Thursday, October 7, 2010

Patot la ilang senyap sunyi dua beradik tu...ghupa nya tengah buat keje ye...





Kalo senyap sunyi je dua beradik tu sure ada menda yang tak kena...tak caya tgk laarr...memang btol...masa raya ari tu aku kat ruang tamu dok bersembang sembang la dgn mak ayah adik suma...tapi yang pelik nya Irfan dan Anis tak kelihatan di mana2...haishh pelik..! ingat main kat luar ke ape tapi selalu nya kalo main luar pon sore jerit pekik dorang tu sure kedengaran...ni tak kedengaran pon sore bdk2 tu main2...
Takleh jadik ni maka aku pon g la jenguk2 luar...tak hado...kat dapor pon tak hado...pastu bila dorang dgr aku jerit2 panggil baru nampak dorang kuar dari bilik yang tadi nya terkunci rapat..!
pahtu nmpak la kamera kat tgn si Irfan...haishh sah..dorang maen kamera...masa mana la kamera tu ada kat tgn dorang setahu aku semedang kelek kamera tu...kamera kena kidnap pon aku dah tak pasan coz sebok dok gebang tadi tu...
so..check balek kamera tu...pe lagi..sah dorang maen snap2 dlm bilik...mmg over la bdk2 ni tau...geramm aku..!
Layan piccas yg dorang pandai2 snap ni...nak tergelak pon ada bila tgk hasil snapan dorang ni...

teddy bear maksu dorang jadi mangsa...ni maksu taktau ni...sure dia marah nya kalo tahu bdk tu maen brg2 dia...

ni lagi..pandai2 je ganding kan kedua dua nya tu...hehee
ni lg tak tahan tgk...pandai plak menggunakan props yang ada...

posing tak hengat...si kakak ni pon sama layan pangai adik dia...kuikui..

mcm2 lahh..!
kita sebok laen tgh leka borak2 kat luar...dorang sebok ke laen buat keje sniri...yg geram sgt ni bkn nya pe sbb amik kamera tak gitau...sebab nnti dorang selalu salah letak pahtu bila tanya balek pakat2 taktau..tak ingat...haishh sape tak marah..??
sekian n3 ringkas dariku yang dah kering idea nak story2...hohoo


16 comments:

MrS. F!zA said...

dh jd giler gambar mcm mama la ni.. hahahaha.. lawak betol

az rina a.k.a jaijina said...

ahaha, dorang pon nak gak berposing..and dorang pon bakal blogger juga suatu ari nnti, hikhik..

Ena said...

sama la ngan anis irfan ena jugak tu.. hehehe..

cantik gak gambo yg dorang snap tu erk!

Zaidah said...

pandainyer diorang nie...macam mamanyer jugak...lepas nie fieza kena turun pangkatlah sebab diorang dah bleh snap gambar sendiri...

mek da ©™ said...

ekekkekek sweet jekk..pandai ehhh

[-suziey-] said...

hahaha..lawak2..bijak btl ek..pndai plak tu gunakan kamera tu:p

~Siti Hajar~ said...

hehehe...sakan 2 badik ni yer, senyap2 ada projek rahsia, yg si mama tu borak sampai xsedar camera dah d kidnap bdk2 tu...ni bukan apa, turun bakat mamanya la tu, suka bgambar...

'NuReeN' said...

hehhehe... mana tumpahnya kuah klau x ke nasik kan fieza..hehehee...

Intan Inn said...

wahhh geram tgk teddy tue..dulu intan paling byk teddy hehehe....

wahh mmg pandailah diorgpose..ermyg kaka tue leh snap sendiri..ada bakat...baguslah ajar dia ..senang nanti///macam anak intan yg suklung dah terror dah...

maslinamansor said...

mana nak tumpah kuah kalau tak ke nasi... :)

|| NaFiRaa || said...

muehehehe.. pandai sungguh posing.. asah bakat la tu~

AnneRaini said...

cute jek tgk budak berdua ni..bertuah betul!

Aleeya said...

sonotnye dua badik nehhh, ley jadik kenangan bila da beso nnti..besornye teddy bear dorg huhhh

@e_da said...

hehhe pandai dah nak posing.. diorg nak tgk gambo diorg ada dlm blog kot.. hehhe

Aida said...

fieza, ni teddy bear size hapa ni ?? en suami bagi ekk masa zaman cinta-cinta dulu ?? kekeke ..
kuah kalau tak tumpah kat nasi dah jadi lain tu .. kekeke ...

aLyNnZ said...

mak aihh besar nyer bear..best lau dpt peloks..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy