Monday, January 31, 2011

Sambungan lepak2 di Pantai Bagan Ajam



Salam....

Ada pulak sambungan...tgh mood rajen nak load gamba byk2 ni...hehe ni...sebab dah terlampau byk load gamba besor..baru2 ni utk kedua kali nya kena add kan author baru lagi...takpe2 boleh wujud kan author sehingga ke 100...byk lagi masa nak habis kan limit tu...kalau dh cukup 100 author tu ada lagi satu kekdah utk terus kan jugak upload gamba tanpa wujud kan blog yg baru...ohhoo...

Berbalek pada citer begamba ni..maseh di Pantai Bagan Ajam...berpicnic..tapi tak mcm picnic pun...edisi makan2 takda pulak nak snap sebab tak cukup tangan si photog tu mana nak snap2 mana lagi nak mamam...my photog lagi laporr...sian dia kan...asyik 'menembak' je sampai tak nyempat nak makan...hehee

so..zasss...






lagi dua beradik tu main pasir...sonok tgk dorang rasa cam nak join pun ada...ntah lupa pulak nak bwk baju basahan budak2 tu padahal sebelum tu mmg plan nak bagi dorang mandi2...hurmm...takda rezki lagi nak mandi manda...



see...siap nak baring2 atas pasir tu...nampak nya pastu mmg harus shoot balek terus....baju spare mmg tak bawak...huhu


anak dara ni siap sinting seluar nak main air...

matahari terik time ni padahal sebelum tu redup je...tetiba je...tgh duduk2 menunggu budak2 tu puas bermain...





penat dan lapar...Anis buka bekalan nasi dia...hurmm tau lapar noo...



dalam usaha memujuk Irfan naik ke darat hehee...susah nau kalau nak di ajak balek...huhu

last snap sebelum balek....


sempat lagi tu sebelum masuk kete...ekekek....

tu jela aktiviti kami petang Jumaat tu...





jgn lupa klik2 sini tau...



12 comments:

NM02 said...

bila nak amek gambar alam flora? ranting2... lalang.. unggas.. awan, pokok2.. rumput...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

shantek gambo saje bagik jeles ni...model pun sporting...

Zur@ZaRi said...

since da ader kamera canggih, sumer pandai posing kan.. anak2 sporting, en husband pun spporting...

i klik hb untuk fiza yer=))

[-suziey-] said...

umangaih..smpai ke mlm ye berposing..hiks..

|| NaFiRaa || said...

fulamak~ posing sampai malam~ betol2 pergi potoshoot nih~ muehehehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ehhehe...bagus tol akak ni..berposing tak ingat.
leh print gambor2 ni
lawaa..

HALAMANKU said...

fuh sangat penyabar anis n irfan ngan air.. kalu anak saudara sayer... idakle kak..yang penting masuk air dulu .. ader baju ganti atau tidak belakang cita ha ha ha ha..budak2 pantang jumpa air.. kak bleh jadi model lah he he he ikhlas ok.. comel...

Ya ALya said...

bukan main posing yer....

Izan Ishak said...

sonoknya kak...posing2 sambil main pasir ye. cantik2 plak tu hasil tembakannya~

*anak2 izan si kembar tu sibuk ajak ayah dia pi laut...

Myra Jay said...

Banyak kedai makan best kat Kulim ek.. Nk kena terjah nie, baru akak leh blanja..hehee..
Nice picture :)

PutRee SeJiNjaNg said...

anak dara akak tu lawa arr...suka nengok..sebijik cam mama dia..hehhe

~Siti Hajar~ said...

cantik2 pic fieza, puas tgk, nti blh ambik utk photoshoot org kawen, dpt bt side income...hehe

comel2 model, terutamanya si Anis, nmpk cam dh beso, mamanya plk nmpk can anak dara je...hehe

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy