Tuesday, February 1, 2011

budak tgh mamam...



Salam...

Petang dah pun tetap nak buat entry tambahan utk hari ni...hehee gigih...lengang ye trafic blog hari ni...suma nya dah pakat balek kampung...huhuu best nya ada kampung...kuang kuanggg aku bukan takde kampung..tapi dah memang dkt dgn kampung pun...asal sini...tinggal pun kat sini...so nak balek mana lagi kan...huhuu....tapi tetap hepy tau...yeahhh nak raya...best2...hikk...kita kan 1 Malaysia...harus la sama meraya kan CNY kan...

Esok keje sehari lagi sebelum mula bercuti Khamis sehingga Ahad...Isnin keje balek laa...lama jgk tu...plan jenjalan tu dah ada utk CNY pertama...hari kedua dan seterus nya belum di plan kan apa2...nanti sambil2 tu dtg la idea kan..hehee

Moga korang2 suma hepy kat kampug masing2...yg mana balek Kedah tu..jom arr kita ngedate2 nanti...ni la peluang yg ada pun...hurmm tgu col je kot...kalau ada org mengajak ngedate tu follow jela...hahaa i'm ready ok..!

Selingan piccas anak bongsu kesayangan tgh mamam...hehe


 

apa la yg di mamam tu kann...haishh bulu mata yg sentiasa buat aku jeless...!


ooohh..tgh mamam beger rupa nya...Irfan kalau dgn beger laju je makan...kalau nasi mak aii setengah jam pun tak luak2 nasi tuu...huhu



 

so..rajen2 lah klik sini...inform k...nanti kita klik2 balek u all punya pulak ok..!



 

5 comments:

Myra Jay said...

Amboi makan berger gitu rupenyer cara..hehee..
Akak, jom ar ari kamis nie santai kat Pantai Bersih..
Ada perjumpaan kecilan rakan blogger..hehee


Dah klik HB akak

Farhan Zulhusmi said...

owh...kiranya memilih makanan lah ye???emmm...susahlah nak membesar...sbbnya nasi tu ada karbohidrat...emmm

Ya ALya said...

seksinyer cara irfan makan burger yer....hehehehhe...tu yang buat sedap kot.....

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah sedapnya makan burger, kakak tak makan sekali ke?

[-suziey-] said...

uamgnaih..irfan mkn berger mcm mkn nasi..mkn sekeping2 daging ek..roti mana ?

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy