Tuesday, October 12, 2010

Hepy Besday My Hero...12 OKTOBER



HEPY BESDAY CAYANG....MUAHHH...!

Hari ni 12 Oktober genap la 6 tahun usia Irfan....haishh cpt sungguh waktu berlalu...serasa baru semalam melahir kan dan berpantang kan dia...ngee...

Story sket ye...Irfan dilahir kan dgn berat 3.2 kg secara ceasarian di Hospital Kulim...memang perit utk melalui proses ceaserian ni buat kali ke-2 ni...menakutkan...! sape yang penah ada pengalaman di bilik pembedahan tau la macam mana rasa nya...rasa mcm nak g utk mati je...huhuu...dan yang pasti nya pengalaman melahir kan anak pertama dan anak kedua walo pun secara kekdah yg sama ttp ada perbezaan nya...

Menjaga Irfan dlm pantang sgt la mudah...tak byk karenah dia...lega sgt2...kurang melalak...lapor susu pon cuma dgr sore rengek kecil je...hurmm teringat tu jadi tersenyum sorang2 ni...

Di pendek kan citer senang la menjaga hero sorang ni...byk bertolak ansur dgn si kakak...selalu jgk kena buli dgn kakak...tapi dia buat dek je...ikut sgt la cakap2 kakak dia...kawan kamceng di umah la kata kan...

Sikap Irfan dgn aku...sgt pemurah dan pengasih...kalo si abah bawa balek ayam goreng..sure dia pasti kan aku dah jamah...kalo tak di tanya ulang2 kali...hukk terharu pulak rasa ni...!

Degil tu mmg ada...pemalas pon iya...hehe biyase la tu...kalo nak atasi degil dan pemalas tu senang je...aku minta kakak cari kan hanger baju...sure dia segera buat apa yg di suruh tu...padahal tak penah pon kena rotan...rotan manja2 tu ada lerr...

Pendek kan citer je ni...ituu la serba sket psl si manja ku itu...

So...mama abah dan kakak nak wish kan ni...1...2..3...!

Hepy Besday Irfan...!!

moga membesar sebagai anak yang soleh..menurut perintah...dan berguna di mata masyarakat...mama caayaanggg Irfan sgt2...
Tahun depan dah nak masuk sekola...so belajar rajen2 ye jgn malas dah...( skrg dah pandai baca paper...baca sarikata tv...SMS pon sket2 leh baca dan fhm...bijak dia lahh..!



Tempekan piccas...



masa ni join contest....kemain ssh nak shoot dia...merangkak sana sini...!
over nya sengihh...
kenangan sguh....




dgn kakak masa wat open house raya tahun 2008....




hurmm...dah matang pon anak mama skrg...anak teruna dah ni...kuikui...sesape yang rela anak dara nya di jodohin dgn si teruna ni sila la inform kan...hahaahh...



Nota : Autopublish n3...tuan blog bercuti ari ni...lalaaa....



22 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

samala..kita pon beranakkan rafiq c-zer..seram kan dalam bilik operation..huhu..sejuk!

hepi besday irfan..be gud boy ya

comelnye gambor yg masuk contest tu..brapa umor dia masa tu? sure lam baya rafiq skang kan?

~aSHa~ said...

hepi besday irfan..patut la hensem...sama bintang dgn aunty ye..eheheheheh (aunty ni mmg perasan tak sudah2....irfan kena layanzzzzz kan je...)..

semoga menjadi anak harapan mama dan papa ye nak...

mamalieyna said...

Happy besday irfan! ^_^..moga jd insan yg berjaya dunia akhirat ye..Aminn...^_^

alolo..comeinye dia waktu kecik2..dh besar ni encem pulak! ^_^

[-suziey-] said...

happy besday to u..
happy besday to u..
happy besday to irfan...
happy besday to u..

clap clap clap...hehe..waa dh 6 thun la irfan yek..hmmm btl..kita pn lahirkan aQeel tru c-sec..hoho..nmpk lg ape doc tu buat kt perut kita..dia robek2 jek nk kuarkan baby..hehe..tp after tu yg susah nk jaga..even smpai skang still rs pedih n ngilu tpt jahit tu..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

happy birhday irfan...dari tecik memang tomey patut la dah besar makin encem...semoga menjadi anak yang solehah dan membahgiakan orang disekeliling...amin...

Ena said...

Hepi Birthday Irfan... dah besar dah anak bujang nie.. Moga membesar jadi anak yg soleh ye..

comei sugguh gambo masa kecik2 tu.. dah besar ensem pulak.. ;D

umialya said...

enseeeem anak truna sorg ni.. pssst, booking wt menantu bleeeey?? hehe

hepi bday irfan.. belajar rajin2 tau!!

LubLy said...

hepi besday irfan..
Besdate kite sama la my lil hensem boy~

LYaFRINA said...

comelnya msa kecik2.. cute sgt2.. happy irthday irfan. smoga terus mesr n dkurniakn ksihatan y baik2 saja serta bjaya ddunia n akhirat..

** fieza cuti sempena celebrate birth irfan k???lya masihdlm mc

~Siti Hajar~ said...

Hpy Bday Irfan...smga jadi anak yg soleh & berbakti pd ibubapa, bangsa & negara...wah besar harapan nih, hrp dpt tunaikan yer...

MrS. F!zA said...

hepi besday irfan!!!

dh besar ank mama fieza ni..ehehe
w/p dh besar pengalaman sewaktu melahirkan tkkan lupa smpai bila2 kan.

|| NaFiRaa || said...

hepi bezday irfan.. moga jadi anak yang soleh dan berjasa pada ibu bapa..aminnn..

dari kecik dah encem.. patutlah dah besar nih makin segak...

Aleeya said...

huhuu nak wish gak

hepi besday irfan and many happy returns

comelnye irfan masa baby..da beso emsem laks

Intan Inn said...

selamat hari lahir irfan..semoga panjang umur n sentiasa jadi anak yg baik yer...

ohh mama kene operate yer..alahai siannyer..erm tak perlah janji semua dah selamatkan..irfan n kakak pun comel2..hehhe...

cute nyer irfan masa baby..

Zaidah said...

happy besday budak ansome ...semoga panjang umur n dimurahkan rezeki....suka tengok yang pakai baju kurung hijau tu...

mek da ©™ said...

happy birthdayyyy..comei irfan

~~*Lady Salwa*~~ said...

happy birthday irfan...

Semoga menjadi anak yg soleh ye... Dengar cakap abah & mama..

Comel irfan masa tecik2 dulu... dah besar jadi encem boy...

**sHiKinn** said...

nak cop irfan jd menantu.boleh?.ehhee..suka tgk kening irfan tuh.happy besday yer irfan..oo akak c-sec eh..sy pun ada pngalaman tuk anak first..mmg seram sejuk ler tp bila dah dpt tgk wajah anak tu..dah tak hirau dah doc duk jahit peyut yg terburai tuh..perasaan tak sabar nk bf anak jer kn..

chugie said...

selamat hari lahir irfan cayang! dah 6th year old.. dah besar dh ni, dh boleh tolong mama macam2..

Moga sentiasa sihat, ceria dan berada dalam lindunganNYA..

♥Azie♥ said...

happy birthday irfan ..moga murah rezeki & jadi anak yg soleh yer,,,amin

♥Azie♥ said...

happy birthday irfan ..moga murah rezeki & jadi anak yg soleh yer,,,amin

maslinamansor said...

happy belated birthday irfan. Sori aunty lambat wish...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy