Saturday, February 12, 2011

sedap nya siakap...



Salam weekend...

Ke mana kawan2 suma jenjalan hari ni ye...ke shoping mall ke...ke pantai ke..ke waterpark ke hehee best je kalau dpt pegi suma tempat tu time weekend ni...yg pasti nya kami maseh kat umah belum ada plan apa2...petang kot baru nak plan kan kaki ni melangkah keluar umah...

godeh2 pic terjumpa la pic Siakap Masak Masam Manis kesukaan aku ni setiap kali terasa nak makan ikan di Restoran Tomyam...sedap kan tahu la sure ramai suka ni...kalau dah makan sampai mertua lalu pun tak nampak...ngeeee




memang sedaappp...bertambah nasi tau..!




10 comments:

Izan Ishak said...

akak ni...tayang gambar yg best plak hari ni. seb baik baru je makan siakap 2 hari lepas. kalau tak mmg kecur air liur ni~

nanakimie said...

jom join contest neh sis:)

http://puteri-katek.blogspot.com/2011/01/senang-menang-with-puteri-katek.html

mamalieyna said...

gambo dekat2 gitu, bertmbh la rasa best kalau dapat jamah ni..huhu..

Ena said...

memg nampak sedap!!..
lagi bertambah menyelerakan bila gambar mcm tu.. cepat juga akak belajar yeh! cantik!!

♥Azie♥ said...

sedapnyer fav saya tue

dinor's family said...

sedap sedap sedap...i like.......

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sedapnye..yummy..yummy..

shamam said...

sedappnyer...Fieza. Meleleh air lur tgk ikan yg fresh tu. Adoi lapo ler....

AnneRaini said...

haritu gi makan siakap tp kuciwa dgn rasanya..wah..nak mkn lg..

bidadari said...

salam fieza.

nampak menyelerakan ikan siakap 3rase tu...
biase sy suker mask stim jer..lebihkan halia mude..fuhh terangkatt..hihi

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy