Wednesday, December 15, 2010

saje2 gedixs...!

Salam...

Maseh bizi menyenarai kan peserta GA untuk di buat cabutan malam ni...wuwuu sguh teliti ni and sdg di check semula takut tertinggal salah satu penyertaan...dah la 1st time...mudahan siap print sebelum petang ni utk di bawa balek ke umah...harus la buat cabutan di umah kan..takkan kat opis plak..mau terpinga pinga opismate aku nanti...kehkehhh...

Opstt..tajok ateh tadi...saje2 tayang foto gedixs ni di sini...mula nya rasa tak sampai hati nak publish kan...tp takpe la blog kiter suka hati la kan...ngeeeeeee!







i loike rose..!



tu je takmo lebih2..nanti korang ckp aku gedixss..ngeeee!

nota : n3 ringan ptg2 camni..senang korang nak komen...contoh cam   gini..."hurmm..cantek..shomell..lawa..cunn..menarik tertarik ko mmg de bomm..!" daaa....hikk..!


till then

20 comments:

eB@mamaAerish'n'Aed said...

comey... >_<

napa x join contest pink tuh?... musti menang... eb suker tgk... fieza mmg suker color lembut yer... :)

AnneRaini said...

hahahahha hehehehe hihihihih huhuhuuhu hohohohoho

LyNn HaMzAh said...

comey2...

Fieza79 said...

eb

oo ade ke contest gitu..ntah rasa malas pulak skrg ni nak join2...huhuu

Fieza79 said...

anne

ape tuuuuuu...

mek da ©™ said...

comei in pink hehe

Fieza79 said...

Lynn

alorrr...huhuu

Lynn..maseh tk dpt tembusi blog Lynn..tah nape...

Fieza79 said...

This comment has been removed by the author.

mamalieyna said...

pink! cunlah! ^_^

|| NaFiRaa || said...

hehehehe... rasa macam tgk anis yang posing.. lebih kurang jek ngan mama dia..kikiki

LYaFRINA said...

lya pon rasa nk bgediks la.. hehehe

ayah,ummi, farish said...

comelnyer fieza...
ala2 model gitew..
nie kalau jumpa akanku cubit2 pipimu yg gebu..

Noreen said...

hotpinkmama hihihi
cunnyer die^_^

Ogy said...

semua org pun suka posing2 dan gediks2..so bioo le...sapa tak suka tu naseb laaaa....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

phewwwiit,
cun seh, cam anak dara lg!
mmg menten je mak anak 2 ni..
i loike!

~ayu.oyie.yuna~ said...

tu kat bilik pengantin ke?
tertukar ngan pengantin ppuan nnt..hehe..

MrS. F!zA said...

hehehe ai pon suka gediks posing...ala tepek je byk2x umah sdri bkn umah org..hihihi comey3x..mcm ank dara!

kakyong said...

gediks2 pun nampak comel lagi.... ;)

Ena said...

seseklai memg kena layan bila datang mood nak bergambo kan..

cantik la pink!

[-suziey-] said...

cewah..mmg pung..cun cantik kedabom.. :)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy