Tuesday, October 26, 2010

cubaan penghasilan snapan terbaek...tapi hasil nya...





Ohho...maseh kesinambungan n3 semalam...tak habih lagi...ahhaa tgh ber 'idea' ni harus la kan...kang tgh kering idea aku jadik merepek meraban pulak kan...

Ekseli yang beriya iya nak g Bagan Ajam Ahad lepas tu bukan psl pe...semata mata nak menyenap je hehee...ye la nak carik tempat cantek2 yang jauh nun dari area Kulim ni skrg bukan la masa nya...huhuu doa2 kan moga terbuka pintu ati huby nak bawak si isteri yg tgh kepingin sgt ni nak makan angin...maybe Deepavali ni...?

So..berbalek pada cubaan menyenap....hohoo maybe photoshooting or photogediks..?? ape2 je laa yang sewaktu dgn nya...ye la guna kamera kecik tonet ni je...takdo lagi kamera besor tu..uhukk jgn tktau tengah kepingin jgk nk kamera iteww...tgh kumpul wet maybe...? hurmm doa2 kan je ehh...

Ekseli ni cubaan utk dapatkan foto terbaek kami 1 family...nak kasik 'frem' kan...so gigih menyenap...tapi hasil nya...owhhh sgt menghampa kan...hampeh je...tak hado satu pon yg betol bekenan nak di 'frem' kan...nmpak burok ghupa aku dlm gambo...hahaahh...terima la hakikat...maybe dah masok umo gini takyah pasan nak dpt pic lawa cun melecun mcm dedulu...! hehee dulu cun kahh...huhhh pasan tak sudah2...kuikuii..

Okeh takmo bebel larr...sila layan snapan piccas...hoho hohoo...







action...! mula2 malu dulu...segan org pandangg...


apakah motif aku snap gamba ni...ntahh...

skodeng2...


kekonon la ni...uwekkk....haipp...kami tgh tgk layang2 k...ngeee


motif apa ni...eee....si Anis punya kije ni...
lalalaa....lalaliluu....


my photographer punya idea...kan satu perkembangan yg sgt bagus tu...


cubaan demi cubaan...time ni Irfan langsung tanak join...maseh dlm mood majok...so dgn kakak yg spoting ni je laa...


see....hhuhuu Irfan takmo senyum langsung...maseh moody...beriya je mama dn abah...dia buat 'dek' jerr...
ke laen pandangnya si irfan...mmg tgh protes tu...ehehh sila jgn muntah lihat aksi ini ye...kuang kuangg...!


hurmm..kesudahan nya tiada yang menarik dan tertarik...malas dh ehh nak menyenap...huhuu


pose sorang2 lg best...kontrol ayu ni...kuang..kuangg...
akhir nya dpt begamba dgn Irfan dlm mood yang maseh 50-50...tapi muka tu dah manis banyaaakk..
haa..nak bagitau la masa dlm kete Irfan siap mintak maaf tau....tau kenapa..? sebab dia tak bagi kerjasama masa snap2 ptg tu...mak aii nk tergelak pon ada la...hurmm tu mood dh okeh la tu yg brani2 minta maaf tu....hehe


18 comments:

Huda said...

heheheh...cantik2 juga hasil snapan tu :)

[-suziey-] said...

cewah..shooting2..hehe..nice..cantik jgk..even kamera bese..yg penting seni pengambilan gbr tu..cewah...cam cikgu bunyinye ni..ekeek:p

sweet je irfan minta maaf yek..hehe

LYaFRINA said...

comel blake pic tu..
pic b'4 xde k???

SUZIE APAI said...

hmmm...ank2 selalu buat rosak gambo...sama la yg kt umh ni! mak pak galoks nk bergambo, ank mcm2 hal....

Azfa said...

ok wat piccas2 tuh??? tp terharu & sayu pasal irfan minta maap tuh..

Ena said...

ALOLOR.. IRFAN.. HEHEH..

APAPUN GAMBO MEMG COMEI.. JELES NIE.. SBB DAH LAMA TAK BERGAMBO CENGGITU.. =P

|| NaFiRaa || said...

sonoknye wat photoshoot.. nampak gambar cantek2 jek.. cuma gambar irfan jek la masam sket mukanye.. hehehe

az rina a.k.a jaijina said...

ewah², kemain berposing sakan satu family..semua gamba² di atas cun² belaka..

mamaaerish@eb said...

eb tgk semuenyer cantek jer.... amik la satu framekan... ;p

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah tantek gambo2 yang ada..tapi awat irfan cam moody jerk...

~aSHa~ said...

wah irfan siap mintak maaf..bagus la anak mcm tu..thumbs up to him...

cheqna said...

wah..
sweetnya irfan..siap mintak maaf..
hehehehe

**sHiKinn** said...

sweet la akak..satu family sporting bergambar..

chugie said...

wah.. pasni bleh lah snap2 lagi.. emm tu guna hp camera ke?

mamalieyna said...

memang berseni ni cara snap pic..dpt camera canggih lg la mabeles! cahiyok2x...hope impian tertunai nnti..ngee..hehe..

p/s fieza kalau gadget orang comel yg berkata2 kt blog ni..diletakkan disblh kanan bleh tak?..huhu..susah nak bca n3 penuh la..cadangan je, kalau leh tukar ke posisi kanan better..lama dh nak tanya, tp asek lupa jer..

Fieza79 said...

chuqie

kamera digital nikon la chugie...hehee angan nya nak pakai DSLR..huhuu bl nak kesampaian hajat itu...

Fieza79 said...

eina

wokeh2...mmg dh lama nk tuka tp asik malas nak godeh2..hahaa kan dh kena tegor...kuang..kuang..thanks eina...

nadia said...

kak, nnti nadia try godek2 n menuntut ilmu pasal nk removekan adsense ni ye. nnti nadia da tau, nadia terus bt entry.ok kak?

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy