Monday, October 11, 2010

Lagi open house Taman Kangkung...

Syawal dah pon berlalu ye...maseh ada lagi ke jamuan makan2 ni...? sure ada yang buat last minit open house...tak terkecuali la aku memenuhi jemputan yang akhir2 ni...kenalan terdekat harus la di penuhi undangan tu kan...

Maseh lagi story2 psl raya walo Syawal dah tiada ni...huhuu...sila layan sajok ye...

Open house ni anjuran Wanita Umno...kebetulan open house ni dibuat di umah salah sorang ALK Koperasi Pegawai Kerajaan Kulim...my opis k...so dia jemput la kami staf2 ni g makan Jumaat lepas...save lunch kami...ngeee

So layan piccas...!



Jamuan bermula pukul 3 tapi kami seawal 2.30 dah sampai..tetamu kehormat la katakan...kui kui....so tgh lengang ni phm2 je la...senang takyah berebut beratur bagai...


kami cuma bertiga ptg tu...sorang lagi tak dpt menghadir kan diri....mmg bertiga ni je yang kaki makan...eheh
makanan mmg byk dan pelbagai...


antara nya bihun sup dan soto...faberet ni...


woww...Nasi Hujan Panas...maveless..! selain tu ada Ketupat Palas...Lontong...Laksa dan kuih muih....meriah makanan2 tu...
org dah mula memenuhi khemah...


owhh..tuan blog yang sentiasa interprem...lalalaaa...!


okeh tu aje...daa..


18 comments:

CT said...

wah! open house x abis lg...hehehe

~Miss Sukasih~ said...

ish2...x best lg ker kak open nyer...hehehe

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

makan dan makan lagii...hehehe

cheqna said...

beshnya soto...
makan lagi ye akak..=)

~aSHa~ said...

dah masuk zulkaedah ni...ada lagi tak open open...

asha ada tau org jemput lagi tuk hari raya...ahaha pada 14 oktober ni bersamaan 6 zulkaedah..dia kata tak dan nak buat awal...jadi company tu buat lewat..

acik mimie said...

tak habis lagi jalan open house ek ... hehehe ... nasi hujan panas memang glamer belah2 utara kan ...

Intan Inn said...

wahh akak tak abis lg open house ker..hehehhe....erm biasalah kan cuti tak byk ramai yg masih buat open house lg...erm akak rumah baru cantiklah..intan suka2..heheh

Fieza79 said...

CT

ntah la last syawal ni byk pulak undangan nya..

Fieza79 said...

Nieyla

tak abis lg..mkn2 je kija ni..tapi syawal dh abis...btol2 last minit tuan umah ni buat open house...

Fieza79 said...

izan

makan dn makan..lemak di perot pon dh bertambah huhuu

Fieza79 said...

Cheqna

kat mana2 open house kalo nmpk soto je mesti rasa best nk mkn byk2..hehe

Fieza79 said...

Asha

fieza dpt undangan open house pada 1 zulkaedah...mmg ada lg org buat kan...rasa pelik je..tp no hal la baru 2 3 ari last raya..di maaf kan..!

Fieza79 said...

acik mimie

sedap ni nasi ujan panas...femes pon jrg jgk org buat...

Fieza79 said...

Intan

itu la Intan Last Syawal jumaat..so ramai gak la yg buat last minit open house pada sabtu dan ahad..biasa la tu...di maaf kan walo bkn syawal dh..!

mamalieyna said...

mai la makan2 kt umah eina lak..hehe..best tu aktiviti gini =P

Fieza79 said...

tu la mmg tingin nak p umah eina..tp dekat sgt la nak g nye..hehee nnt2 akan sampai..!

**sHiKinn** said...

tuan blog mesti interprem..sb tuan blog sgt cantik..ehee.bestnyer dapat g open house..mkn2..

[-suziey-] said...

perghhh meriah btl menunya//soto tu....i likeee :)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy