Monday, October 18, 2010

ari ni harus kebizian..!




Salam kwn2...

Huhh...pagi2 dah mengeluh...tak best ari ni tak dpt berblogging mcm biasa...sebabnya on this week trainer2 dari ANGKASA berkampung sini selama seminggu...suma pasal sistem perakaunan baru yang maseh belom sepenuh nya berfungsi ni...maseh byk penambahbaikan harus dibuat...

So selama itu la tak dpt la aku jenjalan dgn gigih nya...maaf la kalo singgahan kwn2 kat sini tak dpt di balas balek...tapi kalo ada kesempatan tu sure la aku g singgah k...

So tak da menda yang menarik ari ni...last week tak ke mana pon..just lepak umah je...tak hado aktiviti yang nak di story kan ari ni..gambo menarik..haa lagi la tak hado..uhukk...gila boring n3 ari ni...







Layan kan je gambo yg dlm simpanan stor..hehee kot2 da yang windu kan wajah ini...sila jgn muntahh ehh...poyo kan fomfuan ni...

hurmmm tu aje la kot...walo sebok ttp nak skodeng umah kwn2...hohoo

daa...


13 comments:

MrS. F!zA said...

takutnya mata kucing itu!!!!!!!! ;p


jgn marah naaa.. peace no war!

LYaFRINA said...

angkasa tu projek mcm maner???
mcm dh nak naik bulan... ada sys akaun tbaru k skrang?? ishhh ktinggalan sguh lya ni..

mamalieyna said...

skodeng tetap skodeng ye FIEZA! hehe..


tn tanah kedaung interframe pu jadilah..leh lepas rindu =P

Zaidah said...

tetap zai terjah jugak...walaupun tengah kebizian....tapi still mantain ayu gitukan fieza

cheqna said...

salam kak
selamat membizikan diri ye..=)

Fieza79 said...

Fiza

hahaa..telebih kucing dh..huhuuu

Fieza79 said...

Lyafrina

ANGKASA tu buat sistem potongan gaji utk pekerja kerajaan..so dorang tawar kan bt sistem perakaunan secara percuma kpd suma koperasi di mesia ni..

Fieza79 said...

mamalieyna

nk terjah jgk walo bz...rasa tak best kalo terlepas cter kwn2...huhuu

Fieza79 said...

zaidah

tu la sebok ttp nk terjah jgk ni secara pelahan...hehee

Fieza79 said...

cheqna

urmm membizi la kita ari ni cheqna..

az rina a.k.a jaijina said...

minggu lepas rina yg bz, minggu ni fieza plak..mmg tak bernapas kalau bz ni, tp kepala dok pk blog aje, sengal tul rina ni kan..

Intan Inn said...

erm samalah kak hari nei mmg sgtlah bz..tak sempat bw ...terjah jugak...

mek da ©™ said...

wahhh mata comeiii hehehehe

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy