Saturday, December 11, 2010

para peserta kesayangan aku sila check sini...

Salam...

Lagi 4 hari closing date utk GA ni...berdebar pulak aku wehh...penyertaan ramai tapi hadiah nya cuma utk 3 org je...huhuu rasa tak best sgt...takpe kan...nanti aku buat GA kedua dgn hadiah yg lebih gempak gitu...hehee

Perhatian ye suma...aku akan buat cabutan paling awal pon pada 15 Disember kehh...result nya akan aku umum kan pada 20 Disember iaitu hari isnin...sila pasang mata dan telinga ye wekekekk...nanti kang result nya kuar korang terlepas pandang pulak kan...takpe2 if terlepas tetap aku inform korang kemudian nanti...don't worry...!



Sekali lagi semak nama2 anda di bawah ni...ni the latest nya ehh...petang semalam aku hapdet kan...

  1. Intan
  2. niezzareena02
  3. mama a.k.a salima
  4. ayu.oyie.yuna
  5. cutemum
  6. Azfa
  7.  Faryza
  8. sha-as
  9. Lynn Azlina
  10. nadratul
  11. sue
  12. Huda
  13. akmafaizal 
  14. chugie
  15. jieda79
  16. eb a.k.a mamaaerish
  17. Rizziela
  18. Miza Yusof
  19. tiefazatie
  20. DaiADellas
  21. kehelan
  22. imanmom
  23. suzie rahman
  24. sall
  25. nurezzat izzattie
  26. Nad@Mamazakwan
  27. Ya ALya
  28. zaiikulim
  29. sahbanu
  30. Nur Qistina
  31. shira qahira
  32. nureen
  33. Leen
  34. nadiah
  35. Ena
  36. Myra Jay
  37. mamalieyna
  38. Mama Zharfan
  39. Sitisifir10
  40. Akma
  41. xi da ya
  42. syUhAdA
  43. azatiesayang
  44. anneraini
  45. muzai 
  46. zue@annaleeya
  47. anin
  48. Leily / Ummi Alya Husna
  49. cikanna
  50. syariza09
  51. mamyharraz
  52. taufidris
  53. enz
  54. zalina
  55. remizati
  56. rosrusli
  57. Princess Shana
  58. ainu
  59. MiszFairy
  60. az rina a.k.a jaijina
  61. Muslimah Vogue
  62. adyshariz
  63. ika puk puk
  64. kHaZiNaTuL_HuMaiRa
  65. inahasan
  66. ctjay
  67. syakila
  68. ekinashikin
  69. fideila
  70. ytekecik
  71. Honey
  72. aanie
  73. kak long
  74. Yanti Isa
  75. ezzamalik
  76. As
  77. Pn. Zana
  78. mek rose a.k.a ibuRafiq
  79. EraWaTiE
  80. Ces't La Vie
  81. Cik Dya
  82. Lyafrina
  83. Cik Firus
  84. Y@D@M
  85. nur
  86. Mama AminAzim
  87. Qard91
  88. juniza
  89. ayuselalu
  90. miera momo chan
  91. nursalwa
  92. rosilah
  93. Miss Nadrah
  94. sarah
  95. wahida
  96. suziey
  97. ct shah
  98. elleyayah


aduhh ramai bebenor...harap2 ada la luck korang nk dpt kan FM stoberi tu kan...

Good Luck..!



15 comments:

Huda said...

no bertuah huda ialah 12 :)

eB@mamaAerish'n'Aed said...

eB dpt no 16... >_<

eB@mamaAerish'n'Aed said...

eh luper,

jemput amek awards yer.. >_<

Ya ALya said...

27 adalah no ya

rATu kEBaYA said...

nama takder sbb tak sempat nak join..

[-suziey-] said...

erkkk xde pn nama???? ni nk marah ni..haahahah poyo jek..
gurau jek..mmg xjoin lagi..huhu nnti akn dijoin ok :)

NM02 said...

dah ada... no 2. ahaksss

Adyshariz said...

no 62...fuhh bertuah la kamooo

chugie said...

rameinye peserta.. memang lucky lah siapa yang terpilih tu.. ekekek:D

imanmom said...

saya ada..
no22

'NuReeN' said...

ado2.. no 32.. ;)

zue @ annaleeya said...

yesss.... no 46...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ok..ade2 ehehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

awal2 lg dh tau.. confirm kalah. Tak tersenarai pun

mamalieyna said...

oooh ada nama dsitu,..good luck to all!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy