Sunday, October 10, 2010

10-10-10...nice date...!

waweeyy...tetiba ghajen nak buat n3 pada ahad yang shahdu ni tarikh lak cantek ari ni 10.10.10...cuaca pon redup kat sini...best je dpt sesedap rasa melayan tenet bagai...yang boleh mengadap blog ni semesti nya la dah masak dan perot pon dah kenyangg...

hehee jarang nak berentry hari cuti ni...sesaje nak menerai wifi yang baru pasang kat umah ni...dah siap leh pakai jumaat lepas lagi...pakej wifi ni plus dpt netbook free...insyaallah 2 minggu lagi smpai la netbook tu...excited je ni sebab benda free kan...!

okeh la tak hado citer yg best ari ni...besok la citer2 laen ehh...so tempek sket piccas Irfan..huhuu Irfan lagi interprem...!





masa g kenduri di Alor Setar tu ari...

suka sgt menyakat maksu dia...


maen2 dgn kipas aku tu...sll aku spare dlm henbeg sebagai econ semulajadi...hahaa


ada je benda nak usik2 si maksu...byk idea dia..!


see...maksu leh lak tak layan...haipp..
owhh cuaca sgt redup di sini...best ahh...panas sgt pon idak...sejok sgt pon idak...sedang2..hehee
itu aje ari ni...see u olz soon...


5 comments:

umialya said...

cantikkan angka ni!!

@e_da said...

comelnyaa irfan..mmg tarikh menarik arini kan

Tie-Ibu wawanisolehah said...

comey tarikh kan..ramai yg pilih tuk kawin arini.
Re~Fiza harus cuba resepi tu, memang kompem jadik punya dan yang penting sedap hehe

cheqna said...

salam
selamat berhujung minggu kak =)

mamalieyna said...

yuhuu..ada gak n3 di tarikh cantik ni ye..hehe..makan2 saje..^_^

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy