Tuesday, February 1, 2011

@ Al-Dante...


Salam...

Untuk kedua kali nya kami gi buat terjahan di Al-Dante...ekseli baru je bukak cafe yg agak eksklusif ni...suka dtg sini sebab deco cantek dan menarik...satu cafe kaler merah ang ang gitu...my faberet kaler tu...tu psl suka deco cafe ni...

Al-Dante ni letak nya kat area Taman Hi-Tech...berdekatan dgn Al-Ikhsan...dekat2 situ jugak ada nya Oldtown yg femes tu...Hong Kong Chicken Rice House (aku pernah buat entry makan dkt situ)...baru2 ni bukak satu lagi restoran Boston...belum terjah sebab tak sahih kehalalan di situ...

Singgahan kami di sini sebaik selepas penat berpicnic di siang hari...sesaje singgah padahal perot ni takda lapar sgt..cuma tekak terasa nak pekena eskrem Banana Split...haishh mcm ngidam pulak aku...hehe

Layan piccas...





Irfan mcm baby je..still nak duduk di kusi baby...aduss layan kan jela..
korang nampak tak apa yg dia tgh maen tu...kamera kompak nikon aku...huhuu konon2 nak rembat la buat hak milik kekal...kekonon la..padahal dia tak tahu aku syg sgt dgn kamera tu...
menunggu oder sampai...


wahwahh...dh sampai pun Banana Split aku...fuhh lama sgt ngidam nak mkn ni...hehe ngidam la sgt..sekali hadap je eskrem tu...
nuget dan hotdog Irfan...
Chicken Chop huby...kami share...sebab masing2 maseh kenyang lagi...kecik sgt portion dia...huhu

Watermelon Juice...haaa sebab minum ni la maka menjadi2 lagi batuk aku...hehe rasa kan penangan nya kali ni...


till then~


jgn lupa klik2 sini tau...!








21 comments:

Ena said...

salam kak..

tak hujan ke kat sana?
eh! lasari tajuk plak.. huhu

|| NaFiRaa || said...

urmm.. nampak sedap banana split tuh~ tapi x leh nak bayangkan rasa dia cam ner..x pernah try lagi~

Fieza79 said...

tak hujan..tapi rasa sejuk giler dh ni..

Fieza79 said...

nafira

harus cuba..sedap eskrem dimkn dgn pisang...mmg best lah!

rATu kEBaYA said...

sedap tu.. tapi musim2 sejuk ni makan eskrim.. huhuhu gigil lutut..

petua - makan eskrim Vanilla untuk kurangkan batuk..

Fieza79 said...

ratu kebaya

sejuk2 pun suka nk mkn eskrem..
penah dgr mkn eskrem hilang batuk..tp ni bertambah lg ni cmner..?

Huda said...

sedapnye kak :) yummy...hehehe

eT said...

sedap plak tengok makanan tuh...
lama xlayan banana split...huhu

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

bestnyer banana split..
lambatnyer ari rabuuuuu, asben blkk.. nk gi makan2 gakkk.. ekekek..
psss: dressing n3 ni cam minah arab la kak, shanteeekk!!

Hanis Azla said...

nak banana split jgk.. he..he..

LYAfrina said...

ERMM.. BANANA SPLIT.. LAMA DH X MKN..

LYA NI PON SAKIT TEKAK Y AMAT

Norfa said...

sedapnya banana split tu

PutRee SeJiNjaNg said...

Salam Akak...
first time visit blog akak...

nway...sedap semua makanan tu..buat tila lapa lah pulak..huhuhu

Izan Ishak said...

izan kan dah berapa hari ni dok terbayang je banana split. last2 jumpa kat sini...adooiii...terliur ni kak~

klik2 HB~

Ogy said...

banana split tu udah buat ku terliooo....tp chicken chop tu mcm sikit je...kalo ai makan tu tak kenyang fieza...ehehehe

~Siti Hajar~ said...

cantik la pic2 fieza, puas tgk, hasil tembakan dslr fieza tu ke?

Rajin la fieza jalan2 cari mkn, br tahu sekitar kulim pun dh byk kedai mkn best2, xpyh p penang dah..hehe...

cedapnyer tgk banana split tu, nk ckit..hehe...

'NuReeN' said...

perrgghhh... menyelerakan...

Zaidah said...

sungguh menyelerakan

MamaYatie said...

sodapnya mak aiihhh...

satu hb klik tuk fieza

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedapnya sis....nasib baik hari nie xposa..kot x kompom nanges tengok menu u sis...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

klik2 HB akak...wah sedapnya menu,best gambo2 ni tapi still syang dgn camera lama kan

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy