Tuesday, October 5, 2010

Makan Kenduri @ Wedding Katy...

Ahakss....memang makan keroje nya bulan Syawal ni...tinggal tak berapa ari dah Syawal bakal melabuh tirai nya...huhuu rindu kan bulan Ramadan dan Syawal ni...korang nanti rindu tak?? ngee....

Berbalek pada tajok pagi ni...nak kabor kan kami punya aktiviti last week...dapat jemputan kenduri dan open house...so tak la nak hampakan tuan rumah yang menjemput kan...org dah jemput makan tu dtg je la takyah nak byk songeh kan...lagipun mmg rasa malas2 nak asap kan dapor...relaks dulu maybe next week baru start pikir nak masak ape...hehee...ala korang pon sama jugak kan..??

Opismate hubby Kak Mas yang mengundang ni...adik si kwn hubby tu yang kawen...tapi aku mmg kenai sgt2 dgn adik Kak Mas ni...coz dulu penah sama2 join Bengkel di Dusun Minda sana nun...Katy aku panggil dia....!

Tak saba aku nk tgk dia dalam pakaian penganten...sure comey coz dia dh mmg cute..! Tapi tak snap byk pon gamba2 dia sebab wedding dia ni ala2 simple je segan nak beriya2 sgt...phm la kan...kang telebeh sudu dari kuah pulak...hahaa...




gigih g carik hadiah utk Katy...hubby tanya nak beli kan tak hadiah...aku ckp ntah la nak beli..beli je la...jom arr cpt...beli je la ape2 janji hadiah dah la...hehee
dah terlupa nak snap gamba hadiah berupa gelas ala2 cleopatra ni...santek..!

pa2 makan dulu...time tu dkt kul 3.00...phm2 je la time cenggitu..huhuu

sedap arr katering yg buat ni...boleh arr tekak ni layann..


sementara tunggu penganten free..snap dulu penganten ni...huhaa...


tgk muka kakak..sebab apakah itu kalo korang nak tau...biyase laa...lps makan je si kakak ni selalu aje nak membuang...haishh payah btol la anak dara sorang ni...terpaksa g masok umah org mencelah celah dgn adik badik tuan umah...cari toilet...mmg potong stim btol...hehee


haa..dah dapat tangkap penganten ni...lalaa..


nampak je Katy ni free...terus aku g tangkap dia ajak begamba...

gamba2 ni blur la...huwaa tak best je tgk...ntah mana silap nya...!

ni nmpk ok sket...okeh la daripada tak hado kan...bukti itu yg penting..hehee...
Sekian...

21 comments:

Ena said...

heheh..

OH sana sini.. KENDURI KAWEN pun sana sini.. tapi ena nie tak banyak yg dapat dipenuhi.. huhu

mek da ©™ said...

kenduri lagihhhhhh..lawa baju fieza

mek da ©™ said...

kenduri lagihhhhhh..lawa baju fieza

~aSHa~ said...

yg penting bawak hadiah...ehehe

Intan Inn said...

kak fieza memang skrg musim kenduri kahwin juga dalam bulan syawal nie..mmg seronok lah dapat makan free...

wahhh....lawalah baju akak...erm comel sgt

LYaFRINA said...

lya pun byk dpt invitation majlis kawin.. tp x semua dpt hadir + dgn kesihatan y x ok.. just ari sabtu bru ni pergi jugak la sbb best friend.. skarang lya perasan.. tema kawin y hot merah, hitam & silver.. masa tahun lya kaler ijau..

SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT GENG FIZA TU..

|| NaFiRaa || said...

musim orang kawen lawan ngan open house.. makan jek laa keje nye~ mueheheh

Aida said...

fieza, awak dgn yaya tu makan banyak tp badan kurus je .. jeles tauuuu...

az rina a.k.a jaijina said...

ini bukan saje makan², tp snap² jugak ye..

alahai, anis ni, mmg tak boleh bawak gi majlis nih, ehehe..

mamalieyna said...

oooh musim org kawen kan skrg ni..nak masuk cuti sekolah ni lagi la...sweet la kaler tu kan..berseri2.. org dok sebelah pengantin tu pun berseri2 weeeeh...hehe...

Fieza79 said...

Ena

ni pon jemputan tu tak byk mana..tu yg dpt g suma nya...kalo byk2 tu tak telayan jgk kan nk pegi suma..mana yg sempat dh la..

Fieza79 said...

mek da

owhh maseh2...hehee

Fieza79 said...

asha

btol yg penting wajib bwk adiah..tk best lak nk lenggang je kan..!

Fieza79 said...

Intan

haah musim kawen pon iya musim raya dn lepas raya ni..mkn free je la bln ni..eheh

Fieza79 said...

Lyafrina

btol la Lya tema silver kot skrg..kalo fieza layan yg merah2 tu baru nmpk tonjol sket..hehee

Fieza79 said...

Nafira

yaa musim wedding + open house...meriah la sesape yg wt time2 cengini

Fieza79 said...

Aida

mmg btol tu..kan dh kata serupa je fieza dgn Yaya tu...mkn byk tk gemuk2..heee so jgn jeless..!

Fieza79 said...

Rina

hehee nk interprem je keroje nya...

mmg tk leh bawak majlis si anis tu..potong stim..! hehe

Fieza79 said...

mamalieyna

dok sebelah penganten la kata kan harus la beseri seri jugak..!

mamaaerish@eb said...

kalo fieza pakai sama kaler ngan pengantin mau org silap pengantin nih... ha ha ha... ;p

Fieza79 said...

mamaaerish

hahaa ye ka..hehee at means fieza leh jadi penganten lg la ni..heee

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy