Thursday, February 24, 2011

Asal ada panorama je...hutan lalang pun bole jadi tmpt bergedixs..!




Salam...

Takde menda nak story mory...gamba aktiviti makan2 maseh dlm kamera belum kuar kan...takda mood nak godeh2 lagi...publish kan jela piccas yg sedia ada...janji berhapdet...janji ada entry kan...sejak kebelakangan ni cuma sempat satu entry je sehari...balek umah plan nak bukak lappy pd mula nya akhir nya langsung terus tak sentuh..melayan drama2 astro je memanjang...kdg sempat gak buat entry kat opis...kalau tak sempat layan jela entry lama2 yg siap draft yg belum rasa nk publish kan sebelum nya..hehee

Layan piccas gedik...kat mana2 aku rasa menarik dan tertarik sure akan ku tarik my photog utk terus bereksperimen...hahaa keji...hutan lalang pun bole jerr...ekekekk...





wahhh...gedik tak kami...ngeeee...Irfan smpai terkepak2 kaki nya...hehe sweet lah anak mama nie...


huhuu...time ni pukul 5 lebih..sure la maseh panas menyengat...


cewahhh...wahhwahh...!


ni lagi giler nya gedik...ngeeee



dah habis pikir smpai 5 kali nak publish kan suma piccas ni...hehee baru 5 kali...kalau 10 kali rasa nya tak akan ku publish kan ngehh ngehh...rasa mcm ter over pulak..haipp...dendiam je tau..


tak ready pun...di sebalik tabir ni..heee


gamba dgn dorang selalu tak menjadi..kurang memberi kerjasama jgk ni...nak2 time panas cenggitu...my photog pulak asyik ckp cukup2 la tu...ok la janji ada jgk sekeping dua kat sini...ekseli tempat ni dekat area sekolah Irfan dan Anis...


okeh tu je...entry yg sekadar ada je kann...kalau sempat akan menyusul entry baru...kalau sempat la..byk keje nak setel kan ni...hurmm bizi sebab byk sgt keje tertangguh nie...huhu







34 comments:

MrS. F!zA said...

ekekek..kt skool irfan pon jd la..hahaha lawa gak tu hutang lalang wat tmpt photoshoot

mamalieyna said...

pemandangan lalang yg cantiks...mmg sesuai berphotoshoot..hehe...asal org tak pandang pelik, on aje posing kt mana2 pun..hee...sweet tul first pic tu..^_^

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

phewittt..ehehe
lalang pon lalang lah

Ogy said...

lalangg pun shantekkkkkk........

HALAMANKU said...

akak...swweeeetttt.. santiq gak.. bunga lalang tu keemasan jek.. suker2 comel2 he he he

Hanis Azla said...

takpe sesekali pose over.. suka jer nak tgk..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

kak fieza,
siyes.. sy pun suke ngan lalang gini taw!! salu berangan once dh de dslr nk try photoshoot berbackgroundkan lalang² ghitu.... heheh..
yelakan, tensi rasa kalo org x mo bg kerjasama kn.. alya n asben ai gitu gak.. huhuhu

eLYies said...

amboi-amboi kak fieza..hahaha..takpe..semua gambo cung2..lagi tang lalang tinggi tu..memang menampakkan gamb tu cantik bangat!

Nurr Kasih said...

cantik pic..lalang buat photoshoot mmg cantik :D

nORmAL said...

Salam perkenalan kak....

hehhe sesekali mengedik tak ada salahnya pon kak... cantik gambar2 to suma...

Nureen said...

lalang pon lalang la janji gambo cantik kan..
nureen pon byk sgt2 keja skrg ni.. ni relax jap ber BW..

mamashikin said...

ala kak..lalang pun cantik aper..tp kalo akak duk dlm lalang2 tu lg cantik ase..heee..sporting semua anak akak yer..

cheqna said...

xpe..gambo2 ni la yang akan jadi memori indah bila ditengok balik 20tahun akan datang...=)

mamyharraz said...

kamera mahal hasil pun lawa lah kann..mamy pun suka bergambar2 ni..hee pantang tala kamera tgh marah pun boleh senyum ^__^ hee

rina a.k.a jaijina said...

comei gile gamba irfan dgn gaye kaki² terangkat tu, ekekeke..

wahida said...

semenjak ada DSLR ni, bukan main lg korang berposing yer!!

ibu_Arifa said...

hihihi..cantiknyer pic akak nih..pandai senyum dan pose! kalo saya..cik asben dah "mengusik" dulu dah..terus xjadi nk senyum.

Zue AnnaLeeya said...

gambo lalang2 gitulah cantik... mesra alam gitttew... hehehe...

Ena said...

kak,
kalo photog memg selalu pilih tempat2 lalang cenggini utk shoot.. sbb memg nampak cantik hasilnya kan.. ;D

Myra Jay said...

Mmg sweet sangat especially bila tgk Irfan senyum.. Jarang dlm gmbaq akak nie tgk dia senyum.. :)

Kat lalang pun cantik pe asal tahu mengambil moment tu :)

Izan Ishak said...

lalang2 camni mmg cantik kak buat tmpat berphotoshoot... kalau dpt landing2 lagi best kan~

eT said...

hehe..belasah je la kak..
janji blog berusik..hehe

Normaliza said...

cantik gak lalang tu kalau dibuat tempat berposing-mosing kan..

syariza09 said...

cantik sbb background ijau..pandai lak irfan posing angkat kaki mcm mama dia..hehe

|| NaFiRaa || said...

hahahaha..BEST!!! sume sporting jek posing~ sonoknye laaaa~

AnneRaini said...

aduh kak..gini gayanya ye kalo ade kamera canggih. sy agaknye sampai suami sy menyampah nak amik gambar kalau sy beli dslr ni..hehehe

Zur@ZaRi said...

giler desiks laaa...
tp hubby sporting kan.. suker gitue.. macam best jer gambo sakan cenggini... ni yg timbul bibit2 jealous nie=))

dinor's family said...

suka tgk suma pic family fiza, a spoting family...nice...nice

~izan~ said...

line dah ok,tak sbr2 nk tgk blog akak,dh agak mesti ada byk gmbr baru kt sini.. cantik...semua dah besar senang nk suruh itu ini =D

Alin Marlini said...

chanteek...

Anonymous said...

http://cupcakesl0ver.blogspot.com/2011/02/fen0mena-dlm-bertudung-yg-harus.html


jom visit link blog my friend.

✿etiey erywan✿ said...

ehh memang cantik kak.. wah boleh tiru venue begrmabar jugak ni... :p

♥Azie♥ said...

wah leh jadi model nie

PutRee SeJiNjaNg said...

Pas ni boleh lah semua jadi model ekk..:)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy