Thursday, February 10, 2011

Photoshoot tanpa dirancang...




Salam...

Sebelum nak menerus kan bicara kasih di sini ingin ku memohon ampun maaf sekiranya semalam takda jengahan aku di blog korang...sgt la tak sempat nak jengah2 apalagi nak komen...bagi melepas kan rindu just baca tajuk2 entry korang jela...ada jgk terasa gatal jari ni nak klik baca tapi secara singgahan lalu je...mana yg sempat aku komen mana tak aku just jadi silent reader...hehee suma ni akan berakhir next week suma nya akan menjadi seperti biasa semula...tq pada yg sudi tinggal kan komen..terharu la...!

Berbalek pada tajuk di atas...mcm biasa la asyik nak bergedik je...al maklum la kann...phm2 je lerr...hikk aku sebagai model nya harus la kan...bagi menjahanamkan menajam kan lagi shoot2 my huby...org tgh belajar kan aku harus support ok...yela aku pun sama belajar...rasanya nanti aku lg pro dari huby kot hikk...bole ke mcm tu pulak...asyik aku je yg konker dslr tu...hehehh..

Sebenar nya tanpa dirancang pun...kami gi kenduri akikah anak bos huby...dah alang2 kuar so bwk la kamera besor tu...tapi masa kat umah kenduri tkda la kami dok mengusung kamera tu..tinggal kan dlm kete dendiam...mana tahu lps mkn kenduri ada time dan tempat nak photoshoot kan....gigih...hehee

Mula nya nak gi Tasik Kulim...tapi mcm tak best pulak sebab org ramai sgt..malu pulak nak bergedik tang tuu...huhu...so request pd huby gi Taman Hi-Tech jela..mmg tak ramai org...tanpa byk bicara huby mengikut je plan tu...hari tu dah bt pun photoshoot kat situ...tapi piccas belum publish sini...psl ni yg fresh...aku publish sesi  poyoshoot photoshoot ni dulu...elehh biasa2 je takde la mantop piccas nya mcm org tu...org ni...bese2 je...yela pakai dslr bajet rendah je pun mcm ni la...huhuu...layanzz...

opssttt...tak kan korang muntah kan..kan...!




ayu berbaju kurung....ecehhh...
ini piccas perasaan perahsann...ekekekk
kebetulan ni musim pohon 'sakura' mengeluar kan bunga (kt belakang aku tu)...ehh mcm musim bunga kat jepun pula..betul aku ckp ni...pokok ni femes dgn panggilan pohon sakura...bunga2 dia akan kuar sekitar Februari dan Mac...korang tak percaya...sila la percaya ok...hehee
ntah nape la Irfan buat mcm tu...uhukk..

meh kita teropong abah pulak...ekekekk

Bahagia ku di 'Pohon Sakura'...ngeee


 si photog inteprem jgk...
belum ready...dah snap...
senget benget piccas kami berempat...gara2 self timer...tripod tak bwk...just letak atas keta...belasah je..
yg ni kelakar...tak sempat huby nak masuk...kamera tu dah berkelip...hahaaa sabo jela
senget jgk...kete kami senget kot...accident ari tu..? ngeh ngehh...


itu aje kesah nyaa...wakakaa..

daa...tq sebab layan foto kat sini...nak kiss sket ehh...mmuuahhh...mmuuahhh...!


18 comments:

mamalieyna said...

waaaa best2x..leh bergambo sepuas2nya..puas hati pic lawa2 kan..^_^

huhu..eina pun dh tak setegar dl. BW mana sempat jer..huhu..

~izan~ said...

cantik2...yg da pokok kat belakang akak tu mmg cntik gmbrnya =D

Zaidah said...

model n background sama cantik....semakin hari semakin cantik hasil gambar ko fieza...

♥Azie♥ said...

cantik2 good job

Zue AnnaLeeya said...

dah ader kamera beso nih tembak2 ajer erk... jeles tau... gamba fieza cantik2... huhu...

~Miss Sukasih~ said...

Amboi...bkn men lg...byk sungguh gambar yg ditepek kat blog yer..=)

[-suziey-] said...

weeee syiok berphotoshoot..ekeek..mcm2 gelagat..smpai xsempat masuk dh tersnap yek..hiks..

ceqjulia said...

Salam Singgah..
Hasil tgkapan gmbar yg teramat lah lawa...

Folo Me Bck

NM02 said...

hallu geng. lama tak singgah komen. wah... semenjak ada dslr ni, tak sudah2 berposing ye. bagus bagus... ceq sukaaa

~~*Lady Salwa*~~ said...

amboi, sakan anak beranak ni berfotoshoot eh...

best nya la ada kamera 'besaq' tu... bila la nak boleh dapat 1... huhu

bun_nee said...

comel la akak.. gudjob!!

rATu kEBaYA said...

cantik dan tersangatlah cantik dengan daunan sakura tu... suka je tgk

LYAfrina said...

y shoot hubby nk msuk gambar tu.. sgt2 real & cantik.. menjadi jer,,

Huda said...

cantiknye kak :) nampak real gitu :) jeles2 dh ada kamera beso :)

Myra Jay said...

Senget takpe asal dapat bergambar bersama semua tu yg best.. :)

@e_da said...

waaa cantiknya.. sekeluarga sporting berfotoshoot

chekna @ mama ziyad said...

gambar candid tu yg best sebenarnya...

hehehe... beli tripod la plak pas ni, senang nak amik gambar satu family..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cantik rr dear....jeles...nak buat photoshoot gak..heheeh leh eida jadi model dak?? :P

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy