Friday, February 18, 2011

aksi melompat setempat...gara2 pengaruh rakan se dslr...!




Salam...

Hahaa..gara2 terpengaruh dgn aksi melompat di udara..ku suruh Irfan buat lompatan supaya aku leh snap...hohoo...pembulian yg sgt bermakna...sampai hati mama kann...takda la dia reda nk buat gitu...ngeeee

Kejadian berlaku di Tasik Kulim...time ni kami tgh dok tgk bot control dok racing dlm tasik tu..best jgk..leka sekejap melayan bot control tu suma...tapi belum puas layan sambil makan kopok losong tiba2 hujan turun tiba2 dgn lebat nya...wowoo berkeliaran umat manusia mencari tempat berteduh...yela hujan yg tak disangka sebab sebelum tu panas elok je...haishh kuasa tuhan kann...

Lama jugak kami berteduh bawah gazebo kat situ...nsb baek sempat kalau tak mau basah lencun kami...huhuu...

Layan kan piccas selepas hujan teduh...


dh nak balik time ni...


jelir2 lidah pulak dak Irfan ni...abah tu haa steady je kt belakang...

ready...Irfan akan membuat lompatan nya...wawahhh...


wahh wahh sgt ber style anak teruna ku ini...


lompat si katak lompat...wuwuu...maceh Irfan..percubaan pertama yg agak berjaya...ada sket blurr di situ...tkpe2...



nota : break panjang nanti korang ke mana...aku nak gi tgk org main bowling...bole..? 




14 comments:

MrS. F!zA said...

ok la tu.. tapi macam shaking.. kalo nak snap lompat dgn cantik guna la tripod..kalo dengan tangan ni senang nak shaking pastu objek yang bergerak akan jadi blur..hehehe

ada gaya lompat tu..macho je.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

waaahhhh aksi lompat si katak pulak..eheheh

a'a..blurr skit tang kepala tu..takpe..leh dipertingkatkan hehe

Huda said...

comel sangat aksi irfan tu :)

|| NaFiRaa || said...

hehehehe.. bagus jek irfan..memberi kerjasama yg sebaik nye..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe...ada stylelah irfan nk lompat..comel aksi dia..
mama dia x ikut lompatke? :D

rina a.k.a jaijina said...

gitulah kalau dah ade dslr..ape² bende yg di snap pon, tetap nmpk cun gitu..jgn tergelincir sudahlah ye irfan, mama dera kamu ye, ekeke..

dinor's family said...

lompatan yg super macho....

Nureen said...

tinggi jgk irfan lompat.. pernah suruh elly lompat.. tp x tinggi.. dia kata nk tinggi kena naik atas kerusi la.. ehhee

rATu kEBaYA said...

cantik.. suka tgk gaya lompatan tu... macam nak masuk olahraga je

mamaaedrean said...

xper... ttp cantek gambornyer... eb suker :)

Zue AnnaLeeya said...

x bes ar irfan jer yg lompat... cuba snap aksi mamanya lompat plak??? hehehehe...

Ogy said...

lepas ni buat aksi satu kuarga melompat lak yaa...hehehe

syariza09 said...

maknya bila nk lompat lak?

rehat ni takkan tgk org main jer, fieza x main skali ker

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

shantek gambo ni suka je tengok model yang jarang nak posing tapi sekali posing superb je

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy