Wednesday, December 15, 2010

fokus keje ke mcm ni...?

Salam...

Berciter pasal fokus keje...korang fokus ke..? sure bukan hundred percent kann...nak2 blogger2 tegar cam aku ni...hehee tegar kaa..? ishh mana la leh korang fokus sgt if ari2 mengejar entry kan..kann..setuju kan suma nya...ngeh ngehhh...

Bagi aku ikhlas la aku idak la sefokus mana pon dlm menjalan kan tugas harian di ofis...mana tak nya tangan wat keje tapi otak ligat pikir psal blog..blog...dok pikir pe la citer kwn2 ari ni...jenuh lak nak merempit jengah suma entry...hahaahh...tak baek kan...huhuu

Sesaje nak ckp psl topik ni sebab rasa cam kelakar je...bila dah mula berada dlm dunia blog yg indah ini...dtg pagi kelam kabut masuk opis...cepat2 on pc...bukak blog...tgk dl n3 yg dah di autopublish semalam kuar tak pagi tu...sebab penah terjadi n3 tak kuar2 smpai tengahari...rupa nya lupa plak nak autopublish kan hohoo ingat kan dahh...rupa nya maseh on draft...haha lawak..ni belajar dari pengalaman...!

Pagi ni selingan gamba tuan blog yg tiada kaitan dgn ini topik...for refreshingg...bole?




peace...! sedang bergumbira itu ari...




aa'aa'aah....berposing time break jumaat...pengisian rehat jumaat yg panjang nihh...


tkde la mengambil masa rehat yg panjang tu dgn berposing...just take 5...pastu sambung keje semula walupon sedang dlm time break...hurmm aku dlm misi menyetel kan keje2 yg tertangguh dan bertimbun..tu psl rajen sgt ni...break time yg takde makna nyaa...!


fokus...fokus buat keje...!

Lalalaaa...GA dah close semalam...sedang meng'update' senarai peserta...
now bizi...nanti tghari me BW ehh...!
till then



30 comments:

~ayu.oyie.yuna~ said...

Assalamualaikum..
hehe..sama la..tgn ligat wat keje,otak pun ligat igt blog je..
cantikla pakai hot pink..hehe..

LYaFRINA said...

hehhee..
mmg r, x 100 percent fokusnyer..
tp lya time buat keje, mmg buat.. tp sambil2 buat tu, nak release tensian, buka blog2 kwn y update n komen..pastu samb keje.

alhamdulillah, setakatni x terganggu lg keje lya.. semuanya on time n konsisten.

kbyakan n3, mmg lya draft kat rmh.. cuma dtg ofis lya publish j..kecuali n3 simple2 j blh la draft kat ofis..

MrS. F!zA said...

hahaha mmg xfokus pon kak oii..mna taknya fikir blog, fikir keje, fikir anak, fkir suami (suami pon nk fikir)

tu lah hrp2 xde la kesilapan akibat kelalain dan hlg fokus kan..

ct shah said...

haha..blog ni penghibur dan sebgai medium untuk kenal mengenali kawan2 alam maya yg lain.we need a break.kalau terlalu fokus sgt ngn keje,otak kita takkan dpt berfikir ngn waras.but kena pandai manage,jgn sampai keje terbengkalai sudah.

Fieza79 said...

ayu

btul2...otak sama ligat bepikir..hebat kan kita..hehe

Fieza79 said...

Lya

mmg la..fokus tetap kena fokus..tp tu la org ckp cam tak 'setia'...curang dgn keje...tp tkpe maseh menten dan konsisten dlm menjalan kan tugas harian..

Fieza79 said...

Fiza

ye tak ye..byk nk kena pikir ni..berat la otak cmni..huhu

Fieza79 said...

ct shah

mmg..setuju sgt blog sbg penghibur di kala lara gitu..cehh..

tgh bad mood if baca komen kwn2 terus senyum smpai ke telinga...hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kita kan..kdg2 tamo fokusss
sbb ingat mcam2..huhuhuh

NM02 said...

keje tetap jalan walaupun hari2 bw blog kekawan. ahakssss

Zaidah said...

klu kerja banyak kena menyambil2...kekadang memang tak sempatnak update n3 n kekadang tak BW pun....hehehe...bila santai barulah boleh BW n update blog n cantikkan blogpun sempat lagi...huhuhu

az rina a.k.a jaijina said...

setuju..kadang² memang tak fokus sgt pada keje..dok aje..kadang² seharian kat opis tu ngadap blog aje...ishkk, tak baik kan..

maslinamansor said...

mas kalau pening kepala dengan sesuatu hal, mau keja ataupn blogwalking... 1 pun tak jalan... hehehe

rATu kEBaYA said...

cantik baju dan cantik segalanya hehehe..

memang kadang2 tak fokus pun kat keje.. 5 minit hadap keje 10 minit hadap blog...

Ena said...

:-D

wahida said...

saya pulak sejak ada blog ni lupa nak baca paper online...dulu sebelum ada blog, hari2 bukak paper online, skrg x de masa, asyik jejak blog kawan jer...huhuhu....

~Siti Hajar~ said...

rasanya semua blogger camtu, sambil selam minum air kan? hehe

amboi comelnyer fieza bposing sakan kat opis, bos ada tak tu? hehe

~aSHa~ said...

ehehehe ini la blogger tegar..

asha dah tak tegar dah..ehehehe sibuk...sampai mgu depan..lepas tu ok dah skit..

Fieza79 said...

Rose

hahahh tu lg dasat...whatever jnji keje siap dah

Fieza79 said...

NM02

ya..ya keje ttp jln walo ari2 BW...pndai2 la nk wt cmna kan..janji dua2 sering..

Fieza79 said...

zaidah

tp fieza ttp pasti kan ada n3 walo sesibuk mn pon..draft siap2 kat umah lbh prkatikal...

Fieza79 said...

Rina

kdg2 jd cm tu jgk..tgh time tkde sgt keje dn tgh boring amat...hehee hadap blog satu ari..mmg tk patut...

Fieza79 said...

maslina

kalu dh pale tgh ting tong...mmg tk bukak lngsung blog...tu kira tgh mood sedey la...

Fieza79 said...

Ratu kebaya

hehee cm sama je...keje stgh jam..blog 2 jam...

|| NaFiRaa || said...

muehehehe.. kat opis boleh posing sakan~ best!!!

blogger tegar memang asik pikir blog jek kan~ kikikiki

Fieza79 said...

Ena

mood maseh ke laut ye..tkpe take a rest...


wahida

mmg pn...dh tk sempat nk wt rutin dulu2 sebelom ada blog..layan kwn2 blog je..

Fieza79 said...

Siti hajar

ya kot hajar..suma mcm tu...sama je 'peel' tu...

bos takde tu la psl..!

Fieza79 said...

asha

sebok jgk tp ttp degil ni...huhuu ari tu dh kena perli dgn bos..aduss..!

Fieza79 said...

Nafira

bkn sll dpt posing gini kat opis...sekali sekala..hehee

MamaYatie said...

betul3x..kekeke..saya ni tak tau la kategori tegar ke tak..tp selagi tak dpt publish satu n3 mmg asyik duk ingat blog..dah keluar satu br lega..peh tu kalo tak bz sngt boleh bw smbl keja..time bz tak sempat la..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy