Thursday, February 10, 2011

Photoshoot wif Irfan...





Salam...

Lagi piccas photoshoot...tak sudah2...haishh takpe yang ni model nya org tak kan bosan sebab model cilik...jgn jemu sejak kebelakangan ni blog ini seakan berubah rentak ...ehehh means dah jadi mcm photo blog pulak kan...foto di sana sini...citer nya zero...ngeeee layan kan je tuan blog yg maseh mood teruja...ekekekk...

Nak jgk test seni menembak...asyik jadi model je mana aci kan...model pilihan aku adalah si dak Irfan...Anis interprem sket2 je sebab dia sll bo layan berposing...asyik nak ngajak adik dia lari sana sini je...tensen..!

Sila layan foto snapan tuan blog...poyo je rasa tu pun nak bitau...cehh...alaa bagi la 'can' nak asah pisau bakat jap...bakat...? hurmm bakat menembak dslr lerr...cehh



Tempat yg jadi mangsa keadaan : Tasik Mengkuang, Penanti
Time : 5.00 - 6.30 petang hari Ahad
Kamera : dslr bajet rendah
tensen...kita suruh posing leklok...gitu pulak gaya dia haihh...


ni sorang lagi...mencik tanak bagi kerjasama...
owhhh..like..like this photo...!


mcm2 gaya la Irfan ni..mcm nak menari je....hehee


rumput2 situ habis kering suma...panas sgt kot...jadi tak cantek view..


belakang sana...tu la tasik mengkuang...luas gilerr...jaga2 sini...kerass...hehee keras dgn batu batuan kot...

bagi peminat aktiviti berjoging...sini la tempat nya yg sesuai dan menarik....selain tu tempat ni jgk sentiasa menjadi port 'menembak'...time ni berkenjah aku tgk org yg dok gantung kamera kat tengkuk...dulu aku sgt jeles bila tgk dorang...lega sekarang dah hilang jeles tu hikhikk...sebab aku dah rembat lahh..!
dok sebok kutip daun pokok rhu...

apa2 jela yang oii..janji ada motif mama nak klik2...



idea utk rentak berphotoshoot belum dtg masa ni...blurr tak tahu nk suruh dorang berposing gaya apa...dh balek umah maka mcm2 la dlm pala hotak ni...hampehh betui..!


itu la sajok 'tembakan' aku...part time je ni...full time aku hanya la sebagai model...cewahh...
edisi aku sebagai model nya lps2 ni ehh...harus publish sini...tak kira suka tak suka nak gak publish sini..! 

 

15 comments:

nursalwa said...

irfan yg bermata cantik , berkening lebat..

MrS. F!zA said...

mengkuang dam ni dulu pnh ar gi jogging..kelab kembara..ekekeke.. best tmpt ni kalo riadah.

ciKmOt said...

cantik mengkuang dam ni kan...

Normaliza said...

uih, tak sabar nak tgu gaya 'model' itu...hehe

~Miss Sukasih~ said...

Wah2..bkn men lg irfan yer..pose sane..pose sini..huhu

NM02 said...

takpe... model tak berbayar... akekekeke

Zur@ZaRi said...

cantik nyer gambar2 guner dslr kan... teringin nak beli.. tp belum ader kemampuan lagi.. sonok tgk gambar diorg posing. wlw pun simple tp berquality=))

Zue AnnaLeeya said...

haishhhh.... tembak2 ajer....

Hanis Azla said...

naklah juga anak2 fieza pose.. klu anak2 akak mmg sokmo bolayan.. lglah tensen..

[-suziey-] said...

hahhhA ECEWAH...full time model yek..ekekek:D ok la tu..practice make perfect :)

SUZIE APAI said...

yoooo.....dh training sejak kecik ni...bley jadik model la bila besor nti....darah maknya banyak mengalir nih...hikss

ieda said...

dah beberapa kali lalu kat area ni tapi tak penahnya singgah...one day kena stop jugak..
btw..budak kecik yg comey..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantiknye semua gmbr2 nih..Kena lg dgn model cilik yg sporting tu..Bagus..beri kejasama.. :)

dinor's family said...

sihat anak2 bla nak tmbah lg?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

teringin dok p mengkuang dam nie..xsampai2 lagi..huhuhu cute la anak2 u dear..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy