Sunday, February 13, 2011

Saujana mata memandang...




Saujana mata memandang....hati dah terpaut berkenan...
dari mata turun ke hati...itu lah di nama kan 'cinta' pandang pertama...

ehehh takda kena mengena langsung bait2 ayat tu kan...maksud terus lari...belasah je sebab mood tgh up n down ni kan....mcm2 la terkeluar ayat yg tak semena mena...ekekekk...sekadar mengubat hati seniri...uhukk




kalau la hati ni sentiasa tenang begini...alangkah indah dan bahagia nya...seperti familiar tag di blog ku ini..'Bahagiaku Di Sini...'



10 comments:

♥Azie♥ said...

salam jengah pagi ahad

LYAfrina said...

comelnyer pic....

nape hati x tenang??

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

comey la view!!!
mmg tenang aje nampak!!!

Izan Ishak said...

singgah sini lagi kak...

mmg best kan kalau hati sentiasa tenang n bahagia~

maszmadi said...

walau n3 kalu ni dengan mood up n down.. pic akak tetap marbeles.....

Adyshariz said...

betui..betui..hari2 pon takpa kan..

btw..cantik picture ni

mamashikin said...

amboi kak..mana2 pun posing..takpe, sy suka dtg blog akak tgk pic yg cantek2.

syariza09 said...

bestnya kalo dpt duduk lama2 mengadap pantai tu, sy suka sangat
sy pun kalo tgk pantai, tenang jer rasa hati

Myra Jay said...
This comment has been removed by the author.
Myra Jay said...

Sejuk hati kalau dapat selalu pandang suasana macam nie kan..??

Akak dah register HeartBeat belom?? Taknmpk pun iklan HB kat blog akak..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy