Tuesday, October 26, 2010

Anis nan maniss....

Ngee...tajok merepek je...Anis nan manis....hahaa btol la kan...sape lg nak puji anak sniri..! ngee...layan kan je..

Best je ari ni...jap nak citer semalam nya hal...elok2 sampai umah baru tanggal baju suma nak g mandi tetiba dpt col...org HP mini col suwoh dtg ambik netbook free TM yang dijanji kan tu...maka pakai la baju balek g tempat yang ditunggu tu...ssh dia nak carik umah daa...terpaksa la kuar g amik kat dia...sampai jua netbook ku itu setelah sekian lama menunggu...

sesape yg belom tau aku nak citer la sket psl pakej aku ambik ni...tapi skrg ni pakej tu dh abih k...nk citer je...pakej aku ambik ni hanya utk pekerja gaji di paras bawahan...so aku letak gaji paling rendah utk layak dpt pakej ni...hehee bijak tak aku..? dia sekali dgn pasang wifi streamyx...netbook tu masok sekali dlm pakej tu...memang tak kena bayor ape2 pon..just RM50.00 pemasangan wayar talipon...so lps ni tiap2 bulan aku just bayar penggunaan nya je la dlm lingkungan RM 90.00 mcm tu...best kan...? hurmm...

Okeh berbalek pada citer si dara manis ku tu....hehee..sesaje tempekan piccas Anis di Bagan Ajam last week...Anis cukop susah nak berposing...kekadang jadi malu sgt nak berposing...tapi kalo dia sorang2 snap sniri2 kat umah pandai lak dia bergedik melentik bagai nak rak berposing nyerr..dpn umum malu pulaks...ehehh..






candid2 je....



nak senyum pon tidak...pemalu sebena nya Anis ni kalo nak tau...nak dgr dia bercakap dgn org yg tak kenal rapat ni sgt la susah...

merupakan cucu kesayangan tok gayah ni...byk masa dia habis kan dgn tok gayah dier....tu psl la rapat sgt2...


manis kan...?? hehehh...pasni sila puji anak masing2 yerkk...kuikui...


okeh tu aje...nak g bank ni...da sape nak itot tak...?
daa....



15 comments:

Myra Jay said...

Mmg comel anak akak, syok kan bila anak2 dh besaq..

**Myra pn amik pakej streamyx gak-under student pakej, dpt netbook HP free...yeeehhhooo..

ciK mOt (",) said...

kak...saya tunggu akak di alamanda sekarang...hehehe

mamaaerish@eb said...

mmg manis... jaga2 tau... nanti semut geget... ;p

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. nape x posing~ kalo posing lagiiii cantek~

nak tengok gambar netbook free jugakkk~

Huda said...

manis sgt anak dara ni :)

chugie said...

wah.. de ek pakej camgitu? apesal lah sy tak tau ek? emmm...

anis memang manis pun.. pandai posing, just like her mama! :D

mamalieyna said...

alahai...bagus la anak dara pemalu..! sweet..! ^_^

pss dh buang terus eh gadget tu?..tp senanglah nak baca, takdak la baca sekerat2 ja..hehe...maceeh kawan..memahami..hehe..

Ena said...

heheh..

bagus la camtu.. anak dara biar ada sikap pemalu.. baru la mahai nanti..
ena sangat risau ngan anis tu sbb buat masa nie dier sangat peramah & memg tak reti malu.. hadoiyaiiii!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sapo lagi nak puji kalu bkn omak eh ..wekekke

mmg manis pon anis ni
dah cam anak dare..ehehe

Azfa said...

wahhh nk netbuk gak!!!!

~~*Lady Salwa*~~ said...

semalam baru je kol TM tanya pasal pakej tu la... yg utk student memang dah ditamatkan...

pakej utk rumah tu lak, org yg dok putrajaya tak termasuk dalam 'list'... sadis tol... huhu

Memang mansi anak dara akak tu... Manis cam mak dia jugak...

LYaFRINA said...

MEMANG MANISSSS..

LYA PON ADA AMBIK PAKEJ TU.. TP KAT SINI LAIN.. DIA ADA BUAT HARI TM DULU.. DLM BLN 3-4... PAHTU BUKA PROMOSI UTK DPTKAN NETBOOK+STREAMYX... y lya dlm 78.00 dlm 2 thn pertama.. lpas tu just byr dlm 40++ (eyyhh.. xingt dh.. lbh krg tu la)

N KITA BLH PILIH PAKEJ HARGA Y KITA NAK.. XDE PON SYARAT2 NK SLIP GAJI SEMUA... SMUA BLH.. JUST PILIH PAKEJ Y KITA NK J.. N ISI FORM...

TP SKRANG DH ADA PAKEJ UTK STUDENT LA.. JUST 100 SETHN KALO X SILAP.

Umiey said...

ishhh bestnya pakej cam tu,

amboi pemalu rupanya si anis nie, sopan je dia...picnic kt pantai bersih ke?

shi3la said...

dah beso anak ko eh..bes la ader anak dara yang dah besar..leh masak sesame..leh suruh itu dan ini dah..dah tue leh main conteng2 muker bersamer...:)

♥Azie♥ said...

kejap jer besar.dah bleh jadi kawan bershopping nie

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy