Friday, October 8, 2010

kata dah tak hado open house...ghupa nya byk pulak undangan last minit ni...

Haishhh...ingat dah tak hado la jemputan open house....mana tau last minit dpt undangan melalui tepon...semalam time opis hour...so sebagai menjimat belanja utk lunch..gigih la memenuhi undangan tu...aku g sesama opismate...mula nya cam malas nak g dah tapi dorang ni gigih ajak ni maka mengalah la g jugak pegi..!

Open house Pejabat Penerangan Kulim ni...dgr cam best je...hehee...nsb baek sesampai kami tu org tak ramai sgt...selesa nak amik makanan...ada mee bandung...nasi tomata...ketupat dan lemang...nasi impit dan len2 lg la...mmg best..!

Layan piccas...





mee bandung...mula2 dtg amik ni dulu..coz baru tadi makan nasi lemak yang aku bawak kan tu..
sedap mee ni...!


bersepah dgn makanan..habit makan yg tak bersopan ni...ngee

mmg tak ramai sgt...maybe time kami g tu org dah ramai balek...sbb makanan pon nmpk kurang dah..tp ttp hado...hohoo


wajib pose..!


memba sekepala seketawa dan mcm2 se lagi lahh..hehee..


sempat menjeling seseorang ni aku...hohoo

ngeh..ngehh...


sengih sampai ke telinga ni...

wuwuu...ada hiburan lagi...penyanyi cilik Bintang Kecil musim pertama kot ni...hehee tak ikut perkembangan...si Darling dtg menghiburkan...best wooo...sore giler punya sedapp kalah sore aku hehee pasan...!


sgt terhibur dgn persembahan dia...elok kami sampai dia pon baru sampai...maklom la baru balek sekola si cilik ni....dia ni dok kat Kulim tau...selama ni aku pon taktau...hahaa...pape pon best sgt open house semalam...meriah dgn si Darling ni...dan perot pon giler punya kenyangg...
ok daa...sekian..

13 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

syionya leh makan2 lagi...

dulu agak gak cita2 nak minta tukar kerja kat kulim... tapi cam dah tak bercita2 nak kerja kat situ lak sekarang nih... hehe

sebabnya??? ada la sebab2 tertentu... hehe

[-suziey-] said...

wohooooo bestnye..tu la namanya rezeki..kt pn baru la nk aktif g beraya umh kengkawan sdiri..sblm ni ikt hubby jek..haih..

lapo la plak tgk food..

mek da ©™ said...

aa betul..last minute ramai org buat..arini ramai buatt

acik mimie said...

betul2 ... sampai ahad ni pon acik mimie ada lagi jemputan open house ... dan kenduri kawen jugeee ..

Ena said...

siap ada penyanyi undangan tu.. hehehe..

harus la kan menyenap.. ;D

az rina a.k.a jaijina said...

alala, rezeki lah tu..dah ujung² syawal pon ade lagi org nak buat makan²..

wah, berbakat nye budak tu, gaya dah ade dah tu, hehe..

~Miss Sukasih~ said...

Biase la tu kak...kat cnih pon same..arini last raye pun rmai yg wat lagi...hehehehe

|| NaFiRaa || said...

wahhhh.. siap ade artis jemputan lagi.. pasni x de da jemputan kot.. syawal dah abes dah~

mamalieyna said...

see...ada lg sesi mkn2 depa..hehe..best la siap ada hiburan tuu..suara kanak2 ni, kengkdg lg best n power kan..^_^

Aida said...

mlm ni tentu ada lagi jemputan .. percaya lah ...

'NuReeN' said...

wahhh.. mkn smbil berhibur.. nureen jamuan td dh chow.. ikutkan smpi kol 4.. kena dh blk opis wat keja.. huhuuuu

maslinamansor said...

masih ada lagi jamuan raya? xpe, ada rezeki sekurang2nya duit lunch saved...

umialya said...

makan lg, sib baik le body fieza kecik molek

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy