Thursday, December 16, 2010

geng sakit mental...

Salam...

Kekeringan idea...

Minggu2 cuti sekola ni selalu lewat je aku sampai ofis...kalu idak aku la terawal sampai...lately aku la yg selalu terlewat masuk ofis...hohoo bos tak masuk awal punye...aku gerenti...hehe idak pon bagi je alasan bodoh...dah selalu dtg awal sekali sekala pe salah ehhh...kuikuii kurang asam ada staf mcm ni...bagi jawapan kurang siuman..kehkehh...

Bukan sengaja lewat tapi memang malas nak kuar awal dari umah...dah tau tiada komitmen nak ngantor budak2 g school...mesti naik pelik jiran2 aku nengok...pukul 8.30 maseh dok terhegeh2 panas kan enjin kete padahal time tu patut dah mula bekeja kerass....owhhh sengih lebar aku bila da sorang dua jiran bertegur sapa...lalalaa....mcm keje seniri pulak..suka suki je kann...

Selingan piccas me n the geng...geng giler2...!




nak tau...gigih kami buat kan 'Banana Split' seniri...menjadik tau...ntah dari mana dtg idea havoc ni...mcm ni citer nya...ada la sorang anggota Koperasi kami ni dtg bawak kan pisang...ntah pe nama pisang tu aku tak pasti lak..yg pasti nya mmg sedap pisang tuu...pahtu tetiba leh teringat nak combine kan dgn eskrem dan dijadi kan 'Banana Split'...kebetulan suma bahan2 tu ada...maka menjadik la idea giler kami tu...

Cmna buat..? camni cara nya...belah je pisang tu kpd 2 bahagian...pahtu letak la eskrem di tengah2 nya...dah tu cucuk la dgn biskut roll n tabur la chip coklat...hahh siapp...senang je kalu nak buat...rasa nya dah tentu la best...nyummyy...!


dah pekena eskrem banana split....maka jadi giler la sekejap...hehhehh...takde keje sebena nya ni...
hurmmm...mmg takde 'arah'....gilerr kannn....

owhhh esok dah Jumaat...ishh cepat nau masa berjalan...

sekian byee...salam malam Jumaat...!



9 comments:

Ogy said...

dapnyaaaa...bak skettt...]

sebenornyaa banana split ni mmg leh buat sendiri kan...lg best leh letak segala2 yg kita suka....tp nak gak pi kedai makan...apa kes?

malassss punya hal le tu nk buat sendiri...ekekeekek

wahida said...

banana split my feveret!! err, best kan dpt kwn giler mcm tu...

zue @ annaleeya said...

haah kan??? snang giler wat banana split nih kan??? klu seme dah ader tuh, jalan jer lah... sedap plak nengok...

MrS. F!zA said...

hihihi giler3x pon tp kalo msuk ngn kepala kita otai la jdnya kan.. bru best berkawan..kekeke

alamak banana split ape ni kak oii ceq xpnh mkn..truk kan??hihi

az rina a.k.a jaijina said...

wahhh..panas² ni pekena banana split mmg sedap..beshyelah, glupppp..

rATu kEBaYA said...

dah mcm hyper lak ye... makan banana split tu.. hehehe...

Ena said...

tak kisah la janji hati mau happy kan.. :D

mek da ©™ said...

bestnya geng satu kepala..emm dh lama xmkn banana split..cuma mkn pisang dgn eskrem asing2 je..hahahah

|| NaFiRaa || said...

wahhhh.. sedapnye~ lama x makan eskem!! nak beli eskem lah nanti~

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy