Friday, October 15, 2010

giliran Anis dan Irfan berblog pulak....




Salam ceria ari Jumaat...

Ohh lewat bersiaran ari ni...sampai2 je opis ada keje plak menunggu...kelam kabut pagi ni nak smpai opis secepat nya...hohoo semalam ati berdegup degap bila mana terpasan my henpon tak hado dlm henbeg...gabra sekejap...ligat otak pikir mana last letak henpon tu...cuba la col no henpon tu...hurmm maseh ada nada deringan so tak risau sgt la makna nya salah letak la tu..tapi ati ttp tak puas ati selagi tak nampak henpon tu kan...

Tu pasal pagi ni kelam kabut je drive nak cpt sampai opis....alhamdulillah...ada dia kat situ...legaaa..!
Okeh la berbalek pada tajok..sesaje la nak tunjuk ke Irfan akan komen2 kwn2 blog mama nya ni yg wish besday dia ari tu...nak jgk la dia tau kan...so tunjuk kan la n3 sebelom tu kat dia..

Layan piccas...







Tekun melayan blog...satu ari leh jadi pengganti ni...kuikui..


sebok nak pandang kamera...pantang menyenap sket..!

khusyuk sgt tu...dia senyum2 baca komen2 untie2 blogger...kembang semangkok coz dok puji2 dia encemm...hohoo...


smpai menongkat dagu lagi...hehe


wahh...cam terer jer Irfan ni...gaya mau ada..! hahaa dia sgt suka akan komen2 dan ucapan dari untie2 sekalian...macehh..!

daa...jumpa lagi di next n3..tu pon kalo sempat lahh...masa betol2 tak mengizinkan ni...



11 comments:

MrS. F!zA said...

amboi ank zaman skrg teror IT! hehehe siap bca komen lg tu.. hahaha

|| NaFiRaa || said...

bakal jadik blogger macam mama dia jugak lah tu~

wahida said...

oo...pandai irfan berblogging skrg ni eh...anyway auntie nak wish hepi belated birthday utk irfan..blajar rajin2 dan jgn notti tau!! cium sikit..mmmuuuaahhh1111

chugie said...

bagus2!! kemana tumpahnye kuah kalau bukan ke nasi kan?
ade juga pengganti blogger nanti.. :D

mamalieyna said...

hehehe...habis la fieza pasni..anak ambik alih lak, tak kasi can kt mama dia nnti.. =P

seronokla diorang dh besar, bleh baca n fahamm..1 day arif pun akan camtu..leh la dia baca n tgk balik zaman dia kecik2..^_^..

Intan Inn said...

wahh bakal blogger yg tegar nie..hehhe senyum yer tgk semua kata dia handsome..hehehe....

erm nasib hp mama ada kat opis lau tak mesti mama moody jer kan..syukur lah adakan...rezeki tak kemana

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah pandai depa berdua berblog ek...pelapis blogger ni jangan lupe lawat blog auntie k

mek da ©™ said...

hehheheheh..pandai berblog ye..nk ganti mama yee

Ena said...

tu la beza anak2 zaman IT nie..
main teng teng tak tau dah.. main pondok2 pun dha jarang2.. ishhh.. rugi tol.. ehehhe

tak pe nanti kasi dorang la wat entry bila mama nya bz.. ;D

YanDarwisy said...

salam singgah...cerdik tul budak skrg ek.

my-niezzareena said...

penyambung generasi akan dtg la ni ye.. bagus bagus...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy