Friday, October 22, 2010

cilok piccas pertunangan Eshah pada 16-10-2010...

Hari ni dah jumaat...esok cuti...haii sekejap je dah hujung minggu...pejam celik pejam celik dah jumaat..pahtu isnin...pahtu jumaat balek...dlm pada waktu tu mcm tak sempat wat hape2 sgt pon...kan..kann..setuju tak...?

Dalam pale tgk mikir2 nak ke mana ujung minggu ni...dah 2-3 minggu asyik terperap kat umah...naik jemu..dah lama rasa nya tak kuar jenjalan...ntah pe psl jd mcm ni pon tk tau larr...biyase tu ujung minggu wajib ada aktiviti...ni langsung tak hado...alahai agak2 mana tmpat yang best utk di bawak jenjalan...yg pasti nya dekat2 jer la....save bajet...huhuu plan busuk nak ngajak en huby g Cameron Highlands...jadi kerr..? dah SMS request td....huhuu jawapan nya sabor jap...tgu masa sesoai....walaweyyy... ntah bila nyer masa yg sesoai pon idok tahu la aku...haishhh kasik geram je nih..ngeee...

bebel lg...skrg ni asik bebel je...sila abai kan je bebelan ku ni ye...sekadar melepas kan pasaan jer...ohhoo...kat umah pon bebel jgk tapi kat dinding umah...sebab huby jarang hado umah so tokleh nak bebel ke dier... memanjang kuar umah...hehee kuar g kedai...g beli makanan utk dinner utk si isteri nyer ni yg sgt suka makan...g buang sampah...pahtu pabila lewat malam si isteri nya ni dahaga... rasa nk pekena teh ais..kuar lg g beli...hahaa so memanjang tak hado umah ye..tak lekat umah org kata...kuikui...ishh mmg dh ke laut ni...lari terus tajok di atas tu...huhh fullstop..!

Asal nak citer psl majlis pertunangan si Eshah ni..dulu dia penah berkhidmat sebagai pekerja praktikal di opis ku ni...hurmm dah sampai jodoh dia ghupa nya...bertunang dulu...sesi kenal2 dulu kan...maybe tahun dpn kot nikah nya...mudahan dipercepat kan la bertemu jodoh di atas jinjang pelamin nanti...aminn...

Ekseli aku tak sempat g majlis pertunangan tu...just cilok piccas dia ni kat facebook dier jerr...huhuu tak minta izin lg tu...tk pe la kalo dia tahu pon sure dier suker la aku intemprem gamba dier kat blog picisan ku ini...hehee

So layan lahh...wuwuu...






itu la dia Siti Noraishah nama nya...bertemu jua jodoh kamu eshah...walopon si tunang belom sah menjadi milik abadi...tapi insyaallah....tak lama lagi...
cincin pertunangan...tanda si dia bakal menjadi milik mu eshah....

manis berseri seri in pink kaler...


jadik manis si wajah tunangan orang...jaga lah baek peribadi dan tingkah laku mu wahai adik ku eshah...hurmm...
sekian....n3 penyedap rasa...kuikui...suka2 ati je aku cilok piccas dari tuan empunya dh tu pndai2 edit bagai tanpa keizinan si tuan badan....harap ampun ye eshah...suka suki akak mu ni..sekadar nak menumpang seri wajah tunangan orang jer...tak marah kan..kan..?



12 comments:

~Miss Sukasih~ said...

huhuhu~~x baik tau kak fieza...arini ari jumaat...men cilok2...heheheh..

♥Azie♥ said...

i like pink

Ena said...

Selamat bertunang.. dan cepat kawein yeh!.. ;D

mamalieyna said...

pink kaler..sweet! ^_^
aii pagi2 jumaat dh men cilok2 ni, tak baeeek tau...hehe..

az rina a.k.a jaijina said...

wah, agak panjang jugak bebelan tu, hikhik..betul², kejap je masa berjalan, pejam celik pejam celik dah ujung minggu..

rina mmg dah lame tak kemana²..kalau setiap sabtu mmg wajib ke pasar malam, itu jek..

my-niezzareena said...

sweetnya kaler pink. teringat zaman tunang dulu.. sama gak kaler pink. hikhikhik

Aleeya said...

esok da wikennnnnnnnnnnnn, jap je masa..

kaler pink mmg nampak lembut, leya dulu tunang pun pink hehhe

[-suziey-] said...

waaaa nice..pinky pinky..tahniah utk pertunangan kwn tu :)

SUZIE APAI said...

baru perasan....muka fieza mcm muk senior saya ms kt asrama sek teknik duluuuu......

'NuReeN' said...

tahniah eshah.. moga cepat2 kawin k.. hehe..

x marah ke asben ayik kena kuor jerr beli mknan kat fieza... cian dia kena dera hehee

|| NaFiRaa || said...

canteknye warna pink..

|| NaFiRaa || said...

canteknye warna pink..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy