Monday, February 7, 2011

Hari ni genap la dia 34 tahun...




Genap la dia hari ni 34 tahun...sapa la dia tu kan...yess...sure la kesayangan ku itu...so..

Hepy Besday to my lovely asben...muaahh...muaahhh...
Moga abang sentiasa di panjang kan usia dan dpt lah sentiasa berkepit dgn isteri mu ini ok...dan moga murah2 la rezki abang dan rezki kita sekeluarga ok...semalam cadang nya nak buat kek coklat utk abang..tapi malang nya abang pulak gi ngajak beronggeng kat luar sampai ke petang...so sampai kapan la isteri mu ini nak merajen kan diri mengada kan kek sendiri ni haa...huhuu harap2 petang kang rajen la tangan ni nak mengadun kek besday buat abang...huhuu gigih ni nak buat jgk..jgn tak percaya...buat kangg..abang terkejut beruk pulak...wakakaaa...

Hurmm..belum ada present special lagi ni..maseh terpikir2...kalau ada pun rasia la tanak gitau sini kot..hehee..




sgt bermakna cuti CNY kali ni...pengisian masa terluang yg bermakna...ke sana ke mari berkepit berphotoshooting sana sini...kita sama2 support minat yang satu ni....


Semalam lepas gi kenduri huby terus ajak jenjalan Sunway Carnival...huby rembat selai dua baju maybe sebagai hadiah besday utk diri seniri kot...mcm 'peel' aku jgk kalau time besday sure nak beli kan hadiah utk diri seniri jgk...hehe sama je tabiat...tapi aku pun dpt hadiah juge..amik kesempatan yg ada...hehee huby beli kan henbeg baru utk aku...suka gitu...so syg saangaat diaa...!

one more wish ok...

HEPY BESDAY YANG KE-34 TAHUN ABANG...!



20 comments:

@e_da said...

happy besday untuh hubby fieza.. semoga berbahagia di samping isteri dan anak2 tersayang...

Zue AnnaLeeya said...

hepy beday buat somi fieza eh... haishhh... sebaya la plak... bln jerk lain... ekekek...

smoga trus berbhgia dgn insan2 tersyg....

wahida said...

hepi birthday 2 ur hubby...x kira, nak tau jugak apa hadiah awak bagi kat hubby...ekekekek...saja sibuk nak tau..ngeeee....

'NuReeN' said...

hepi besday to fieza's husbnd.. moga pjg umur & dimurahkan rezqi..
dpt apa ya?? ehhehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi besday gak tuk hubby kak fieza..
psss, adiah ape cik kak.. hehehehhe, seprissss!!!

syariza09 said...

hepi besday buat somi Fieza...hehe sama umo ngan ai ler...
best tu org lain punya besday tp dapt hadiah gak utk diri sendiri

rATu kEBaYA said...

heppy birthday to your hubby..

Normaliza said...

hepi bday utk hasben fiza. bagi hadiah apa ye??? :)

~Miss Sukasih~ said...

hepi besday tok husben kak fieza~

norihan said...

Happy birthday tuk husband fieza...muda lagi tu...

~Siti Hajar~ said...

Wow! sempoi ucapanmu utk hubbymu...ekekekek...hidup mesti ceriakan..

Hpy Bdy 2 hubby Fieza, Smga pjg umur & murah rezeki...AMIN

mamalieyna said...

happy besdy buat en suami kamo! ^_^

waaah makin best la layan pic kt sini, lawa2..kena view balik n3 lepas2 ni..gambo menarik..^_^

moga en suami dipnjgkan usia, dimurahkan lg rezki dan happy2 selalu dismping isteri dn anak2nya..hehe..Aminn..

Ena said...

happy birthday buat asben k. fieza.. :D

|| NaFiRaa || said...

happy birthday to hubby fieza.. cantek laaa gambar berdua ngan hubby tu~ mesti pakai kamera mahal nih~

Huda said...

happy birthday to hubby kak fieza :)

Ya ALya said...

happy bufday untuk hubby akak

Izan Ishak said...

happy birthday to hubby k.fieza~

MrS. F!zA said...

happy 34th birthday to en. fiharis!!!

Hanis Azla said...

selamat hari jadi untuk abang dia.. semoga terus berkasih sayang untuk coule yg romantis ini..

Ogy said...

hepi besday utk cik abg fieza....

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy