Tuesday, February 22, 2011

naik bas skul anak2 aku pagi tadi....




Salam...

Bangun subuh tadi tak mcm biasa rutin pagi ni...biasanya Irfan dan Anis aku hantar kan ke skul, on the way aku nk gi keje...tapi dari semalam lagi plan nak suruh budak2 tu naik bas skul selang hari...yela penat terkejar bangun pagi nak melawan arus jem pagi2 buta ni kan...budak2 tu suka aje kalau disuruh naik bas...tapi bangun nya kena awal setengah dari biasa...suka jela budak berdua tu...kata nya best leh tido2 ayam atas bas...yela bas kan lembap gerak nya sempat la lelap kan mata seminit dua...hehee kalau naik kete dorang ckp mama hantar sekejap je dh sampai...tk sempat nk tito pun...ngeeee

Ingat lepas tu nak la tido balek...haishh tapi bila ingat kan blog yg belum ada entry utk pagi ni so gigih jgk la dok hadap ni...tapi bukan entry la sgt...menda laen yg digodeh...edit pic sana sini...terjumpa cara edit style laen...hikk tapi still tak menjadi cantek mcm org tu org ni hehee...belasah jela...tak suka sgt edit mengedit ni...lambat dan lembap...ikut mood jgk...lagi suka pic fresh kan...sgt bernilai gitu...cehhh..!

Okeh dah nak mandi ni...haaahh belum mandi...ekekek...opis bukak 8.30 wuwuu tapi ku masih di sini...pukul 9.00 la jawab nya terpacak dpn opis kangg...hehee ampunn...jom sape nak ikut aku mandi...jomm..!




nk tempek jgk...pic fresh dr oven...!



okeh..nanti kembali bersiaran di opis...mau siap2 sekarang...hehee





21 comments:

Natalia said...

skang ni merata tempat jem kan..huhhh

lawanye anis..:))

Rizziela said...

tu la...

Tapi syok gak kan..boleh relax2 balik

Huda said...

naik bas ramai kawan kan :) mestila depa suka :)

Zue AnnaLeeya said...

anak2 zue mmg naik bas jer... x smpat la nak htr... terkejar2 kita nnti...

haishhhh... smpat lg tuh ngadap lappy... klu zue sori la... mmg tak smpatnya.. lepas jer dua bradik tuh naik bas gi skul... nak siapkan dak kecik tuh plak... huhuhu..

~izan~ said...

tak penah rasa naik bas sekolah dolu2 hehe..

cantik la anis ni,besar mesti gojes hehe...

✿etiey erywan✿ said...

hmmm... best jugak kan kul9 l;eh sampai ofis... tak ada punch kad eh kak? saya cukup tertekan dengan punch kad. hahhah...

Umiey said...

wahhh awl btul post n3, kt cni pun jem selalu..

♥sYiLaSyiRa♥ said...

comelnya nak dara tu posing..

wahida said...

sempat ko on lappy time tu kan? kalau aku, ya ampun!!!

anis sweet sgt!!

Nureen said...

biasala jem tue dh rutin.. sempat lg ber bw b4 p keja.. pergghhh

Izan Ishak said...

wah akak...sempat lagi tu sblm mandi dah siap satu n3...

cantiknya kakak anis...comel je posing~

Ena said...

lawa plak si Anis dok situ kan.. hehe

Anis ena tu agaknya tahun depan merasa la dier naik bas pulak.. tak tau la cemaner.. risau kemain lagi rasanya.. maklum la.. budak2 yg peramah cam dier tu kot2 m,udah mesra sangat ngan org kangg lain pulak jadinya.. eiii.. Nauzubillah.. moga dilindungi dari perkara2 yg buruk..

rina a.k.a jaijina said...

mmglah, time sekolah dulu kul 6.30 dah bgun..sbb bas sampai awal..dalam bas sempat lentok lagi tu, ahahaha..

Myra Jay said...

Comel Anis posing cenggini... :)

Bakal menggantikan mak nyer yg suka posing :)

|| NaFiRaa || said...

mak aih.. sempat lagi tulis n3.. ini lah namanye blogger tegar.. bagus2~

cheqna said...

memang tegar punya blogger ni
hahahahahaha
cantik anis...=)
x mo puji mama dia..hahahahaha

Normaliza said...

masa sekolah dulu kul 6.45 dah tercongok tgu bas sekolah. Tapi bila dah keje ni, nak kuar rumah kul 7 pagi pun susah. makin tua dah makin liat pulak bgn pagi..hehe

Qaseh said...

hhmmm...sekali-sekala kena ajar diaorg berdikari..memudahkan tugas kita jugak kan...

dinor's family said...

abg n kakak pun naik van g skolah, ibu krj shif so pandai2 depa la bangun n bsiap sndr, tp bla ibu cuti suma mngada liat bangun...cantik anak dara sorang ni...

LYAfrina said...

posing cun habih!!!!
nanti besar msti idaman jejaka ni:-)

MamaYatie said...

mak aihh..sempat lagi tu..blogger tegar ni :)

tomey anak dara tur

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy