Saturday, February 12, 2011

bila diminta beraksi payah sgt...tapi kalau bab mengacau photoshoot...?



Salam...

Wahh dah jumaat...cepat je dah weekend...mana lagi nak beronggeng ni kan...hehee tak habis2 keluar jenjalan...skrg umah dah jadi mcm hotel dah..balek keje dh malam...terus nak lelap...weekend pulak pagi je ada..tengahari lepas lunch keluar merayap lagi...hahaa...

Berbalek pada tajuk dan citer asal ok...ni ha budak2 ni...nak di suruh beraksi payah sgt asyik nak lari2...jenuh la dok panggil...mai sini..mai sini...tensen aku kdg2 huhuu...tapi kalau bab mengacau...serah la pada meka...geramm...hehe




betul kan aku ckp tadi..tgk la dua budak tu..huhuu panggil begamba sama tak mau...tapi boleh pulak main hendap2 kat belakang tu...tp apa pun best moment ni...i like..!


aku punya la tarik tgn Irfan nak beraksi sesama...dia buat dono je..aku pulak yg terpaksa lebih2...hehe


huhuu...aku tgh geram tu...pada wajah ku terserlah keayuan  kegeraman aku...ada pulak dia buat gaya gitu...tapi bila tgk balek foto ni aku senyum sendiri...sebab terselit moment indah di sebalek nya...


satu2 nya sebab meka jd cmtu sebab nak pegang kamera tu dan nak snap2...terpaksa reda si abah dan si mama jadi model meka...kira mogok dulu la kan...haishh...mcm2 karenah...



Nota : berblogwaking secara lembap...byk tugas menanti..menyelit sikit2 je..


22 comments:

Zaidah said...

gambar yang macam tulah baru nampak natural....walaupun tengah gerammmm....still cantik...

chekna @ mama ziyad said...

cantik apa gambar camtu.. lagi natural.. suka gambar yg memula n no 3 tu..

mamalieyna said...

hahaha...mengacau pun pic still nmpk best! ^_^ cunlah!

Zur@ZaRi said...

comel nyer...

serius jeles tgk gambar2 fieza...

budak2 tu suker wat aksi selamba n spontan kot... best la hubby awak.... suker photoshoot gak eh..

eT said...

Yg pntg maknyer control ayu time bergambar.hehe

Huda said...

comel gile kak diaorg main hendap2 tu :) kih3..

Izan Ishak said...

izan suka tgk gambar yg 1st tu! cute je dua beradik dok skodeng kat belakang mama~

ieda said...

byk btl berposing skrg ni.best kn dh ada dslr

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. gambar 1st tu tetap cantek walaupon budak 2 org tu duk skodeng~ nampak nature jek..

maszmadi said...

sweet lak tengok pic dak irfan nagn kak fieza tu..... kalu kak fieza dok kat ujung bangku tu lagi best, konon2 cam merajuk gak la... haha.
suke tengok pic orang..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sangat cantik la dear...jeles eida...

[-suziey-] said...

hahhah gbr 1st tu lawak la..nmpk gk budak 2 org tu menyelit..ekekek;D

~izan~ said...

gambar yg 1st tu mmg nampak cantik sgt sbb mood semulajadi...hehe.kalau tgk adik izan shoot org,dia lg suka natural action err ye ke word tu hehe..ape2 pun mmg comey la semua gmbr =D

MamaYatie said...

cantik la gambar 1st tu..kurang sket..si kakak tak nampak sngt..kalo keluarkan sket lagi kepalanya PERFECT!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hahahah, sama la kita kak fieza..
time nk suh bergambo bkn men payah lg!!!
tp shantek kak, pes picca.. ada nilai tersendiri tawww.. siyes.. terselit bdk 2 org tu.. hihihihi

dinor's family said...

cantik la gambar fist td...simbolik..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cantik gambo geram la kita tengok nak rembat la nanti dah banyak kali cakap dah ni....

shamam said...

cantek2 gambo ye....klu saye nk posing cam tu x dapek ler..posing kt dapur jer bulehler. :)

Ya ALya said...

GAMBAR 1 N 2 MEMANG CANTIK....HEHEHHE

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..suke tgk gmbr yg 1st tu..Nmpk gak muke budak berdua tu ngacau mama nye.. :)

chugie said...

sempat lagi dua orang tu ngacau ye..

cantik gambar dari dslr ni tau! jeles i

syariza09 said...

meka lah penyeri picas tu sbenornya....hehehe

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy