Friday, February 25, 2011

Header Family Doll dah siapp...!




Salam...

Ekseli aku ada buat tempahan kat whiteymommy utk design kan aku punya template bersekali dgn header...mmg tak sabar nak tgk hasil nya...wuwuu...tapi 2 hari lepas dah siap sha design kan header family doll...setelah dipersetujui maka siap la doll tu semalam...ada entry kat sini dari whiteymommy

Sekarang tinggal nak design kan template yg aku nak tu je...tak sabar nk tgk hasil nya...walaupun semalam sha terpaksa redesign kan sebab aku kurang bekenan pulak template...dh cantek sebenar nya tapi bila dh dalam pale ni dok imagine laen so susah la nak terima yg laen...mmg cerewet kan huhuu sori sha..sebab maybe salah aku tak bagi detail apa yg aku nak...yela first time kan...

ni dia doll yg dh siap di design kan mengikut kehendak aku...




shomel sgt kan...di design kan mengikut wajah2 kami...ada kesamaan tak...heee geli hati aku first tgk doll ni...aku mmg suka kan doll shomel2 cam gini...wahhh terover sudahh...!

okeh no bebel...promosi sket ehh...pada sesape yg berminat nak makeover kan template boleh la jengah2 di blog whiteymommy ok...



nota : nak menaik kan mood berblogging yg semakin lemau...harus la makeover kan...agar ada kelainan...


34 comments:

Ogy said...

lawoooo dan comeii.... :)

Huda said...

chomel sgt kak :) good job to white mommy!

@e_da said...

betul.. betul.. bila tgk layout blog kita cantik baru kita semangat nak berblogging kan.. sy pun tempah kat WM... muka irfan ngan kakak tu sama kan ngan doll.. pandai dia tiru

syariza09 said...

cantik arrr....mmg sama ngan wajah sbenar,pasni makin berseri2 la blog Fieza

Zue AnnaLeeya said...

shanteekkkk... nak jgk mcm nih... hehehe...

tp kans, wajah2 doll tuh mmg sama la fieza... comeiii...

ema said...

cantek..

biasalah bdk2 79 mmg cantek2 belaka:p

ema said...

cantek..

biasalah bdk2 79 mmg cantek2 belaka:p

rATu kEBaYA said...

cantik sangat.. ada sikit iras2 tu

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

As salam fieza...cantiknyaaaaaa!cam tuan umah blog ni jer...
Umah fieza sentiasa ada stock roti?ptt lar fieza slim melim jer...hihi

|| NaFiRaa || said...

wahhh.. cantek2!!! doll dia cam nak sama ngan muka sebenarkan~ cantek laaa..

Ogy said...

lupa plak..fieza ai tag u join contest tau...hehee

Nureen said...

nureen pon nk ubah header gak tp x reti lagi..
nak tgu n3 eb utk tutorial ni hehee

r|nA @ ja|j|na said...

fieza, nnti gamba ni letak kat header ke?

eLYies said...

kak fieza..cantiknya gambo doll tu...memang superB!!

Izan Ishak said...

mmg cantik sangat k.fieza. smlm izan dah tgk jgk kat belog sha. wahhh...lepas ni makin bersemangat nak blogging dgn wajah yg baru~

PutRee SeJiNjaNg said...

a'ah sis...lawa giler..suka nengok..;)

Nurr Kasih said...

lawa sgt kak..sesuai sgt. semangat kan klu template sesuai dgn jiwa :D

Zaidah said...

cantik...macam seiras ngan tuan blog tu....cantik memang the boom....cepat2lah pasang...tak sabar nak tengok..

NM02 said...

ai tunggu hasilnya... jeng jeng jeng

mamalieyna said...

sangat2 shomel...mmg ada iras2...pndai sha kan..eina plak tak sabo nk tgk wajah baru rumah fieza ni..hehe..

yup, setuju, blog ni kan kita jengah hari2..so, kalau di makeover jd lg cun..tmbh semangat sket..lalala..hehe..

Rash said...

Salam Kak Fieza~

seyes sgt cute family doll yg WM wat utk Kak Fieza ni ^^ cpt2 la template plak siap coz sgt teruja nk tgk hasilnye nnti..

Natalia said...

hehe lawa ..lebih kurang sama hehehe

♥Azie♥ said...

comel2

Hunny said...

chantekk!!!

Umiey said...

mmg cute sgt2..

LYAfrina said...

cun melecun...
sesuai je design tu dgn family fieza.. x sabar nk neggok hasilnya

✿etiey erywan✿ said...

cantik sgt. bape kosnya tu kak? nanti buss kat shoutmi saya erk.. hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Hehe..lawa lah header tu..
yg muke dak lelaki tu ada iras Irfan.. :D

Myra Jay said...

Kak, mmg cantek la doll tu..
Nak oder gakler..hehehe

MamaYatie said...

fieza, cantik sngt2..ni jeles ni...sejibik mcm irfan la...huhu

Qaseh said...

sgt comeyy...hai ni yg rasa nak buat jugak ni...sbb mmg ada cadang nak buat header baru

~Siti Hajar~ said...

comey sgt2 fieza, muka pn seakan2 fieza sefamily...hehe...suke..sukeeee....

pasni makin bsemangat la fieza BW yer...caiyok2!

~Siti Hajar~ said...

comey sgt2 fieza, muka pn seakan2 fieza sefamily...hehe...suke..sukeeee....

pasni makin bsemangat la fieza BW yer...caiyok2!

Tie-Ibu wawanisolehah said...

Comelnya..tie ske pink..nanti nak buat jugaklah..thanks for sharing.

Fieza, Tie tag Fieza joint kakpah's GA..jangan lupa masuk ek

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy