Friday, October 22, 2010

Pergi jua....




Salam Jumaat....

Lambat masok opis ari ni....gara2 ada kematian jiran sebelah umah mak aku...semalam dpt col dlm kui 3.00 pagi dari mak mengatakan jiran yg ku panggil Pak Su telah kembali ke rahmatullah....aduyaii sebak hati dpt khabar tu...padahal dia bukan sakit terok pon sebelom kematian tu...cuma malam terakhir tu Pak Su mengadu sakit perot je...tu menurut citer2 yg aku dgr la kan...sebaik je g klinik dpt 1 injection terus Pak Su diserang sawan...dan di bawa ke hospital pada masa tu jgk....and last dia menghembus kan nafas terakhir di bilik kecemasan...

Rasa mcm tak percaya je...kesian baru je dpt simpanan KWSP...sebelom pose ari tu....belom sempat merasa sepenuh nya...dah meninggal...baru je nampak kegembiraan meka sekuarga...baru2 ni Pak Su ni ada la beli keter Perdana 2nd hand..bayar cash...maka lepas ni keter tu jadi hak milik anak pempuan satu2 nya tu la...si isteri sah2 dah takleh drive...hurmm aku doa kan moga dorang dpt terima suma ni dgn redha...ye la lambat laun suma pasti ke sana kan..lambat atau cepat jerr....hurmm...moga roh Pak Su ditempat kan di kalangan org2 yg beriman....aminn...!

Sori ye belom sempat lagi dpt blogwalking umah kwn2..maybe jap2 lagi....n3 pagi td tu pon nsb bek aku sempat draft n telah di autopublish kan semalam lg...

Layan tempekan piccas dua sekawan yang sgt kamcengg bila di umah....





mmg sgt kamceng bdk berdua ni...tapi kalo dah bergadoh mmg tak hengat dunia....kui kui...



22 comments:

AnneRaini said...

al fatihah..daripadanya kite dtg kepadanya kite kembali

az rina a.k.a jaijina said...

salam takziah buat family si mati..semoga rohnya di tempatkan bersama org² beriman, al-fatihan..

♥Azie♥ said...

AL FATIHAH....MOGA ROHNYER DITEMPATKN BERSAMA ORG2 YG BERIMAN

Ena said...

Al-fatihah buat arwah..

kat sini tadi pun aa kawan opis yg mana dapat call dari suaminya mengatakan cousin dorng meninggal.. .. terpilih di penghulu segala hari..

|| NaFiRaa || said...

al-fatihah dan salam takziah buat keluarga arwah..

sonok tengok mereka berdua kamceng kan~ hehehe.. gado adik beradik tu biasalah kan~

chekna said...

alfatihah buat arwah...

YanDarwisy said...

Al-fatihah...semoga dicucuri rahmat & diletakkan bersama2 org yg beriman...

Intan Inn said...

salam takziah buat keluarga arwah

Azfa said...

takziah & Al-Fatihah utk arwah....

budak2 mmg cmtu la...adik badik sonok pun riuh, gadoh pn kecoh...

~Siti Hajar~ said...

DariNya kita datang & KepadaNya kita akan kembali...Takziah kpd keluarga Arwah Paksu...

Wah! kamceng 2 badik tu, bagus la, samala dgn anak2 kat rmh sy tu pun, time ok xpe tp time gaduh cam nak runtuh rumah..huhu

chugie said...

alfatihah buat arwah.. ajal dan maut tu, kite sendiri pun tak tau datang bila dan bagaimana cara kan?

[-suziey-] said...

takziah utk paksu..kesiannya..dh la ank sorang je..haih..

Zaidah said...

alfatihah untuk paksu...

mamaaerish@eb said...

alfatihah... sesungguhnyer kiter akan menyusul jua....

'NuReeN' said...

moga paksu ditempatkan dikalangan org2 yg beriman.. Amin..

Al-Fatihah...

mamalieyna said...

Al-fatihah buat arwah dan salam takziah buat keluarga nya..

mek da ©™ said...

ALFATIHAH...........

Huda said...

al fatihah..segalanya ketentuan Ilahi..

Qaseh said...

ya...segalanya telah tersurat dan tersirat

**sHiKinn** said...

al fatihah..tu la kan..ajal ni mmg takleh ditunggu2 dah..insaf:=)

Sophie Al-yahya said...

alololo..comelnye budak berdua nih..

Aida said...

takziah fieza .. moga keluarganya menggunakan duit arwah dgn sebaiknya .. amin ..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy