Thursday, October 28, 2010

Anak abah jugak...






Salam petang...

Haishh jap je dh setengah ari bekije....lunch pon belom lg ni...perot dah berkerot kerot...keje belambak nak setel kan...nak makan pon rasa tak senang...bekejaran nk buat itu nak buat ini...suma nk kena buat oleh tgn dan kaki nan sepasang ni...huhu penat rasa...

Penat lagi nak mengejar n3....hahaa...sekadar n3 pendek sesaje nak kuar kan pic yg dlm draft ni...dah lama draft...piccas laen2 belom edit...nak mengedit suma tu ngengada amik masa...malas haku...tapi tak kira nak jgk edit dulu sebelom publish...kuang kuangg...

Layan pic Irfan bersama si abah...asik mama je interprem...sesekali abah la punye giliran pulak...





gamba di ambil oleh si dua banak ni masa kami nak kuar jenjalan....sweet kan abah dn anak in black n white...hehe sila ngaku okeh...

Kedua2 nya mmg rapat sgt2...g kedai berdua...beli kan brg dapor mama pon berdua...kdg2 je bertiga...kalu nak bertanya kan soklan2 cepu mas si abah la yang melayan...haku..malas kdg2 nk melayan sgt sebab bizi wehh...keje umah yg berbagai menuntut aku utk berdiam diri....hanya buat keje...buat keje...hee terok btol kan si mama ni...

Nak setel kan homework pon abah teman kan...nak maen game on abah teman kan...segala2 nya abah aje la..ye la sebab mmg dari kecik dulu lg suka memerap si abah je...dulu mula nya rasa cam tak best je di buat mcm tu..tp bila2 pikir balek..betol la lelaki tetap la lelaki kan...sure la dorang rapat kan...sama la aku lg rapat dgn Anis masa kecik2 dulu..tp skrg ni dia dh besor so suma hal2 dia..dia setel kan sniri tanpa menganggu mama nya ni yg makin ari makin membizi je...ngeee

owhh dh la tu sekadar menambah n3..bukan menambah bebel...hehe

till then


9 comments:

chugie said...

irfan ni lebih mirip ke mamanye, dari abah..

anis pulak lebih ke abahnye..

sejuk perut mama mengandung kan.

Ain said...

sibuk pun sempat lagi bern3 baru, ok la tu kan...

kalau anak ain, gegirl close dengan abah, boboy pulak mesti ngan mama...

|| NaFiRaa || said...

biarlah si abah plak rapat ngan anak.. senang sket mamanye nak buat keje.. kang asik nak berkepit jek ngan mamanye parah jugak!! x jadik keje nanti~

Ena said...

kalo anak2 ena dua2 nya ngan ena.. sbb abahnya bz.. tapi sesekali bila abahnya free memg ena suh dorang p melekat kat abahnya.. hehhe..

yg tak syoknya sampai la ni.. si adik & kakak sangat jeles antara satu sama lain, so bila sorang bertenggek kat ummi yg sorang lagi datang terkam.. tapi tak de sorang pun nak p terkam abahnya sbb abahnya bz.. bila abah panggil baru dua2 pergi.. alahai..

~Miss Sukasih~ said...

Anak abah uper nyer yer..=)

ejaMaria said...

best nye... bole la memasak dan buat keje-keje rumah dgn tenang... anak-anak Maria close ngan Maria... hadui... letih... nak baca buku pun sanggup kat dapur sambil mengadap Mama nye memasak... ;p

firahadifa said...

i pon suke nengok father n son rapat .. best nengok

~~*Lady Salwa*~~ said...

agaknya betul la tu... anak lelaki ni kot mana pun sure rapat ngan abahnya lagi...

cam anak pompuan pun selalunya rapat ngan mak dia lagi...

**cam best je anak2 dah besar...

mamaaerish@eb said...

aerish pn ank babah dier... sedey... hu3

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy