Friday, October 29, 2010

Hepy 10th anniversary...29 Oktober

Salam Jumaat ye kwn2 suma...

Pagi ni dgn ceria dan bangga nya nak menyatakan pada u olz bahawa hari ni genap la 10 tahun usia perkahwinan aku dan suami...maka dah 10 tahun melayari bahtera umahtangga...hurmm bagi ku masa itu dh cukup mematangkan perhubungan kami suami isteri...dah bermacam dugaan datang baik yang buruk dan pahit telah kami harungi dgn jaya nya...bersyukur sgt kerna dikurnia kan sorang somi yg sgt penyayang dan memahami...bijak dn matang melayan karenah isteri nya ni yg berbagai...

10 tahun jugak membuat kan kami lebih memahami di antara satu sama laen...sekarang sgt2 memahami...moga keserasian ini berkekalan sehingga ke ujung nyawa...aminn...

Kalu ikut kan nak bebel panjang2 tapi cukop la bebelan tu sajok...sebab aku sekarang kemalasan di tahap gaban...nak karang citer panjang2...sampai esok pon tak abis maybe...hurmm nak la jugak tayang sesi photoshoot kami di studio dulu...tapi malang nya aku belom scan pon lg foto2 tu suma...aduss malas sungguh ni..nanti la aku scan kan jgk nnt...buat tatapan sniri mungkin...dan utk u olz2 jgk ehh...

So just tempekan foto2 berdua sajok...sebagai penyeri n3...akan usaha kan jgk penyambung n3 ni nnti ye...sekarang maseh malas2...





bertunang setahun sebelum kami naik pelamin...lama kan...? hehe tp ni bkn gamba masa bertunang ehh...

wedding kami sgt simple coz masa tu masing2 maseh muda...gamba kawen sgt tk cantek...tp kami ttp ada wt photoshoot di studio...so ada jgk la kenangan indah tu...





So lagi citer selanjut nya di  next n3 ye...akan aku usaha kan utk scan foto2 kami tu jap2 lg kalo di izin kan waktu...dan publish kan di blog ni okeh...harap bersabor ye...ngee...
till then..


28 comments:

~ayu.oyie.yuna~ said...

monink!!wawa..tahniah ye..
dah 10 thn kawin, lama 2...;)
semoga bbhagia ke akhir hayat (",)

Huda said...

wah! tahniah yer kak! lama tu 10 tahun, xde cita2 nak tmbh ahli keluarga ke? :) tahniah sekali lg!

♥Azie♥ said...

10 tahun tue tentu banyak rintangan dan dugaan kan..appun hepi annivesary moga bahagia sampai ke ujung nyawa..amin

ciK mOt (",) said...

wahhh kak...dah 10 tahun ke...
lagi 5 tahun saya kena polo ni..
aniweii, selamt ulang tahun kfieza...
moga aman bahagia hingga ke akhirnya...

[-suziey-] said...

wow dh 10 thun..tahniah..happy anniversary fiza..smga bahagia dan kekal selamanya :)

mek da ©™ said...

mak ai dh 10 thn kawin ye...nampak cam baru kawin jekk..muda dan bahagia...eeeeeeee..congratssss

AnneRaini said...

happy anniversary kak fieza...semoga kekal selamanya...lepas ni boleh bg irfan adik ye..:)

~Miss Sukasih~ said...

wah...tahniah kak fieza...semoga berbahagia hingga akhir hayat..=)

~~*Lady Salwa*~~ said...

hepiu 10th anniversary...

Semoga berkekalan hingga akhir hayat & berbahagia selalu...

Lama tu 10tahun... tahniah...

Ena said...

Happy 10th Anniversary.. Alhamdulillah.. Moga bahagia itu buat selamanya.. Amin

MrS. F!zA said...

semoga berbahgia ke akhir hayat kak!!!

dah 10tahun dah pon..berbeda dgn kami yg baru 2thn..ekeke

mamalieyna said...

Waah 10 tahun sudaah! Happy 10th Anniversary! moga kekal bahagia hingga ke syurga! Aminnn...

sempena 10th Anniversary ni, apa kata tmbh lg sorang chymata..ekeke..

chekna said...

10 tahun sudah... selamat hari ulangtahun & semoga berbahagia ke akhir hayat...

mamaaerish@eb said...

smoga berbahagia selamanyer...

setiap doa yg terbaik untukmu... aminnnnnnn

LYaFRINA said...

happy anniversary day fieza & hubby..

wowww... 10 tahun, satu tempoh y ckp lama & memantangkan.. tahniah..

smoga mahligai y dibina akan terus kekal bahagia hingga ke akhir hayat bersama anak2 bukci cinta fieza n hubby..

fieza.. x sabar nk tgk pic kawin ..

az rina a.k.a jaijina said...

tahniag & selamat hari ulang tahun perkahwinan fieza & suami..rina doakan semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat, amin..

Zaidah said...

sudah 10 tahun mengayam cinta n hidup bersama melayari bahtera alam rumah tangga...semoga berkekalan hingga akhir hayat...amin

rATu kEBaYA said...

selamat ulangtahun yg ke 10... semoga berkekalan ke akhir hayat.. amin

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

yey! dah 10 tahun
woweeeeee
tahniah tahniah..

nnti tempek gambor bersanding tau
kita suka tgk org2 dulu punyer gambar bersanding

chugie said...

wow! 10th years dah? lama tu.. kite baru je beberapa tahun..

anyway congrates ye!!

happy annversary... mesti de celebration ni kan?

|| NaFiRaa || said...

Happy Anniversary!! semoga ikatan ini kekal sampai ke akhir hayat.. amin..

10 tahun dah ek.. lama tu~ x sabar nak tengok gambar2 kawen~ kikikiki

ejaMaria said...

dah 10 tahun... wow tahniah...
semoga bahagia hingga ke akhir hayat...

Fieza79 said...

tq..tq...pada suma kwn2 yng wish kan ari ni....moga doa2 kalian di makbulkan...

gumbira dgn komen2 u olz...!
tk sempat nk komen balas satu2 ari ni...hrp di maaf kan ye...

Ummi Dania Yasmine said...

Tahniah!!!! pejam celik pejam celik dah 10 tahun dah....i baru nak masuk 7 tahun.....2010 ni :-) TAHNIAH!!

ann @ hatiberbunga said...

wah!!! 10 tahun dah??
makcik ni baru 4 tahun lebih.. (nampak sangat aku lambat kawen. huhu..)

nway, tahniah ye! berjaya bahagia bersama hingga ke hari ni..

moga u both kekal ceria bersama selamanya.. amin..

Azfa said...

fieza, tahniah ler... sy doakan jodoh angpa hingga ke syurga...

'NuReeN' said...

dah 10tahun.. cgratulat.. moga berkekalan hingga hujung nyawa (mcm crita yusri tue)

~aSHa~ said...

wah dah 10 tahun..tahniah..dah menjalani dua fasa perkahwinan...nak masuk fasa ketiga la ye.....tahniah ye kak....semoga bahagia hingga ke syurga...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy