Monday, February 7, 2011

tetiba nak Rasamas...!

Salam...

Hurmm...masa tgh jenjalan at Giant ari tu tetiba terpandang Rasamas...terus terasa nak pekena nasi ayam nya...memang penuh la perot kalau pekena nasi ayam kat sini...sebab portion yg baanyakk...! ingat nasi ayam maka ingat la Rasamas...ehehh iklan pulak kat sini...

Jom kita ber Rasamas...time tghari gini ditayang kan menu kat bwh ni bakal mengundang nafsu makan bagi yg belum lunch...ngeeee sebelum scroll gamba kat bwk lg baek korang gi mkn dulu...hehee




pilih2 set menu nasi ayam...rasa tamak je time nk oder ni..suma nak...maklum la perot tgh lapor sgt cam gini la..

peace....kami kat Rasamas...hohoo


nasi tu nmpk sket...tapi bila dikecah kan byk jgk...mak aiii jenuh gak nak habis kan...nasi tu mcm cpt je kenyang je....beras apa la kan dorang guna...

elok2 ayam sorang seketul...tu pun jgn...tak habis jgk makan nya...huhuu..


fish cake kesukaan Irfan...dia mkn ni je...nasi sket..ayam sket...suma serba sket....mama abah dia jela yg tolong perabis kan...


tauhu cina...aku paling suka ni..lembut je kan kat dlm...nyummyy...i loike..!


ni la dinner kami mlm tu...

belum apa2 Anis duluan mengayuh...cpt sguh budak ni kalau psl mkn...hehee org mkn pakai sudu garfu...dia belasah mkn dgn tgn je...
see...yg si Irfan ni terlebih sudu garfu la pulak...aduss..!

sedap ye kakak...


haii...baru nak merasa makan...cebuk menyenap je tadi...


kenyang gilerrr arr malam tu...mmg dah takda ruang nak sumbat lagi...tapi pastu bole lagi nyinggah umah mak...makan lagi...hahaa..harus makan kan masakan mak ..korang pun sure mcm tu kan...kann..?




so...jgn dilupakan klik2 sini...dh klik sila inform..nanti aku gi klik2 korang pulak...!






17 comments:

Zue AnnaLeeya said...

klu lapo jadi rambang mata nak pilih... hehehe...

anak2 zue pon lebih suke mkn dgn tgn... sudu original gitu... hehehe...

♥Azie♥ said...

SEDAPNYER...PERUT TENGAH BUNYI NIE

MrS. F!zA said...

sedap kan???haihh nk pekena la wiken ni..byk lg kupon tu..huhuhuhu

eT said...

me selalu lalu jek depan kedai rasamas...xpenah masuk pon..nape ntah..huhu

Ena said...

sedapnya.. nasib baik baru lepas makan.. hehe..

~Miss Sukasih~ said...

xpenah lg rase rasamas~nie yg nak try nie~

HALAMANKU said...

SAlam.. wah akak.. memang nampak sedap n banyak.. tgk ayam tu...puas hati mkn.. he he he.. mujur dah lunch he he he kalo tak.. terliur lah dibuatnyer... he he he

dinor's family said...

nampak sedap, tringin nak rasa.......

|| NaFiRaa || said...

nasiblaaa ngah makan karipap time baca n3 nih..kalo x~ mau bunyi lagu keroncong perutku ini..muehehehe

Sophie Al-yahya said...

anak ke ni?
nampak muda jeee..mcm adik beradik..

Zur@ZaRi said...

raser macam nak p makan jer sekarang nie... walaupun perut da kenyang.... tak tahan tgk gambar=))

Lee-Yan-Naa said...

sedapnye...ni yg rase nak singah balik nnti nih..:D

Ogy said...

kalo tak lapoo pun jadi lapo tgk gambar fieza ni....

tp malangnya cik abg ai kurang sket makan nasi ayam ni...kalo daging mmg dia ske sgt..aduss

'NuReeN' said...

sedap kan.. ari tue pon pekena rasamas kat jusco perda.. x der org lagi kami smpi awai dlm 10.30 hehehe.. sbb ada keja kat sbrg tue yg awai..

Natalia said...

nyam nyammmmm nak sket..sedapnye lahaiiii

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sedapnye..membuatkan lily lapar plak tetgh mlm nih.. ;)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

suka tengok akak bertukar tudung, canti je akak pakai kita teringin gak tapi cam tak sesuai la

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy