje...hehee sebok berposingg...

Fieza79 said...

Zue

hahaa mood sudah ke laut...lambat jela jam ni..huhu

Fieza79 said...

NM02

betol2...hati dh melayang ke laen dh ni...huhu bosann..!

Fieza79 said...

HUda

mintk2 jgn la hujan kan..

Fieza79 said...

suziey

yela nk biasa2 kan guna dslr ni kan...

mek da ©™ said...

slm

ingat mek da lg tak?

lama menyepi uwaaaa

sedih sbb xsempat khatam blog fiza cam dulu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

BESTNYE BERGMBR GUNA DSLR NIH..SEMUA PIC PON CUN2..

BESTLAH DPT CUTI LAMA..HUBBY KITA GAKLAH YG XDE CUTI..HARI NIH CUTI TP X KEMANA2..QIS KURANG SIHAT..SOB..SOB..

HALAMANKU said...

akak..samalah kita..sumer2 dah cuti.. erma last arini..besnyer.. dapat picnic ngan family.. jgn x n3 tau.. suker tgk... selamat thn baru cina...

Ya ALya said...

posing sakan la sok yer.....

ya klik hb akak ni....

Hanis Azla said...

aduh lamabat betul masa berlalu hari ni.. tak sabar nak cuti wp takde plan lagi utk kemana2 Cuti CNY ni.. selamat berpicniclah yer esok..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sonot la outdoor xtvt skrg..
mane saje pi, de je hasil tembakan rambang kan.. captured moment!
p/s: HB click done!!!.. =)

syariza09 said...

bestnya Pulau Aman, pasni penuh la pic kat sana lak...x sabar dh nk tgk nie :)

PutRee SeJiNjaNg said...

keluarga bahagia...so sweetttt... :)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy