Thursday, October 21, 2010

Strawberry...owhhh Strawberry...!

Salam...ishh2 len nau tuan punya blog punya n3 ari ni...ni gara2 angan2 la ni nak g tanah tinggi tempat sejokk...sebot je psl stroberi sure ingat kat satu tempat ni...Cameron Highlands...! huhh bukan tak penah g tapi nak g lagikk...! huhuu...byk2 tmpat kat mesia ni...kat sini la jgk hati ni terpaut dan dipaut paut gitu...ekseli da sejarah nya kat situ...syyy rasia...korang jgn tnya ye pe sejarah tu...

kalo sebot je nak g bercuti maka Cameron Highlands lahh pilihan pertama yang bermain di pale...best la tmpat tu..korang rasa best tak...?? bek ckp best...ngee...yg best sebab aku suka stroberi kat sana...maniss...!

Hurmm..dh la berenti bebel...layan piccas...ehehh bukan piccas aku ye...pinjam jap kat mr. google yg baek ati nau ni....! nnt kalo aku betol2 dh smpai sana baru aku publish piccas snri yehh...








dahaga la pulak...sedap arr air ni....

aduhh...berjuntaian stroberi itu buat aku geram je tgk....


ni lagi geramm....


mak aii rasa mcm dh masok mulut je kan..?? hehehh hehhhh...


siap paket....tp tak best... nak yg petik sniri pahtu terus ngapp..baru nikmat tu ada..!




sgt la menggoda kan...


mmg buat ku tergoda sguh..! huby...next week kita g nak...??? ngeee agak2 korang cm na aku nak bodek huby ku itu...next week or lam masa terdekat ni aku leh mendaki tanah tinggi tu..mcm mana ehh...tolongg2...!
ade2 je si isteri ni kan...patut la selalu hangen si huby ku itu...tgh2 nak berjimat bleh plak nak ngajak makan angin kat sana...huhuu huwaaa...huwaa tak kira...nak g jugakk ni...nak g jugak...! hurmm..mmg degil mak budak ni...sll degil tau...ngengaderr btol..!




35 comments:

☆ciK mOt☆ said...

perghhhhhhhhhhhhhh kak...
giler mengancam stoberi itu...
nam makan wafer stoberi...behnya...

MrS. F!zA said...

tk thn tgk stoberi itu.. nyum..nyum..nyesal gi dulu tk rasa stoberi coklat.. ah nyesalnya!! tp tmpt tu kita tk suka.. ahaks..

YanDarwisy said...

penggemar strawbwrry rupanya...so sweetlah. tapi pict yg atas sekali tu, terujaaaa.......

mamaaerish@eb said...

memanggil2 ku disini utk polo u... nak ikottttttttttt... ;p

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah sedapnya...akak ni pagi2 lagi bagi kita terliur...

mek da ©™ said...

wahhhhhhh sdpnya eskrim tuuu..mabeloss

Ena said...

memg buat rasa kecur liour nie nengok gambo strawberi tu.. ena pun suka gak.. pantang nampak mesti nak ngappp.. rasa nak ngap2 je picture nie..


goda2 manaj la abg sayang tu lebih2 sikit.. kompem cairnya.. hehe

cheqna said...

kak
nanti cheqna nak g cameroon highlands tau..silala jeleh..=)

mamalieyna said...

woooooo tergoda giler tgk piccas strawberry nii....bila masa fieza upload ni, semalam eh? pagi ni mana bleh upload...wuwuwu...

jom g cameron! ^_^

Azfa said...

salam fieza..saya x penah gi CH!!! teringin gak...

Zaidah said...

perhhhhhhh warna menggugat keimana...klu pose nie terliur tengok...

maslinamansor said...

kalau nak pergi baik booking awal2. Sebab kdg2 penuh dan bila penuh, kalau ada pun bilik... mesti depa dah markup harga.

Tapi mggu nie kalau pergi tak pe kot, sebab ujung bulan... gaji tak dak lagi... hehehe

~Miss Sukasih~ said...

hehehe...mengidam nak g tempat sejuk..sedap jer tgk gambar first tu...hehehe..=)semoga berjaya bodek husband akak..=)

az rina a.k.a jaijina said...

terliur tgok gamba yg ist tu, slrupppp..sedapnye..nnti kalau pegi cameron bawak balik strawberi sebakul ye, hikhik..

gosok² malam nnti, kompon dapat pg punye, hahaha..jgn marah eh..

Fieza79 said...

Izan

mmg ngancam cik storberi tu...hehee

Fieza79 said...

Fiza

seumur idup tk penah rasa stroberi celup coklat...ms g dl tkdo pon..!

Fieza79 said...

Yandarwisy

penggemar la jgk walo jrg2 dpt makan...eheh

Fieza79 said...

eb

jom ikutt eb...hehee yg ngajak ni pon tk tau nk g biler..?

Fieza79 said...

Anje

sedap kalo dpt pekena air stoberi tu masa lucnh nnt

Fieza79 said...

mekda

stroberi blended..best..!

Fieza79 said...

Ena

sama la rasa nk ngap2 je gamba..geramm tgk bulat2 tu..

Fieza79 said...

cheqna

cheqna mmg...kasik org jelez..tgu la kita g nnt..hehee

Fieza79 said...

eina

hahaa mau tau..hehee semalam lerr upload nya...seb baek kalo tak..tak begambo la n3 pg ni...huhuu

Fieza79 said...

Azfa

best tau Azfa..cuti sekola jom plan2..! kita konvoi...hehee

Fieza79 said...

zaidah

mmg menggugat keimanan...pndai cik stroberi tu menggoda goda kan..??

Fieza79 said...

maslina

tu la penah terkena dulu g musim cuti sekola..smpai tkda bilik langsung..suma full..last dpt jgk hotel bajet...murah lg..

Fieza79 said...

nieyla

a;ahh dh cm ngidam plak..byk kali request tk dipenuhi pon..huhuu frust..

Fieza79 said...

Rina

hahaa gosok2 ehh..orait2...hrp2 berjaya...

Fieza said...

Ish2 geramnye tengok..untuk pengetahuan kak fiza..fz lum pernah lagi pegi cameron..mmg teringin sangat nak pegi tapi belum ada kesempatan lagi

firahadifa said...

jgn jeles , i tengah mnakan strawberry now ... sedapppp.. nyam2..

~Siti Hajar~ said...

sama la kita fieza...hantu stoberi!!

kami tiap2 tahun wajib p cameron highland, mmg best p situ..

Intan Inn said...

erm nak pg bercuti lagi yer..baguslah bawak anak2..erm mmglah sejuk yg best ada stoberi..hehhe manis2 gitu..erm terliur jerlahkan..erm mcm boleh beli kat sana nanti....

~aSHa~ said...

rindu kat cameron dan genting highlands..

rindu bangat...

Amy Syaquena said...

salam...

jelesnya den..argghhhh nak sikit huhuhu...

Aida said...

fieza, aku ari tu kat bali puas makan strawberi .. padahal aku ni tak lah minat sangat .. hehehe ..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy