Monday, October 25, 2010

Bersantai di R&R Bagan Ajam





Yuhuu...salam di pagi yang ceria....moga keceriaan pagi ni berpanjangan sehingga ke ujung waktu...hurmm...sejok pagi ni...sampai opis seawal 7.30... sesaje singgah opis dulu sebelum ngantor Irfan ke Tadika...pukul 8.00 tadi baru gerak g antar Irfan...

Okeh go to topic ehh....last week yg sgt bermakna walo just dpt lepak2 luar dari umah pon dah kira best kan...btol tak..btol tak..??

Ni suma sure la aku nya plan...huby dia mana la tau nak plan2 kan...dia cuma tahu drive keta menuju ke mana je nak di tujui...biyase la tu kan dah nama pon driver si mem ni....ikut je la janji tmpt yang nak di tujui harus la sama2 dipersetujui dulu...lalalaa...

Dan 3 kali datang tempat ni semenjak baru di bukak ni...R&R Bagan Ajam @ Pantai Bagan Ajam nama tempat ni...best kat sini leh lepak2 dan umat manusia pon leh tahan ramai...sebelom tu kami g cari bekalan makanan...semesti nya mcD..! ye la ekseli time tu lapar sgt coz pagi just makan nasi goreng dan pastu dah tak makan apa2 dh sampai la petang...

Layan piccas hepy2 kami ye...hehe




mcD...mcD...! sampai2 terus je hampar tikar atas padang rumput ni...


tak ramai lg time ni....maklom kami sampai nya awal...
menyenap dulu sebelom makan...
makan2 sambil nengok org main layang2...


Irfan dah tak senang duk dah nak minta abah beli kan layang2...hurmm ni part yg paling tak syiokk ni...hehee
si abah sambil makan sambil menyenap...perkembangan abah yang sgt bagus sekarang ni...hehee
Irfan cilok beger abah...sian abah...

abah...nak interprem jgk...!
kuat btol angin pantai...dari sini tak nampak pantai...kat hujung sana nun...
see...Irfan tgh merengek minta beli kan layang2...
leka tgk layang2...ni bukan layang2 bdk2 nya tau tapi org dewasa yg main kan...layang2 besor siap ada bunyi....
Irfan yg maseh cool walo layang2 nya tak dapat...huhuu
awal lg...tgu jap lg...maseh da mood nak begamba lg ni...lps ni dia buat pangai huhuu...

Lagi sambungan citer di n3 lps ni....byk sgt pulak gamba nak upload kan suma...



37 comments:

Myra Jay said...

Waahh sis p lepaking kt Bgn Ajam xroger me.. Myra pn dok area situ gak sis..heee
Sodap ja nengok McD, trus lapaq..
R& R tu maleh nk p sobab ramai sgt org, 'couple' pn leh tahan..hee

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya bersantai kak...dengan angin yang bertiup gitu...makin berselera makan kan..

Ena said...

suka la tengok mcm nie.. makan sambil lepak2.. best kan makan2 mcm tu.. rasa berselera je.. sambil amik angin dan tengok org2 kan!.. ena suka tau mcm tu.. tapi sangat jarang dapat buat.. huhu

Zaidah said...

mcm piknik kat tepi pantai...hehehe...

mamaaerish@eb said...

bestnyer picnic.... tuan umah semakin jeliter gitewwww... (",)

ps: nanti ajar eb makeup eh?... i lioke....

mamalieyna said...

waaah kt R&R pun bleh lepak2 eh..hehee..sempat snap2 lak tu..haish..jeles ni..hehe..weekend ni, eina dok umah jer..huhu..

SUZIE APAI said...

bagan ajam? cam pnh dengar. maner??

happy famili...seronok nyer tgk ank2 dh besar2. Mak bley ronggeng sakan

SUZIE APAI said...

bagan ajam? cam pnh dengar. maner??

happy famili...seronok nyer tgk ank2 dh besar2. Mak bley ronggeng sakan

Fieza79 said...

Myra

ohh ya ka..mana la kfieza nk tau..hehe

btol couple je ramai..tk pe kami g tu sbb nk tenggelam kan couple yg ramai tu..hehee

Fieza79 said...

Anje

mmg best sekali2 lepak cm ni..walo pon area tu dkt je tp tk sll leh wt cm tu..

Fieza79 said...

Ena

ye ke Ena..lps ni Ena buat la gitu..biar ilang rasa tingin tu...knp tk leh wt ena...bz ehh..?

Fieza79 said...

zaidah

kira piknik la ni...hehe pantai kat ujung sana nun...jauh sket dr pantai..

Fieza79 said...

eb

hehee jelita giteww..hahaa kelakar...

nk ajar mekap?..fieza bkn pndai..men tepek2 je bedak..huhuu

Fieza79 said...

eina

R&R ni sepesel sket...hentian ni mmg utk org mandi2...mesti la sempat menyenap..mmg niat nak berfoto gedik ni...

Fieza79 said...

suzie

bagan ajam...butterworth la suzie...penah g ke..?

sini best leh lepak2 cm mat saleh hehee

'NuReeN' said...

x pernah lagi singgah c2.. lalu jerr tgk mmg ramai org.. cuti ari tue lepak jgk kat tepi pantai area yg perahu naga terbalik tue..

mek da ©™ said...

sdpnya berkelah mekdi..nyummy

LYaFRINA said...

bestnya... kiranya dh jd acara berkelah daaa

Qaseh said...

dah lama xpicnic mcm ni...bila la masa nak wat tp serious sgt suka dgn kehijauan,

~~*Lady Salwa*~~ said...

syioknya pi lepak2 sambil piknik...

tringin nak pi piknik, tapi tak 'ter' pi pi pun lagi... hehe

Aida said...

fieza, tlg email address kat saya ye .. tq ..

noraidaabdullah@gmail.com

Aida said...

ehh .. lupa nak komen ..
hamboiii .. i jeles tengok u ols ni berkelah tau .. irihati i .. nanti i nak buat gak .. pegi dataran merdeka then makan sate gitu .. hehehe

az rina a.k.a jaijina said...

wah², best dapat lepaking sambil² makan McD..rina dah lame dah tak ke pantai, selalu kalau gi pantai kat pantai bersih nun..nanti nak ajak gak hubby pi merendek kat situ..

acik mimie said...

wah besni .... mcm picnic kat batu feringghi je ... hehehe

ciK mOt (",) said...

sesekali cam gini beh kan kak..

kak, saya terharu kak...
akak pakai seme shawl yang saya kasik...

YanDarwisy said...

alahai...seronoknya bersantai dgn org2 tersayang...:)

Fieza79 said...

Nureen

nureen ptt singgah nnt..best jgk...lepak smbil tgk org men layang2...

Fieza79 said...

salwa

perancangan picnic last minit ni..akhir nya menjadi...best tau..

Fieza79 said...

Lyafrina

yupp berkelah jua...berkelah tgk layang2...hehee

Fieza79 said...

Qaseh
aktiviti mcm ni kalo plan dl... sll tk menjadi...plan last minit jgk menjadi...

Fieza79 said...

Aida

wahh depa lg best nk bkelah kat dataran merdeka...huhu

Fieza79 said...

Rina

rina..skrg pantai bersih pon tk da org..suma pakat dtg lepak sini tau..

Fieza79 said...

acik mimie

belom smpai ke b.fringghi..ni kt butterworth...kira pantai yg sama jgk...

Fieza79 said...

izan

hehee tau tak pa..mmg kena hargai la pemberian org kann..lg satu kfieza mmg bekenan suma shawl yg izan bagi...suma leh masuk baju2 yg dlm lemari tu...

ann @ hatiberbunga said...

lama nya tak lepak tepi pantai... rindu seh! terutama angin nya yg best itew. ;)

|| NaFiRaa || said...

sonoknye picnik tepi pantai... makan mcd lagi tu...

tetiba rasa nak gi piknik jugak..hehehe

chugie said...

wah, kat R&R pun jadi ye nak berkelah.. heheheh:D

bestnye tengok McD tu.. terliuq dh ni!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy