Thursday, December 23, 2010

niezzareena anniversary giveaway...



Salam...

Mood join2 GA...kebetulan ari ni takde n3 sebab suma piccas ada dalam lappy...huhu
Kali nak join GA anjuran niezzareena02...di jemput oleh si tuan blog..hehee betol kan..kann..?


Jom ramai2 join GA sempena anniversary tuan blog ini...
Closing date nya pada  pada ahad, 26 dis 2010 jam 12 mlm ini ye...
Nak join KLIK SINI

dan ni link dia...klik sini pon bolehh...
http://my-niezzareena02.blogspot.com/2010/12/anniversarry-ga.html




Hadiah2 nya adalah...

 hehee..best kan...pstt... if terpilih sebagai pemenang..fieza nak yg kaler pepel tu keh...ngeee ngade kann..

ni hadiah misteri yg tuan penganjur nak kasik bagi pemenang yg tidak bertudung...misteri..!

Sekarang mau tag :

1- Huda
2- Zue

sila buat ehh kalau berkesempatan...yg laen2 pon leh buat ni tau...

ok..done..! benda mcm ni takleh tangguh..kangg malasss....hehe mana tau ada rezki kann...lalalaaa..

4 comments:

NM02 said...

ammmahhh!!

maceh sebab join jugak akhirnya. hehehe... insyaAllah, kalu ada rezeki, maner tau leh dapat yg pepel tu ke kan..

gud luck fieza... lebiu alsooo

zue @ annaleeya said...

kena jgk... nnti zue buat eh..

SUZIE APAI said...

hiks klako...siap bleh cop2 lagi nk yg pepel...sy doakan kamu dpt adiah tu...klu menang, bg komisen sajork la kt pendoa ni..hehhe

'NuReeN' said...

eh2 boleh cup2 ker nak adiah.. ehhehe.. gd luck k..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy